A moja Paula nadam se...Od danas me grudi bole na dodir...nemam snage i pospana sam a odspavala sam...umori me hodanje...lagana bol u ledima...jucer sam mislila da cu se srustit...malo mi se zacrnilo...a sad jos par dana pa cemo sve znat....
Paula i Iva,nadam se da otvarate sezonu plusica jedva cekam nove informacije
A nista od mene ovaj mjesec, nemam ni jednog jedinog simptoma ni za M, a kamoli za T, zapravo T je ovaj mjesec iskljucena, al evo ne znam ni kad ce vjestica stic trebala bi za 2 dana, al cisto sumnjam ma mene bi obradovali i vasi plusici kao da su moji, samo da netko otvori sezonu
Sanjarka88, mi ti kod kuće svaki vikend imamo kolače za goste (ako dođu), tak je to kod nas :)
A danas je prvi dan kad smo KONAČNO na svome, uređenje tavanskog dijela je gotovo.
Paula, meni ovo tvoje povraćanje "miriše" na T... Držim figice :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Vecer cure..
Kod mene nista novo, 2-3 sata me drzalo i jucer tako, sad sve ok. Malac cijelu vecer ima temp 39 pa se borimo, tako da mi je sve drugo nebitno.
Zelim vam lijepe snove i da nas sve M zaobide.. Pusaaa..
Dobro jutro curke
Evo ja radno, opet iznova
Temp je jutros bila 36,7 još se dvoumim oko ovulacije, nije mi sve čisto, ff se i dalje drži 13dc, pa ću se po njemu ravnat što ću.... Ako je bilo tada pokrili 2 dana prije i dan posli.... ako je suđeno ovaj mjesec i to će bit dovoljno, ako nije a hvala Bogu idemo dalje
Paula, Lea, Marie.... ajmo curke sve to skupa zvuči obećavajuće molim Boga da je to to za sve tri!!
Zabice jel ti to budeš vrijedna pa radiš kolače?
Paula kako je mrva danas? Nadam se da je bolje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Gdje je Miska, ne javlja se?????
i puno cura se ne javlja,ajmo cure javite seeeeeee,nemojte da vas ja moram prozivat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure...evo i ja radno...od kad sam se digla neka mi muka u zeludcu...Sanjarka hvala na lijepim zeljama...Paula kako si?ima li sta novo kod koga? Pusa svima...
Sortiraj odgovore
Najstariji