Ej cure, može kava, kolači?
Dođite :)
Ima li ikakvih novosti? Kod mene ništa, nije bila O onaj dan, valjda neka kratkotrajna viroza.
Ali svejedno mi već sad intenzivno radimo da neki dan slučajno ne promakne :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutroooo
Ja se danas napokon naspavala, ff mi je pomaknuo o jedan dan naprijed na 13dc, temp mi je jutros bila niza 36,6 tako da nisam jos sigurna u o da li je bila uopće vidit ćemo
Zabice samo vi pokrivajte
Kojom prigodom kolaci?
Divan je dan uzivajte drage moje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
bok cure moje...evo 5 dana je do ne dolaska M 😉 malo me leda bole i grudi na dodir...neznam mozda umisljam...mozda je pms...ne zelim se nadat da se ne razocaram ...
Hej ekipa!
Marie meni je clearblue samo jednom pokazao plus (29dc), nakon toga uvijek minusi.. i uvijek je bio u pravu. Sad imam puno onih s ebaya jer sam u ovih godinu dana potrosila brdo para.
Iva nadam se da M ne stize, vec da cemo za koji dan slaviti nase plusice.
Ohsoboho kakvo je stanje kod tebe?
Zabica, sanjarka samo vi pokrivajte..
Evo cure ja jos sitno brojim. Sike jako bolne i povecane. Jucer mi je bilo strasno muka.. u ovih godinu dana trudenja sam imala skoro sve "simptome" T, ali mucninu ne. Nju bih mogla pripisati antibioticima ovaj put.. Dosli dani kad opet sve analiziram, ali ne sizim ok sam. Zasad...
Pusa svima!!
Paula hvala...zelim ti ono sto i sebi...a i svim ostalim curama koje se nadaju...i sama sve analiziram...i onda prepisem necem drugom da se ne razocaram ako ne bude T...
Marie 2 tjedna nakon O bi se plusic trebao vidjeti, iako ima puuuno slucajeva da ni tjedan dana nakon kasnjenja ne pokaze +. Tako da... Ja nisam od onih strpljivih, tako da nisam mjerilo.. Sad ti procijeni.. Ako mozes jos 2-3 dana se strpi pa bi trebao biti tocan rezultat. Nadam se da je trudnoca u pitanju, drzim fige..
Iva jos sitno...
E drage moje ja sam prije pola sata dusu ispustila od povracanja, od jucer me pere mucnina i sad jedva stigla do wc-a. Necu se previse tome radovati jer mozda je od antibiotika ili... U prvoj trudnoci su mi mucnine pocele u 3 mj i trajale do dva mjeseca pred porod, uh...
Nadam se, ali opet sam spremna na sve..
Ljubim vas...
Paula draga ja sam u prvoj trudnoci od 5 tj do tamo 12 tj non stop povracala cim bi oci otvorila...uzas...da me to bar u drugoj mimoide hehe al ako triba i to cu pregrmit...
Iva a meni tek oko 12 tt pocele, jos sam bila sva sretna jer sam mislila da su me mimoisle... ma svaka je trudnoca i zena razlicita..
U ovih godinu dana sam imala sve umisljene simptome T, ali ovaj jos nisam.. No, kao sto rekoh, tko zna od cega je.. al bas me pere vec dva dana..
Nista, izdrzat cemo jos par dana pa cemo vidjeti cemu pripisati...
A citam jucer kako si pisala da si jedva prehodala 5 min. I ja se nakon setnje od sat vremena osjecala uzas...
Nadam se da cemo otvoriti sezonu plusica...
Sortiraj odgovore
Najstariji