Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Rujan 2015. 14:58

Marie zao mi je zbog minusa :( koji ti je dc,dpo? Dok m ne dođe nade ima, drzim fige!

Zumbul baš mi je žao, neće plusic na ovu temu nikako :(

Lea, Paula ajmoooo obradujte nas ❤

Marie4
    13. Rujan 2015. 12:22

Sanjarka88

Marie zao mi je zbog minusa :( koji ti je dc,dpo? Dok m ne dođe nade ima, drzim fige!

Zumbul baš mi je žao, neće plusic na ovu temu nikako :(

Lea, Paula ajmoooo obradujte nas ❤

Danas mi 31 dc 16dpo. Jos uvijek nema M. Danas mi smetaju pojedini mirisi i stalno mi nesto smrdi. Ujutro sam bila u šoku dog sam si vidjela sise, oko bradavica vi je sve tamno sto dosad nisam imala jer sam svjetloputa. Dajte mi predložite koji test da koristim jer sam uzela u dm first sing pa mi je bio negativan.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Rujan 2015. 15:03

Paula neznam bas
    Ako je o bila 12dc a 99%nije pokrili smo dan prije, ako je bila 13dc pokrili smo 2 dana prije i dan posli, a ako je bila jučer pokrili smo na dan o i 3 dana prije...ugl zvuci mi slabo i nedovoljno pa se uopce ne nadam...
    Ako ne uspijemo do nove godine narucujem trakice
    Po sluzi neznam nista imam je zadnja 3 dana al je nekako slaba vodenasta ma bezvezna

Paula5
    12. Rujan 2015. 15:22

Sanjarka sta to pricas... pa za svaki od dana koji si navela da je mogla biti O je velika sansa za T. Kazu da spermici zive do 5 dana, neki kazu 7, ali u to sumnjam.. Ja racunam da prezive barem 2-3 dana. Po tome iscekujemo tvoj plusic ovaj mjesec, tj ciklus... Za svaki slucaj pokrij jos danas ako mozete jer nisi sigurna kad je bila. Jer jajasce je spremno za oplodnju do 24 h nakon O. Kazu... Daj ti takva optimistica, a sad sumnjas. .  Mislim ja se javljam... 
    Bas smo cudne, sve znamo kako funkcionira ciklus i plodni dani, zacece... Ali kad je o nama rijec uvijek smo skepticne.. 
    Nadam se da ti trakice nece trebati.. meni su one bas fora, a stvarno su jeftine..
    Pusa i vracaj svoj optimizam i pozitivu!! 

Sanjarka88
    12. Rujan 2015. 21:17

Paula5

Sanjarka sta to pricas… pa za svaki od dana koji si navela da je mogla biti O je velika sansa za T. Kazu da spermici zive do 5 dana, neki kazu 7, ali u to sumnjam.. Ja racunam da prezive barem 2-3 dana. Po tome iscekujemo tvoj plusic ovaj mjesec, tj ciklus… Za svaki slucaj pokrij jos danas ako mozete jer nisi sigurna kad je bila. Jer jajasce je spremno za oplodnju do 24 h nakon O. Kazu… Daj ti takva optimistica, a sad sumnjas. .  Mislim ja se javljam… 
    Bas smo cudne, sve znamo kako funkcionira ciklus i plodni dani, zacece… Ali kad je o nama rijec uvijek smo skepticne.. 
    Nadam se da ti trakice nece trebati.. meni su one bas fora, a stvarno su jeftine..
    Pusa i vracaj svoj optimizam i pozitivu!! 

Ljubim te na ovim rijecima 
    Bilo bi super kad bi svoj zivotni optimizam bar jednom primjenila na sebi 
    Bit će šta dragi Bog da a ja se nadam da ce nam svima sto skorije podariti toliko željeno malo čudo 
    Kad ti piskis?

iva1989lea
    12. Rujan 2015. 16:32

danas sam pjesacila 5 min od auta do posla...umorila sam se koda sam maraton trcala...osjecam se cudno al se ne zelim puno nadat da se ne razocaram ...

zabica25
    13. Rujan 2015. 10:37

Ej cure, može kava, kolači?
    Dođite :)
    Ima li ikakvih novosti? Kod mene ništa, nije bila O onaj dan, valjda neka kratkotrajna viroza.
    Ali svejedno mi već sad intenzivno radimo da neki dan slučajno ne promakne :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    13. Rujan 2015. 11:52

Jutroooo 

Ja se danas napokon naspavala, ff mi je pomaknuo o jedan dan naprijed na 13dc, temp mi je jutros bila niza 36,6 tako da nisam jos sigurna u o da li je bila uopće vidit ćemo 

Zabice samo vi pokrivajte 
    Kojom prigodom kolaci?

Divan je dan uzivajte drage moje 

iva1989lea
    13. Rujan 2015. 12:36

bok cure moje...evo 5 dana je do ne dolaska M 😉 malo me leda bole i grudi na dodir...neznam mozda umisljam...mozda je pms...ne zelim se nadat da se ne razocaram ...

Paula5
    13. Rujan 2015. 13:48

Hej ekipa! 
    Marie meni je clearblue samo jednom pokazao plus (29dc), nakon toga uvijek minusi.. i uvijek je bio u pravu. Sad imam puno onih s ebaya jer sam u ovih godinu dana potrosila brdo para. 
    Iva nadam se da M ne stize, vec da cemo za koji dan slaviti nase plusice. 
    Ohsoboho kakvo je stanje kod tebe?
    Zabica, sanjarka samo vi pokrivajte..
    Evo cure ja jos sitno brojim. Sike jako bolne i povecane. Jucer mi je bilo strasno muka.. u ovih godinu dana trudenja sam imala skoro sve "simptome" T, ali mucninu ne. Nju bih mogla pripisati antibioticima ovaj put.. Dosli dani kad opet sve analiziram, ali ne sizim ok sam. Zasad...
    Pusa svima!!

Marie4
    13. Rujan 2015. 14:56

Paula5Ja sam nekad davno koristila Clearblu onaj digitalni, kad sam se bojala trudnoce (19.g.) iz drugih razloga. A sad posto ih svako malo trebam kao sto i ti kažeš kupujem jeftine. Nadala sam se da ce mi nesto pokazati nakon prvog dana izostanka. Danas mi je 3 dan sto mi kasni. Jos cu pričekati koji dan dva pa cu pokušati. Ili kad mi je najbolje da radim test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI