Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 09:09

Postoji, samo ga ja nikad nisam imala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    10. Rujan 2015. 10:25

Jutro cure!
    Ja ipak jos pauziram s Klomifenom ovaj mjesec. Posto ni ginekologica nije bila sigurna dal je ovo moje bila menga ili implantacijsko, rekla je da radije pricekam jos 10 dana pa napravim test, jer u suprotnom, Klomifen bi mogao negativno utjecati na razvoj dogadaja. I rekla mi je ako bude minus na testu da napravimo pauzu od odnosa ovaj ciklus tako da iduci mogu 100% znati da je prava menga i pocet s tabletama. 
    A posto se ne osjecam nimalo trudno, ludim...
    Jer je to samo jos jedan ciklus odugovlacenja, a posto su svakakvi, moze potrajat i 2 mjeseca

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

miska
    10. Rujan 2015. 11:00

Sanjarka, Tynchy… nisam jos znala za taj simptom, pa valjda nisam umislila hahaha, mada se uopce ne osjecam t i ne vjerujem nikakavim simptomima osim ultrazvuka 
    Cekam ja svoju neprijateljicu u crvenom, skroz pripremljena, sutra ili prekosutra bi trebala stic po kalendaru. 
    Al hvala na podrsci 

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 11:03

Malakoza koji ti je dc danas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.