Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    10. Rujan 2015. 08:28

Dobro jutro svima 😊
    Evo mene na 25 DC, prvi dan na poslu, sa užasnom prehladom, tolikom da sam ipak morala popiti neke lijekove jer mislim da se ne bi uspjela ustati iz kreveta. Cekam do 22.09. To bi mi bio najduzi ciklus. 
    Hvala curama koje su mi pozelje dobrodoslicu, jako sam sretna sto je konacno sve doslo na svoje. 
    Tonina draga, ja dam jos tu, stare cure se slabo javljaju, neke su nam otisle na drugi pdf 💖
    Nadam se da smo i mi na redu 😙😙😙
    Stella, LuKi 💓💓💓
    Cure ugodan dan vam zelim 😀😀😀

tonina28
    10. Rujan 2015. 11:09

baby♡girl

Dobro jutro svima 😊
    Evo mene na 25 DC, prvi dan na poslu, sa užasnom prehladom, tolikom da sam ipak morala popiti neke lijekove jer mislim da se ne bi uspjela ustati iz kreveta. Cekam do 22.09. To bi mi bio najduzi ciklus. 
    Hvala curama koje su mi pozelje dobrodoslicu, jako sam sretna sto je konacno sve doslo na svoje. 
    Tonina draga, ja dam jos tu, stare cure se slabo javljaju, neke su nam otisle na drugi pdf 💖
    Nadam se da smo i mi na redu 😙😙😙
    Stella, LuKi 💓💓💓
    Cure ugodan dan vam zelim 😀😀😀

Barem neko poznato lice 😄.. znaci mi smo jos uvijek na istom..
    Eto meni danas kasni 5 dana po očekivanom, a po proslom ciklusu mi kasni 8 dana.danas mi je 33 dc,prošli je trajao 25.
    Nadam se,nadam.. drzi fige. Bilo bi i vrijeme vise!!❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 09:00

tynchy možda je ovulacijsko krvarenje?? neznam stvarno..... al sumnjam nekako da je menga, kad si imala zadnju?

babygirl držim fige da prehlada ode što dalje o tebe.

Tynchy
    10. Rujan 2015. 09:02

Sanjarka88

tynchy možda je ovulacijsko krvarenje?? neznam stvarno….. al sumnjam nekako da je menga, kad si imala zadnju?

babygirl držim fige da prehlada ode što dalje o tebe.

zadnju sam imala prije 12 dana.
    A postoji ovulacijsko krvarenje?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 09:09

Postoji, samo ga ja nikad nisam imala

Dunyasha
    10. Rujan 2015. 09:53

Sanjarka88

Postoji, samo ga ja nikad nisam imala

Ni ja isto! Baš nikad, a mengu imamfala Bogu već ohoho! 

Jutro svima!

MalaKoza
    10. Rujan 2015. 10:25

Jutro cure!
    Ja ipak jos pauziram s Klomifenom ovaj mjesec. Posto ni ginekologica nije bila sigurna dal je ovo moje bila menga ili implantacijsko, rekla je da radije pricekam jos 10 dana pa napravim test, jer u suprotnom, Klomifen bi mogao negativno utjecati na razvoj dogadaja. I rekla mi je ako bude minus na testu da napravimo pauzu od odnosa ovaj ciklus tako da iduci mogu 100% znati da je prava menga i pocet s tabletama. 
    A posto se ne osjecam nimalo trudno, ludim...
    Jer je to samo jos jedan ciklus odugovlacenja, a posto su svakakvi, moze potrajat i 2 mjeseca

miska
    10. Rujan 2015. 11:04

MalaKoza

Jutro cure!
    Ja ipak jos pauziram s Klomifenom ovaj mjesec. Posto ni ginekologica nije bila sigurna dal je ovo moje bila menga ili implantacijsko, rekla je da radije pricekam jos 10 dana pa napravim test, jer u suprotnom, Klomifen bi mogao negativno utjecati na razvoj dogadaja. I rekla mi je ako bude minus na testu da napravimo pauzu od odnosa ovaj ciklus tako da iduci mogu 100% znati da je prava menga i pocet s tabletama. 
    A posto se ne osjecam nimalo trudno, ludim…
    Jer je to samo jos jedan ciklus odugovlacenja, a posto su svakakvi, moze potrajat i 2 mjeseca

Hm, steta... a mozda i nije steta jer ti nece ni trebat, drzim fige na najjace!
    Samo mi nije jasno, kad mi je ginekolog dao te clomide (klimifene) rekao je da se koriste i za ocuvanje trudnoce i daje ih nakon postupka umjetne, pa ne znam kako onda moze stetit?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

miska
    10. Rujan 2015. 11:00

Sanjarka, Tynchy… nisam jos znala za taj simptom, pa valjda nisam umislila hahaha, mada se uopce ne osjecam t i ne vjerujem nikakavim simptomima osim ultrazvuka 
    Cekam ja svoju neprijateljicu u crvenom, skroz pripremljena, sutra ili prekosutra bi trebala stic po kalendaru. 
    Al hvala na podrsci 

Dunyasha
    10. Rujan 2015. 11:08

miska

Sanjarka, Tynchy… nisam jos znala za taj simptom, pa valjda nisam umislila hahaha, mada se uopce ne osjecam t i ne vjerujem nikakavim simptomima osim ultrazvuka 
    Cekam ja svoju neprijateljicu u crvenom, skroz pripremljena, sutra ili prekosutra bi trebala stic po kalendaru. 
    Al hvala na podrsci 

Vjeruj meni, kad budeš trudna šorat će te sve i svašta, a ti ćeš biti uvjerena da to nisu simptomi t... 
    Tako da...Sasvim je logično da se ne osjećaš t 

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 11:08

miska

Al hvala na podrsci 

Reci ti svojoj neprijateljici da se okomi na nekog drugog, da je tebe dosta gnjavila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI