Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    10. Rujan 2015. 11:39

joj ajd cure koji plus pa da mi ostali nastavimo hehe meni jos 8 dana do ne dolaska M

Veja
    10. Rujan 2015. 11:50

Drage moje držim vam fige na najače da uspijete
    Ja ovaj mjesec nemam pojma ništa, kako sam već pisala pauzirali smo, al opet nikad se ne zna, međutim, kako nisam testirala se sa lh trakicama nemam pojma da lije ovulacija bila, jer nisam uopće osjećala jajnike za razliku od prošlog mjeseca, bazalna temperatura mi se kreće od 36,1 - 36,4 kroz cijeli ovaj ciklus, tako da ko zna kad će meni vještica zakucat na vrata s obzirom na moje cikluse totalno sam zbunjena...

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 12:02

Vecka nije ti bazalana nikako skakala gore?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    10. Rujan 2015. 13:08

Sanjarka, nee !! Kretala se od 36,1 -36,4, bojim se da je ovaj ciklus bio anovulativan, samo je problem sada što ne znam kada će vještica stići, jer ovako kada nemam simptome, ciklus mi traje i do 100 dana. po zadnja 3 ciklusa najduži mi je bio 35 dana, danas mi je 32 dc, sačekat ću još cca tjedan dana, ako ne stigne idem ginekologici, vjerojatno po duphastone

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 13:29

kako je to grozno kad se tako otegne, i kad neznaš kad treba doć, i kad je o bar otprilike, cure baš mi je žao što morate to proživljavat

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    10. Rujan 2015. 13:45

Ovulacija mi je isto u zadnja 3 mjeseca šetala, jedan mjesec 17 dc, drugi 22 dc i treći 24 dc, tako da sad ni to više ne znam.. kod mene vam je to luda kuća, ne zna se više ni ko pije, ni ko plaća

zabica25
    10. Rujan 2015. 13:50

Postoji ovulacijsko krvarenje, ja sam imala prošli mjesec.
    A ja u akciji, nešto što! :)
    Tonina28, bok i tebi, možda ne možeš zatrudniti jer se više puta dnevno, a spermiji se na taj način rijede. Kolko sam ja informirana, potrebno je svaki drugi dan ili svaki dan samo jednom. 
    Iako varira od osobe do osobe. Teško se suzdržati posebno u danima ovulacije kad hormoni rade i samo bi visile na muževima/dečkima. :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Zumbul
    10. Rujan 2015. 14:11

Pozdrav drage :)
    Evo da se i ja malo javim, M bi trebala biti 13.9, ali je ne ocekujem.. i dalje bolne grudi, posebno bradavice, umor, kriza bole konstantno, jucer i danas koda zvacem metal.. 
    Uff.. i cesci bolovi , kao kad imam M .. toplo se nadam da nece doc... ukoliko ne dode, u utorak ili srijedu radim test.. jer meni nikad ne kasni, eventualno dode dav dva ranije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.