hvala vam cure...necu se previse nadat da se ne razocaram...22.8. je prvi dan zadnjem M...trajala 5 dana...O je bila 4.9. pokrili smo te dane...a 19.9. Ne bi tribala doc M...
hvala vam cure…necu se previse nadat da se ne razocaram…22.8. je prvi dan zadnjem M…trajala 5 dana…O je bila 4.9. pokrili smo te dane…a 19.9. Ne bi tribala doc M…a od sinoc kao da imam lagane bolove il grceve kao da trebam dobit…plus me leda bole…a cijelo ljeto sam na nogama i nisu me bolila…

Ma možemo mi dubit na glavi cili mjesec ništa
Moja prva trudnoća je bila od jednog nepažljivog odnosa, pun kufer dana prije ovulacije, niti sam dizala noge, niti sam ležala, niti sam mjerila bazalnu niti sam piškila trakice, a pod stresom sam bila ogromnim, toliko o svim teorijama
Ma možemo mi dubit na glavi cili mjesec ništa
Moja prva trudnoća je bila od jednog nepažljivog odnosa, pun kufer dana prije ovulacije, niti sam dizala noge, niti sam ležala, niti sam mjerila bazalnu niti sam piškila trakice, a pod stresom sam bila ogromnim, toliko o svim teorijama
niš ti ja to ne kužim...neki dan sam mami pričala o tome što sve poduzimam pa mi je rekla da gluposti izvodim i da se samo opterećujem. Mogu sve skužit, i one koji isprobavaju sve i one koji ništa ne žele koristiti ali eto, ja sam odlučila da želim pripremiti svoje tijelo za bebu, pa bar sam sama sa sobom na čisto, da sam napravila što sam mogla a kad će biti je u Božjim rukama
to što sam ja nestrpljiva do boli je druga priča

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iva sad je vrijeme za implentaciju moguće da je to sve od nje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka da bar...Meni je isto prva trudnoca bila ajmo probat i eto iz prve...bez ikakvih mjerenja i u totalnom ne znanju...plus stres oko pira...mislim da je puno toga u Bozjim rukama...

Cure ja sam trebala danas dobiti no nisam. Simptomi gotovo nikakvi. Jedino imam bijeli iscjedak i idem stalo piskiti, noćas sam isla dvaputa sto dosad nisam. Eto sad cu jos pričekati koji dan pa da vidim.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji