Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    10. Rujan 2015. 13:08

Sanjarka, nee !! Kretala se od 36,1 -36,4, bojim se da je ovaj ciklus bio anovulativan, samo je problem sada što ne znam kada će vještica stići, jer ovako kada nemam simptome, ciklus mi traje i do 100 dana. po zadnja 3 ciklusa najduži mi je bio 35 dana, danas mi je 32 dc, sačekat ću još cca tjedan dana, ako ne stigne idem ginekologici, vjerojatno po duphastone

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 13:29

kako je to grozno kad se tako otegne, i kad neznaš kad treba doć, i kad je o bar otprilike, cure baš mi je žao što morate to proživljavat

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    10. Rujan 2015. 13:45

Ovulacija mi je isto u zadnja 3 mjeseca šetala, jedan mjesec 17 dc, drugi 22 dc i treći 24 dc, tako da sad ni to više ne znam.. kod mene vam je to luda kuća, ne zna se više ni ko pije, ni ko plaća

zabica25
    10. Rujan 2015. 13:50

Postoji ovulacijsko krvarenje, ja sam imala prošli mjesec.
    A ja u akciji, nešto što! :)
    Tonina28, bok i tebi, možda ne možeš zatrudniti jer se više puta dnevno, a spermiji se na taj način rijede. Kolko sam ja informirana, potrebno je svaki drugi dan ili svaki dan samo jednom. 
    Iako varira od osobe do osobe. Teško se suzdržati posebno u danima ovulacije kad hormoni rade i samo bi visile na muževima/dečkima. :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Zumbul
    10. Rujan 2015. 14:11

Pozdrav drage :)
    Evo da se i ja malo javim, M bi trebala biti 13.9, ali je ne ocekujem.. i dalje bolne grudi, posebno bradavice, umor, kriza bole konstantno, jucer i danas koda zvacem metal.. 
    Uff.. i cesci bolovi , kao kad imam M .. toplo se nadam da nece doc... ukoliko ne dode, u utorak ili srijedu radim test.. jer meni nikad ne kasni, eventualno dode dav dva ranije...

Sanjarka88
    10. Rujan 2015. 14:24

Zumbul

Evo da se i ja malo javim, M bi trebala biti 13.9, ali je ne ocekujem.. i dalje bolne grudi, posebno bradavice, umor, kriza bole konstantno, jucer i danas koda zvacem metal.. 
    Uff.. i cesci bolovi , kao kad imam M .. toplo se nadam da nece doc… ukoliko ne dode, u utorak ili srijedu radim test.. jer meni nikad ne kasni, eventualno dode dav dva ranije…

Obećavajuće
    ajmo plusić

Zabica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    10. Rujan 2015. 19:03

Zumbul

Uff.. i cesci bolovi , kao kad imam M .. toplo se nadam da nece doc… ukoliko ne dode, u utorak ili srijedu radim test.. jer meni nikad ne kasni, eventualno dode dav dva ranije…

Mislim da je to to kad imaš metalni okus u ustima, jedan od sigurnih simptoma...
    Nadam se da je :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Zumbul
    10. Rujan 2015. 20:44

I ja se nadam :)
    Jer prosle godine nam je uspjelo od prve... samo nazalost trajalo samo do 11 tjedna...

MalaKoza
    10. Rujan 2015. 21:03

Zumbul, drzim fige za ogroman plus ili debelu crtu, ovisi koji tip testa radis 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI