Vecka ma nista od simptoma, pms i to je to..stize ona za vikend, ajd bar cu konacno te hormone izvadit pa nije bed
Biti ce da neke viroze pocele, jucer sam se cijeli dan osjecala pijano, nis me nije bolilo samo nekakva omamljenost od jutra i umirilo se tek kad sam dosla s posla i legla i popila kamilicu, i da temperaturu sam imala 37.6.. danas mi je ok.
Bokić! Tu sam,svratim ponekad.Danas mužu roćkas pa sam u strci. Dođite na tortu
Pozdrav svima.
Mene nije bilo ovdje nekoliko mjeseci ,ne vidim nitijedno od starih imena , možda to znači da su ostvarile svoje želje i uspjele u trudu da postanu trudnice/mame
. Nadam se da da.
Uglavnom, mene nije bilo jedno 6 mjeseci i nažalost se još ništa nije promijenilo na području uspješne trudnoće.
u 11.mj biti će godinu dana da se trudimo i nažalost još se naša bebica nije uhvatila,iako se jako trudimo.Svaki dan. I po nekoliko puta .
Dragi napravio spermiogran, nalaz odličan.
Meni zadnji nalaz pokazao niski progesteron 1,1 (vrijednosti 3,8-50,6)..iako mi je pred 3 mjeseca isti bio 27 na zadanim vrijednostima. Je li se to nekome dogodilo? Da tako padne vrijednost i zbog čega bi to moglo biti? Meni jedino pada napamet stres na poslu kao uzrok. Ne znam što bi drugo moglo biti.
Uglavnom, prošli mjesec mi je uranila 6 dana a prema tome mi danas kasni 4. Ne osjećam ništa posebno osim povremenih mučnina i jutros sam bila uvjerna da ću dobiti koji sam pritisak imala u donjem dijelu trbuha kad ništa.
Naravno da se nadam da je ovaj mjesec dobitan,ali opet, ne nadam se previše.
Pusa svima i svima želim puno uspjeha u ostvarivanju svoje najveće želje .
djevojke, ja sam u soku!
inace imam mengu svaka 3 tjedna, i sad se vratim sa trcanja i ugleda roza mrljice na gacicama....
nesto se dogadja,,. moja menga nikad ne varira vise od +\- 2 dana!
Dobro jutro svima 😊
Evo mene na 25 DC, prvi dan na poslu, sa užasnom prehladom, tolikom da sam ipak morala popiti neke lijekove jer mislim da se ne bi uspjela ustati iz kreveta. Cekam do 22.09. To bi mi bio najduzi ciklus.
Hvala curama koje su mi pozelje dobrodoslicu, jako sam sretna sto je konacno sve doslo na svoje.
Tonina draga, ja dam jos tu, stare cure se slabo javljaju, neke su nam otisle na drugi pdf 💖
Nadam se da smo i mi na redu 😙😙😙
Stella, LuKi 💓💓💓
Cure ugodan dan vam zelim 😀😀😀
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
tynchy možda je ovulacijsko krvarenje?? neznam stvarno..... al sumnjam nekako da je menga, kad si imala zadnju?
babygirl držim fige da prehlada ode što dalje o tebe.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji