Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Rujan 2015. 07:59

Jutro curke drage 
    Ja već na nogama, mrzim naviku dizanja i šta bar preko vikenda nemogu odspavat duže 

Moja bazalna je skočila jutros na 36,8 izgleda da je o ipak bila i izgleda da smo je jako slabo pokrili, svega dva odnosa ovaj tjedan, bitno da smo se prošli svaki dan  bit će već jednom  
    FF je poludio skroz kad sam jutros označila temp. i stavio mi je o na 12dc, a da mi je danas 3dpo  
    Po meni je bila jučer ili prekjučer, nemam pojma kad trebam dobit, po ff je lutealna 11 dana, no to ne shvaćam ozbiljno jer očito se još ja i on nismo dogovorili 
    očekujem je na svoj prosjek , 29 dana, to bi bilo 26.9

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Marie4
    12. Rujan 2015. 08:38

Jutro cure, piskila na test naravno da je negativan i to debela crta. A M jos ni na vidiku. Sad mogu sam čekati.

iva1989lea
    12. Rujan 2015. 09:27

Dobro jutro drage moje...evo 6 dana do M...nemam nekih simptoma...malo me jucer probadalo dolje i leda su me boljela...sve ostalo normalno...vidjet cemo danas....

Zumbul
    12. Rujan 2015. 13:08

Samo da se javim, moja M odlucila da dode....
    Nista,idemo dalje :)

Paula5
    12. Rujan 2015. 13:26

Hej curke!
    Zumbul kad je vec morala doci nek sto lakse prode, a iduca nek te zaobide.. hrabro dalje!
    Marie nista jos nije gotovo, ima jos nade dok ne dode.
    Sanjarka ja ti tu temp nista ne kuzim. A aplikacije su mi da se znam okvirno orijentirati. Meni su lh trakice bas super. Zadnja dva mjeseca sam uhvatila pik. A ako je bila O pa i ta dva puta su dovoljna, ti navikla svaki dan  Jos danas lijepo pokrijte i onda cekamo plusic..
    Kod mene nista posebno. Osim ogromnih i bolnih sika nemam ni simptome pms-a ni T. Bumo vidjeli...

Sanjarka88
    12. Rujan 2015. 14:58

Marie zao mi je zbog minusa :( koji ti je dc,dpo? Dok m ne dođe nade ima, drzim fige!

Zumbul baš mi je žao, neće plusic na ovu temu nikako :(

Lea, Paula ajmoooo obradujte nas ❤

Sanjarka88
    12. Rujan 2015. 15:03

Paula neznam bas
    Ako je o bila 12dc a 99%nije pokrili smo dan prije, ako je bila 13dc pokrili smo 2 dana prije i dan posli, a ako je bila jučer pokrili smo na dan o i 3 dana prije...ugl zvuci mi slabo i nedovoljno pa se uopce ne nadam...
    Ako ne uspijemo do nove godine narucujem trakice
    Po sluzi neznam nista imam je zadnja 3 dana al je nekako slaba vodenasta ma bezvezna

Paula5
    12. Rujan 2015. 15:22

Sanjarka sta to pricas... pa za svaki od dana koji si navela da je mogla biti O je velika sansa za T. Kazu da spermici zive do 5 dana, neki kazu 7, ali u to sumnjam.. Ja racunam da prezive barem 2-3 dana. Po tome iscekujemo tvoj plusic ovaj mjesec, tj ciklus... Za svaki slucaj pokrij jos danas ako mozete jer nisi sigurna kad je bila. Jer jajasce je spremno za oplodnju do 24 h nakon O. Kazu... Daj ti takva optimistica, a sad sumnjas. .  Mislim ja se javljam... 
    Bas smo cudne, sve znamo kako funkcionira ciklus i plodni dani, zacece... Ali kad je o nama rijec uvijek smo skepticne.. 
    Nadam se da ti trakice nece trebati.. meni su one bas fora, a stvarno su jeftine..
    Pusa i vracaj svoj optimizam i pozitivu!! 

iva1989lea
    12. Rujan 2015. 16:32

danas sam pjesacila 5 min od auta do posla...umorila sam se koda sam maraton trcala...osjecam se cudno al se ne zelim puno nadat da se ne razocaram ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.