Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Rujan 2015. 12:15

Ima vas dosta kroz slijedećih 10 dana, ajme šta će biti plusića

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    09. Rujan 2015. 12:25

iz tvojih usta u Bozje usi :)

OhSoBoho
    09. Rujan 2015. 12:28

ja ju očekujem slj tjedan u srijedu, no kako me zeznula prošli mjesec i kasnila 3 dana dajem joj cijeli sljedeći tjedan fore da dođe 
    za sada nemam nikakve simptome još za M ali rano je...tam oko vikenda kad me ćopi opet će jadan moj muž jedva čekat ponedjeljak da ode na posao 

Sanjarka, riječi ti se pozlatile! baš je neko zatišje nastupilo...

Mallla
    09. Rujan 2015. 12:47

Bokić cure!
    Svim novim curama veliiika dobrodošlica!

Drage moje, zagužvalo ovdje....ajmo neka čistka, vrijeme je da se otvori tema Ljetne bebe 2016!

Paula za tebe jedan stih "put te zove moraš poć...." Mislim na odlazak na drugi pdf! Držim fige na najjače! Ti si me ovdje dočekala prije 3 mj, a sada je već polako vrijeme da ja tebe ispratim :)

Vidim ima vas još 7 još 9 dana do testiranja....Želim vam svim srcem +!

Inače moje tijelo je poludilo....curim svjetski, al lako to nego puna puncata sam bubuljica, velikih, malih ajme na šta ličim! Imam bubuljica uvijek al ovo je sad ajme! Grudi se raspuvale, napete, bradavice koje su mi inače velike sad su još veće i još tamnije. Ja mislim da me moje tjelo odlučilo zafrkavat!

url=https://lilypie.com]

• itsprobablyme
    09. Rujan 2015. 13:22

Sanjarka nebi bilo problema u firmi da se direktor ponaša kako treba a ne da se ponaša prema svojim radnicima kao da su nitko i ništa. Pretrpim se gadnih uvreda, to se mobitelom gađa i svašta nešto. Nije mi sila radit tako da razmišljam dati otkaz ali opet volim biti samostalna i imati svoj novac. Ali čini se da ću dati otkaz i sa dragim ići van. Jer nije lagano napraviti bebicu, a još teže kad se ne može uštimati ovulacija i dolazak mojeg putnika kući 

Veja
    09. Rujan 2015. 14:13

Draga Its, kakva je to onda firma u kojoj radiš kad se tako ponašaju, ne mogu vjerovat, katastrofa :/
    Kod mene je baš obrnuto, svi se manje više super slažemo, naravno da postoje dani kad nekome nije baš dan kako treba, ali iskreno s osmjehom idem svaki dan na posao

• mara9
    09. Rujan 2015. 16:13

jooj znam ..zato i jesam ovdje  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.