Jutro cure drage
Evo ja na poslu, danas neki ludi dan, udarni tempo od ranog jutra....
Mara9 dobro nam došla, i želim ti uskoro toliko željeni plusić. Joj joj 2ipo godine svaka čast na strpljenju i optimitmu, znaš da nebo strpljive voli tako da bit će uskoro
ja koristim moj kalendar i fertility firend, ona mi je novo otkriće i super je za one koji imaju volje mjeriti bazalnu temp
Minions sretno na poslu,i nek ti taj entuzijazam potraje zauvijek
its imaš problema u firmi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
bok ...ja se svom poslu kao poslu veselim...al ljudima tamo vise manje...puno je dvolicnih i onih koji ce druge spustit da bi sebe izdigli...
Ja ti to mrzim...puno toga primam srcu...ja sam takva kakva sam i ne glumim...i onda me sve to zalosti...al sve ima svoje lose i dobre strane...prosle god sam na poslu upoznala osobu koja ce mom djetetu kad stigne bit kuma...jer je jedna predivna osoba...😊i ja imam problema s stitnjacom...tsh mi je prenizak al su t4 i t3 u normali pa je doktorica rekla da slobodno radimo na drugom djetetu...
Ja već skoro godinu dana imam povišenu tjelesnu temperaturu. Znam da si mi je provjeravan tsh ali bio je u redu, dalje od toga mi po pitanju nije ništa istraživala, krv mi je inače super. Urin isto tako, osnovni ginekološki pregled isto tako.... sad me čeka pregled u imunologa al to nikako da krenem....
a moguće da se tu krije prepreka za moju bebu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mara, dobro došla i što prije ugledala plusić, budući da ga dugoo čekaš!
Sanjarka, pa odi riješi to što prije kako bi riješila sve nedoumice
Miska, vidim za 2 dana bi trebala stići vještica, ima li simptoma??
Ostale cure kad očekujete, zapravo ne očekujete vješticu, više sam sve pobrkala, punooo nas ima, treba sve povatati a isto želim da počne čistka sa ove teme, stvarno je vrijeme, već 2 mjeseca je zatišje
Ugodan i vesel dan vam želim, šaljem puse iz sunčane Dalmatinske zagore
Ja svoju ne očekujem za 9 dana...drz te fige...želim i vama plusice +...
Sortiraj odgovore
Najstariji