Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    08. Rujan 2015. 15:18

Itsprobablyme dobro došla! Idući ciklus je tvoj! Idemo u nove pobjede! 😘

Ja još ovaj tjedan odmaram domeka,a od ponedjeljka počinjem raditi! 😊 baš se veselim! 😊😊  
    Muževi ko muževi oni su priča za sebe! 😉

Tynchy
    08. Rujan 2015. 17:39

hvala svima na razumijevanju oko onih ruznih osjecaja koji me pikaju...

imam pitanje... koji kalkulator plodnih dana koristite? koji se pokazao naj"pa metnijim" :)

osim ovog sa klokanice naravno 

itsprobablyme
    09. Rujan 2015. 08:03

Minions

Itsprobablyme dobro došla! Idući ciklus je tvoj! Idemo u nove pobjede! 😘

Ja još ovaj tjedan odmaram domeka,a od ponedjeljka počinjem raditi! 😊 baš se veselim! 😊😊  
    Muževi ko muževi oni su priča za sebe! 😉

Hvala ti puno 

ti si prva osoba za koju sam čula da se veseli ići na posao  lijepo je to kad netko voli svoj posao, ja imam grč u želucu svako jutro kad ulazim u firmu

• Marie4
    08. Rujan 2015. 20:59

OhSoBoho
    Držim palceve da bude. 

• mara9
    09. Rujan 2015. 00:48

Bog drage klokanice,

Moja priča počinje prije 2 i pol godine, otkad pokušavam zatrudnjeti. 
    Nakon godinu dana pokušavanja uslijedile su pretrage po kojima je utvđeno da je spermiogram dobar, hsg ok, hormoni : prolaktin blago povišen (ali doktor je za njega tvrdio da je ok) i nizak progesteron. 
    Slijedi terepija klomifenom 3 mjeseca, druga dva su bila klomifen+ovitrele...i ništa. 
     Nakon toga jedna bezuspješna inseminacija.
     Prošli mjesec odem na sistematski i doktorica mi utvrdi povišen TSH 4,9, i kaže da mi je malo povišen ako planiram trudnoću. Sad sam trenutno na Eutyroxu 25,a kontrola je za 10-ak dana.
    Nakon svega ovoga odem kod druge ginekologice na pregled briseva i ona mi kaže kao da može biti da mi je TSH uzrok, te da za par mjeseci terapije mogu doći do trudnoće. 

Zanimaju me vaša iskustva ako su bila slična, te mišljenje ili savjet za moju priču :)

Dunyasha
    09. Rujan 2015. 09:37

mara9

Bog drage klokanice,

Moja priča počinje prije 2 i pol godine, otkad pokušavam zatrudnjeti. 
    Nakon godinu dana pokušavanja uslijedile su pretrage po kojima je utvđeno da je spermiogram dobar, hsg ok, hormoni : prolaktin blago povišen (ali doktor je za njega tvrdio da je ok) i nizak progesteron. 
    Slijedi terepija klomifenom 3 mjeseca, druga dva su bila klomifen+ovitrele…i ništa. 
     Nakon toga jedna bezuspješna inseminacija.
     Prošli mjesec odem na sistematski i doktorica mi utvrdi povišen TSH 4,9, i kaže da mi je malo povišen ako planiram trudnoću. Sad sam trenutno na Eutyroxu 25,a kontrola je za 10-ak dana.
    Nakon svega ovoga odem kod druge ginekologice na pregled briseva i ona mi kaže kao da može biti da mi je TSH uzrok, te da za par mjeseci terapije mogu doći do trudnoće. 

Zanimaju me vaša iskustva ako su bila slična, te mišljenje ili savjet za moju priču :)

Bok mara9!

Što se tiče tblt za ovulaciju, s tim nemam iskustva, no sa štitnjačom imam.

Jesu li ti nakon povišenog TSH testirali i ostale hormone štitnjače? T3, T4 i sl.? Jer je potpun nalaz hormona jako bitan.

Inače da, povišen hormon štitnjače može biti prepreka trudnoći.

Također je vrlo važno testirati ga više puta; svakih 6 mjeseci bi trebala potpuna obrada statusa štitnjače s uzv-om (prema potrebi).
    Za trudnoću TSH ne bi smio prelaziti 2,5. Ali se to doista brzo sredi s tabletama. 

Nadam se da sam pomogla.

Sanjarka88
    09. Rujan 2015. 08:30

Jutro cure drage

Evo ja na poslu, danas neki ludi dan, udarni tempo od ranog jutra....

Mara9 dobro nam došla, i želim ti uskoro toliko željeni plusić. Joj joj 2ipo godine svaka čast na strpljenju i optimitmu, znaš da nebo strpljive voli tako da bit će uskoro

ja koristim moj kalendar i fertility firend, ona mi je novo otkriće i super je za one koji imaju volje mjeriti bazalnu temp

Minions sretno na poslu,i nek ti taj entuzijazam potraje zauvijek
    its imaš problema u firmi?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    09. Rujan 2015. 09:08

bok ...ja se svom poslu kao poslu veselim...al ljudima tamo vise manje...puno je dvolicnih i onih koji ce druge spustit da bi sebe izdigli...

Sanjarka88
    09. Rujan 2015. 09:26

iva1989lea

bok …ja se svom poslu kao poslu veselim…al ljudima tamo vise manje…puno je dvolicnih i onih koji ce druge spustit da bi sebe izdigli…

Tako je u svemu u životu, treba znati plivati u svemu tome

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI