Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Rujan 2015. 14:11

Ma nije nam lako, al nije ni njim jer smo lude totalno

o dobro kad je mjesec dana doma, onda će te svakako pokrit plodne dane

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    08. Rujan 2015. 14:12

itsprobablyme, idem ti ja na jogu, obožavam apsolutno!!! najbolja stvar koju sam ikad otkrila :)

Sanjarka88
    08. Rujan 2015. 14:30

hahhahaha dobro mu i kažeš 
    ma vole oni nas onakve kakve jesmo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    08. Rujan 2015. 15:18

Itsprobablyme dobro došla! Idući ciklus je tvoj! Idemo u nove pobjede! 😘

Ja još ovaj tjedan odmaram domeka,a od ponedjeljka počinjem raditi! 😊 baš se veselim! 😊😊  
    Muževi ko muževi oni su priča za sebe! 😉

• Marie4
    08. Rujan 2015. 20:59

OhSoBoho
    Držim palceve da bude. 

• mara9
    09. Rujan 2015. 00:48

Bog drage klokanice,

Moja priča počinje prije 2 i pol godine, otkad pokušavam zatrudnjeti. 
    Nakon godinu dana pokušavanja uslijedile su pretrage po kojima je utvđeno da je spermiogram dobar, hsg ok, hormoni : prolaktin blago povišen (ali doktor je za njega tvrdio da je ok) i nizak progesteron. 
    Slijedi terepija klomifenom 3 mjeseca, druga dva su bila klomifen+ovitrele...i ništa. 
     Nakon toga jedna bezuspješna inseminacija.
     Prošli mjesec odem na sistematski i doktorica mi utvrdi povišen TSH 4,9, i kaže da mi je malo povišen ako planiram trudnoću. Sad sam trenutno na Eutyroxu 25,a kontrola je za 10-ak dana.
    Nakon svega ovoga odem kod druge ginekologice na pregled briseva i ona mi kaže kao da može biti da mi je TSH uzrok, te da za par mjeseci terapije mogu doći do trudnoće. 

Zanimaju me vaša iskustva ako su bila slična, te mišljenje ili savjet za moju priču :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.