uuups pardonnn, ispravljam grešku MOKRAĆA U ČAŠICI a ne obratno...hahah ..
da sam se javila ranije valjda bi ranije i došla....ahh...upravo je glupača stigla.....
sad kad se zna da je debeli minus moram se pripremiti do 15.10. tad mi moj dragi dolazi natrag doma. Još je teže ako neka ima situaciju sličnu kao i ja.... teško je uskladiti ovulaciju kada je dragi kući.
Pijete li ikakve vitamine, cajeve ili nešto za pripremu ili?
inace ne jedem gluparije, hranim se normalno, ne pušim niti konzumiram alkohol. osim kad su feštice u pitanju :D ali spremna sam na sva moguća odricanja kad je beba u pitanju
žao mi je, itsprobablyme, idemo dalje! pripreme za novu rundu
ja ti uzimam folnu, pijem vrkutu (čaj) i to ti je to. trudim se zdravo jesti, kretati, mjerim bazalnu ujutro i tak...pa kad dođe beba dobro je došla, ja sam spremna
its prejaka si
žao mi je zbog m, al ako ste tek krenuli u borbu za bebicu, lipo glavu gore i hrabro u borbu za plusić.
Koliko će dragi biti kući kad stigne?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
OhSoBoho probaj krenuti na jogu. Ja krenula i nijedno vježbanje se ne može usporediti s njom... čula sam i za čaj od gospine trave da je dobar... a folnu ću krenuti unositi..to znam da je jako bitno.. a za novu rudnu sam spremna, već sam mu poslala da jedva čekam da dođe da ga čekam raširenih nogu
Nadam se da je tvoja bebica negdje na vidiku, ja svoju obožavam iako je nema još
Sanjarka dragi bude doma mjesec dana...gledala sam na kalendar i taman dane kad bude doma trebali bi biti idealni...a sad ćemo vidjet.. joooj mi žene stalno neke borbe s nama
Sortiraj odgovore
Najstariji