Moglo bi biti implantacijsko ako je smećkasto.. to je "stara krv" .. držim ti fige i sklapam ruke u molitvu :)
baš ću pitati mamu, ona je rodila 4ero djece pa ima iskustva ;)
Ohsoboho možda zaista implantacija...
Ja ne očekujem 17.09. A poznavajući sebe možda i prije napravim testić.. Termin bi bio 27.05.
cure, najbolje ste
Tynchy, hvala ti , javi što mama kaže
Sanjarka, ti si neumoljivi optimist i baš ti hvala na tome
cure, najbolje ste
Tynchy, hvala ti, javi što mama kaže
Sanjarka, ti si neumoljivi optimist i baš ti hvala na tome
Za druge da, kad trebam za sebe onda me udre pesimizam bit će svima nama mora, jednostavno mora
Paula joj kad bi ja mogla odkantat te testove, sad mislim kako ga neću radit dok mi ne zakasni nekoliko dana, al točno se vidim kako me hvata histerija prije m
Minions drži se draga
Miska gdje si, ima li kod tebe što nova?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajmo cure drage, veselim se svakom vašem poetncijalnom simptomu kao i svom

moram s vama podijeliti jedan osjećaj koji me muči.. a to je lagana zavist..
kod mene u firmi je baby boom, samo odlaze jedna za drugom na porodiljni, a ja nižem neuspjehe i soliram ...
mrzim taj osjećaj ali ne mogu ga se riješiti..
moram s vama podijeliti jedan osjećaj koji me muči.. a to je lagana zavist..
kod mene u firmi je baby boom, samo odlaze jedna za drugom na porodiljni, a ja nižem neuspjehe i soliram …
mrzim taj osjećaj ali ne mogu ga se riješiti..
Taj osjećaj je normalan i ljudski, mislim da nam svima dođe taj momenat, pa nije to jedini primjeri u životu, svi se mi susrećemo od malena s tim da netko dobije nešto što mi jako želimo pa nas oblije tuga i ljubomorica hhehehe sve je to normlano

ma Tynchy, draga, mislim da je to sasvim normalno...svi to ponekad osjetimo, posebno kad smo u bedu...zbilja im želimo svu sreću i sve najbolje ali ipak malo bocne...to je sasvim ljudski
a ovo o neuspjesima apsolutno moraš izbacit van!! ma nikakvi neuspjesi, ružna mi je to riječ - beba je odmah iza ugla, samo što nije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji