Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Rujan 2015. 10:13

Ajmo cure drage, veselim se svakom vašem poetncijalnom simptomu kao i svom

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    08. Rujan 2015. 10:45

moram s vama podijeliti jedan osjećaj koji me muči.. a to je lagana zavist..
    kod mene u firmi je baby boom, samo odlaze jedna za drugom na porodiljni, a ja nižem neuspjehe i soliram ...

mrzim taj osjećaj ali ne mogu ga se riješiti..

OhSoBoho
    08. Rujan 2015. 10:56

ma Tynchy, draga, mislim da je to sasvim normalno...svi to ponekad osjetimo, posebno kad smo u bedu...zbilja im želimo svu sreću i sve najbolje ali ipak malo bocne...to je sasvim ljudski 
    a ovo o neuspjesima apsolutno moraš izbacit van!! ma nikakvi neuspjesi, ružna mi je to riječ  - beba je odmah iza ugla, samo što nije 

Sanjarka88
    08. Rujan 2015. 11:07

Miška jesam ti rekla da bazalna i toj fazi šeta

OhSoBoho
    08. Rujan 2015. 11:47

je, je, miška, bazalna i meni tak ide u lutealnoj, od 36.5 do 36.9 - nema pravila...držim fige da ostane povišena 

• itsprobablyme
    08. Rujan 2015. 12:25

Pozdrav mamice  i sve koje želite to postati (kao i ja ). Nova sam ovdje. Naša kolegica OhSoBoho predložila mi je da se pridružim ovoj grupi jer sam post objavila u nekoj drugoj, a OhSoBoho je bila vrlo ljubazna i munjevitom brzinom odgovorila na moje pitanje pa joj se i ovdje zahvaljujem
    da ne objašnjavam cijelu situaciju, evo copy-paste 

Pozdrav drage moje :) 
    Nova sam ovdje, nisam se uopće nadala da ću se tako skoro registrirati na ovu stranicu, čitati vaše postove a kamoli ja nešto priupitati. No uglavnom… zadnja menstruacija mi je završila 9.8., zadnji nezaštićeni odnos bio je 15.8. tada mi je i nekako započelo plodno razdoblje. ciklus mi je 29 dana.. kasnije nisam imala odnosa jer dragi radi van zemlje, a sada je vec 36ti dan kako je nema ( voljela bi da je niti nema i da je bebica u pitanju ). Test na trudnoću sam radila nakon 3 dana kasnjena (rano ujutro-prva mokraća), ali bio je - . Menstruacija mi nema naviku kasniti.. najduži ciklus mi je bio 31 dan…. da li da još pričekam pa da idem doktoru? da radim opet test? koliko su oni poudani uopće? jer čitala sam ovdje puno toga pa ne znam koliko se mogu pouzdati na test…

Sanjarka88
    08. Rujan 2015. 12:45

its  dobro nam došla i čim prije ugledala plusić, nadam se već ovaj mjesec

Ne želim te obeshrabrit al i meni je u prvom ciklusu nezaštićenog odnosa kasnila 7 dana, isto su mi ciklusi oko 29 dana, a tada sam je dobila tek 36dc, psiha je čudo....
    Koji datum si radila test?

• itsprobablyme
    08. Rujan 2015. 12:55

Hvala na dobrodošlici Sanjarka   radila sam ga 4.9. ujutro na prvu jutarnju mokraću... inače neke čudne stvari mi se događaju.. prije 2 tjedna možda mrvu više imala sam strašne vrtoglavice mislila sam da ću se skljokati...puno sam spavala.. ne povraća mi se ali na trenutak mislim da ću morati..grudi me bole..ali par dana lijeva a sad je počela i desna, a najčudnije od svega mi je to što mi trbuh uopće nije nadut..to je kod mene normalna pojava pred menstruaciju da izgledam kao bačvica...sada ništa... i nisam uopće dobila prištiće kao što znam..mislila sam da poznajem svoje tijelo ali ni približno nisam otkrila sve. Nadam se da je beba u pitanju, da bar je..možda sam previše uzbuđena pa si umišljam ... ne znam ... vjejerujem da puno ovdje ima takvih poput mene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.