ja ju ne očekujem oko 25.09.
Super mi je ovo u kalendarićima kada napišu i očekivani datum porođaja... sad bi bio 6.mjesec.. da baaar
ja ju ne očekujem oko 25.09.
Super mi je ovo u kalendarićima kada napišu i očekivani datum porođaja… sad bi bio 6.mjesec.. da baaar
Daa baar, ja sam se nadala da će upalit prošli mjesec pa bi porod bio 5mj, idealno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka darling, 15.09. bi trebala biti, nisam nešto pretjerano optimistična...
nego, sinoć sam primjetila smećkastu mrlju na gaćicama, onak, srednje veličine, nikad to prije nisam primjetila i pojma nemam od čega bi moglo biti...sve mi se nešto poremetilo otkako radimo na bebinju ...ima ko pojma kaj bi to moglo bit?
Sanjarka darling, 15.09. bi trebala biti, nisam nešto pretjerano optimistična…
nego, sinoć sam primjetila smećkastu mrlju na gaćicama, onak, srednje veličine, nikad to prije nisam primjetila i pojma nemam od čega bi moglo biti…sve mi se nešto poremetilo otkako radimo na bebinju…ima ko pojma kaj bi to moglo bit?
da, tak i meni kao da se sve poremetilo od kad "radimo"..
da ti to možda nije implantacijsko?
Tynchy, a nemam pojma...nekak sam si ja drugačije zamislila implantacijsko :P
hahaha, baš sam šašava, nije onak kak sam si ja to zamislila pa mora bit nekaj drugo
Mogla bi biti implentacija fige na najjače!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala vam na razumjevanju, drage ste! 😘😍 javit ću vam kad ju ne očekujem! Navijam za vas i uz vas sam, stavit ću vas u svoje molitve! 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji