Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    07. Rujan 2015. 10:17

kava se popila...sad triba i radit...ja svoju m ne ocekujem 19.9.... Spasilo bi me...dosta mi je stresa na poslu...izludit cu vamo vise...

Sanjarka88
    07. Rujan 2015. 10:23

Miska bazalna zna šetati po gornjoj granici, nemoj se obazirati na to, sutra već može biti opet povišena 

ohso vratila si se  ajde ajde glavu gore, ne očekujemo s tobom slijedeći tjedan, kad trebaš dobit? 
    ja sam tek u čekanju o 

dunya onda smo tu negdje, ja sam zadnju imala 29.8 

Luki  kako si nam? 

Minions ma kakav predosjećaj, zašto? 

zumbul bolje da pričekaš još koji dan da se bespotrebno ne razočaraš 

malakoza  to tebi nešto uranilo?? kad i trebala dobiti? kad je bila o?
    imala i ja jučer nakon odnosa nešto slabe krvi,roskaste isto nije nikad bilo, a nije mi ni o još, ma tko će to razumit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    07. Rujan 2015. 10:42

Sanjarka, 15.09. bi trebala dobit ali s obzirom da mi je prošli mjesec kasnila tri dana dam joj cijeli slj tjedan fore da dođe...nemam neki feeling da je ovo bio dobitan ciklus, vidjet ćemo....kad prođe M naručena sam kod ginićke pa ću tamo malo ispitat situaciju i vidjeti je li sve ok...
    ti još par dana imaš za lagano zagrijavanje pa slijedi akcije, držim figeee 

MalaKoza, Miska, ista stvar prošli mjesec i kod mene...nikad mi M nije kasnila i prošli mjesec kad se ja stvarno ufurala u praćenje bazalne, pijenje čajeva i akcija na maksimum tri dana kasni...test negativan i odmah potom dođe i M...psiha je opaka stvar...

Sanjarka88
    07. Rujan 2015. 10:52

Ma psiha je ajmeeeeeee
    ja sam sretna šta sam prošli ciklus dobila na dan kad sam i trebala, al mi je ciklus prije toga kasnila ni manje ni više nego 7 dana ma užas,
    nekako mi jedino zbog toga izgleda dobro radit test ranije, kad vidiš minus pomiriš se s porazom i procuriš

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    07. Rujan 2015. 11:14

Ohso, Sanjarka ma tocno to...a zamislite tako je meni vec evo 15. ciklus. Sve nesto pratis, preispitujes, pa ovako pa onako, pa se svaki mjesec pojavi nesto sto je drugacije nego inace pa opet drek od svega (oprostite na izrazu)
    Vec se sama sebi cudim sto sam jos normalna, i naravno da je i stres taj koji vjerovatno dosta otezava sve ali da mi bar netko da recept kako se opustit, ma dubila bi na trepavicama ako treba samo da ne razmisljam toliko o tome. Jos je od m do o ok, ali ovaj drugi dio ciklusa me ubije, kad dode m se istulim svaki put i opet ispocetka..ponekad mislim da nema kraja toj agoniji.

Minions
    07. Rujan 2015. 11:26

Sanjarka lakše tako funkcioniram ovih dana kad sam se pomirila da m mozda dolazi. Jer iza mene su 2 teska dana, nazvala bi ih dolazak k sebi nakon spoznaje da mozda nisam T! Pomirila sam se i isplakala se nad spoznajom da mozda nisam trudna! Trebalo mi je to,a taj predosjećaj je samo obrambeni mehanizam da nebudem razočarana jako kad dođe m! 😘😘 ta psiha je gadna stvar! Držte se cure, znam kako vam je! da bi bar imale mozak ko muževi pa da se jednostavno isključiš,al ne mi sve još više kompliciramo i zakopavamo se dublje! Al doći će i naš dan! 😘😊
    Miska 
    Znam da ti je teško, nemogu napisat da znam kako ti je al mogu zamislit jer ja prolazim slično iako mi je tek 3 mj truđenja! 😍 drž se, doći će i tvoj dan! Ne danas al jednog dana hoće! Od sveg srca ti to želim😘😘😘😍

zabica25
    07. Rujan 2015. 11:40

Sve se mi nadamo bar sjeni na testu, a onda RAZOČARANJE!
    A što ćeš, moraš dalje pokušavati.
    Ja još ovaj ciklus probam, nakon toga će trebati stanka do barem 1. ili 2. mj jer sam u 7.mj/2016 vjenčana kuma pa ne mogu se tamo poroditi. Iako je glupo da se stalno nečemu trebamo prilagođavati...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

OhSoBoho
    07. Rujan 2015. 12:02

da, nažalost sve istu muku mučimo, nakon O nade nam se dižu, ulažemo svu energiju u uzimanje vitamina, zdrav život i puno kretanja, pijemo čajeve, mjerimo temperature, zadnjih par dana ciklusa osjetimo sve simptome trudnoće i onda dođe M...i nekad je zbilja teško zadržati optimizam na razini ali moramo!!! zato sve redom - glava gore i idemo dalje!!!

bik sam po horoskopu, kod mene nema predaje, kad nešto naumim idem do kraja :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.