Drage, ispricavam se na pocetku odmah, ali nisam dugo citala tako da ne znam situaciju, nisam bila sva svoja ovih dana, nadam se da cu uspiti pohvatati sve sto ste pisale....Zelim vam samo pozeljeti srecu u neocekivanju M I dobrodoslicu ako ima sto novih trudilica. Pozdravljam vas sve I pusu vam saljem.
Paula, kako si mi ti draga, kako ti je maleni?

14.06.2014. L ♥
Jutro! Evo i ja sam budna! 😊
Nema simptoma, al imam neki predosjećaj da će m doći ovih dana! Al neka, nek dođe bar bude prije i otišla! 😉
MajaSocka 😘😘 uz tebe sam!

Jutro drage :)
Moji simptomi su jos uvijek svi tu :)
+ sto su me pocela boljeti križa...
Odustajem od testa sutra skupa s vama :)
Radije cu pricekati izostanak M
A vama svima sutra zelim debeli + od srca
Dobro jutro cure!
Evo mene od ginekologice. Poljubila sam vrata jer je od danas na godisnjem, a njena zamjena radi svaki drugi dan. ali danas ne.
I onda direkt u trgovinu po test u nadi da cu vidjeti barem sjenu.
Nazalost, sjenu nisam ni zamislit mogla, koliko god se trudila
i onda od jednom krene menga ko nikad u zivotu.
Imam osjecaj ko da se moje vlatito tijelo igra sa mnom. Jutros ni traga. Bas sam se poveselila da je ono jucer bilo implantacijsko.
Opet, pozitivno je to sto me nije dugo mucila da ju cekam kad ce stici, tako da se sada bacam na Klomifen i nadam se njegovom magicnom djelovanju.
Pusa svim trudilicama i vama koje s nestrpljenjem cekate svoj plusic uskoro, drzim fige da ga i ugledate.
Dobro jutro cure!
Evo mene od ginekologice. Poljubila sam vrata jer je od danas na godisnjem, a njena zamjena radi svaki drugi dan. ali danas ne.
I onda direkt u trgovinu po test u nadi da cu vidjeti barem sjenu.
Nazalost, sjenu nisam ni zamislit mogla, koliko god se trudila
i onda od jednom krene menga ko nikad u zivotu.
Imam osjecaj ko da se moje vlatito tijelo igra sa mnom. Jutros ni traga. Bas sam se poveselila da je ono jucer bilo implantacijsko.
Opet, pozitivno je to sto me nije dugo mucila da ju cekam kad ce stici, tako da se sada bacam na Klomifen i nadam se njegovom magicnom djelovanju.
Pusa svim trudilicama i vama koje s nestrpljenjem cekate svoj plusic uskoro, drzim fige da ga i ugledate.
Tocno znam o cemu pricas, i meni se ponekad cini da se igra samnom, tako mi je i samoj bilo prosli mjesec s povisenom bazalnom i kasnila 3 dana i onda dosla i prosla u dan i pol i izludila me skroz.
Eto u nove pobjede, jako jako jako se nadam da ce pomoc taj klomifen i tebi i meni.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
kava se popila...sad triba i radit...ja svoju m ne ocekujem 19.9.... Spasilo bi me...dosta mi je stresa na poslu...izludit cu vamo vise...

Miska bazalna zna šetati po gornjoj granici, nemoj se obazirati na to, sutra već može biti opet povišena
ohso vratila si se ajde ajde glavu gore, ne očekujemo s tobom slijedeći tjedan, kad trebaš dobit?
ja sam tek u čekanju o
dunya onda smo tu negdje, ja sam zadnju imala 29.8
Luki kako si nam?
Minions ma kakav predosjećaj, zašto?
zumbul bolje da pričekaš još koji dan da se bespotrebno ne razočaraš
malakoza to tebi nešto uranilo?? kad i trebala dobiti? kad je bila o?
imala i ja jučer nakon odnosa nešto slabe krvi,roskaste isto nije nikad bilo, a nije mi ni o još, ma tko će to razumit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, 15.09. bi trebala dobit ali s obzirom da mi je prošli mjesec kasnila tri dana dam joj cijeli slj tjedan fore da dođe...nemam neki feeling da je ovo bio dobitan ciklus, vidjet ćemo....kad prođe M naručena sam kod ginićke pa ću tamo malo ispitat situaciju i vidjeti je li sve ok...
ti još par dana imaš za lagano zagrijavanje pa slijedi akcije, držim figeee
MalaKoza, Miska, ista stvar prošli mjesec i kod mene...nikad mi M nije kasnila i prošli mjesec kad se ja stvarno ufurala u praćenje bazalne, pijenje čajeva i akcija na maksimum tri dana kasni...test negativan i odmah potom dođe i M...psiha je opaka stvar...
Ma psiha je ajmeeeeeee
ja sam sretna šta sam prošli ciklus dobila na dan kad sam i trebala, al mi je ciklus prije toga kasnila ni manje ni više nego 7 dana ma užas,
nekako mi jedino zbog toga izgleda dobro radit test ranije, kad vidiš minus pomiriš se s porazom i procuriš
Ma psiha je ajmeeeeeee
ja sam sretna šta sam prošli ciklus dobila na dan kad sam i trebala, al mi je ciklus prije toga kasnila ni manje ni više nego 7 dana ma užas,
nekako mi jedino zbog toga izgleda dobro radit test ranije, kad vidiš minus pomiriš se s porazom i procuriš
Tako je i meni bilo prije ljeta, bila sam poluluda.
Ali, iskreno, mislim da će sve što treba biti, biti upravo onda kad mora..
Ponekad mislim kako mi pričanje o svemu tome i to pretakanje iz šupljeg u prazno samo stvara psihoze.
Zapravo ne znam kad počinje to ludilo. Mislim, okej, pokušavamo ostati trudni (pričam o sebi i svom mužu) i oboje bismo to željeli, ali ponekad me smeta što ja sama sebi u nekim prilikama izgledam kao da je trudnoća moj projekt. A nije. To je normalno stanje koje će doći kad se poklopi dobra j.stanica i dobar i zdravi plivač.. A do tad, stvarajući si psihozu, gledajući isjedak svaki put nakon wca, imam osjećaj da ću samo sići s uma!
Prva trudnoća mi se dogodila odmah i nije dobro završila. A sada se moj mili i ja zezamo da sve što je dobro, vrijedi čekati.
Tako da curke, samo mirno, bit će pluseva kad trebaju biti.
A i samo jedan savjet- u potpunosti dobronamjeran: ponekad je svo to mjerenje, praćenje, vitamini, minerali, čajevi i sl. kontraproduktivno. Jer čitam vas kako sve to korististite i svu nadu polažete u to (nisam ni ja ništa drugačija, vjerujte. I ja pijem folnu). I onda kada ne bude plus, onda smo duboko razočarane..A naše su mame bez svega toga uspijevale ostati trudne..
Svaka od nas ima svoju priču, i iskreno se nadam da nisam niti jednu od vas povrijedila, nije mi to namjera.
Nadam se da me nećete krivo shvatiti, ja silno želim dijete, ali zbilja mislim da će, na kraju, sve biti u svoje vrijeme.
Dakle, samo mirno i s povjerenjem u sebe i vaša tijela.
Pusa asvima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji