Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Rujan 2015. 19:17

Zalosno sto se u nasem zdravstvu svi trude natjerat te da ides privatno sto naravno nismo uvijek u mogucnosti, a iz place se bezpogovorno financira to isto zdravstvo. Mislim opce je poznato da ureaplazma ima velike posljedice za ostvarivanje I odrzavanje trudnoce,  jos se ti Paula godinu dana trudis ostat trudna I opet te zanemaruju. Imas potpunu podrsku u tome da tu vise nema mjesta za ljubaznost! Sto ti se treba dogodit da te netko shvati ozbiljno!?

Sto se tice đumbira, duboko ga savjetujem za sve od prehlade do ginekoloskih tegoba, ja cesto znam imat bakterije u mokraci I đumbir u jedan dan rjesi probleme, al ga popijem dooobru kolicinu!

Sanjarka uvijek I u svemu se trudim naci optimizam, to me pokrece!

Puse svima!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    07. Rujan 2015. 20:09

Hvala Maja..  ne trazim nista posebno.. Stvarno sam sad ljuta i sutra ne stedim nikog. Btw, od ta tri doktora kod nas u domu zdravlja dva su u mirovini, rade honorarno..
    Drage moje, osim sto sam na njih ljuta, ok sam. 18dc. 
    Naravno da nekom treba manje, nekome duze... al ja sam za za svaku pripomoc, pogotovo prirodnu. I mora upaliti! A dotad smo tu jedna za drugu. Sa savjetima, podrskom...
    Minions, miska, sanjarka i oprostite koju nisam nabrojala, cekamoooo... cure pa nismo mjesec i vise imale plusica.. ajmoo!!
    Pusa svima!!

Veja
    07. Rujan 2015. 20:21

Majo, bas mi je zao radi M, ali ajde slijedeci mjesec ce biti dobitan 
    Paula, naravno samo naprijed ocitaj im lekciju!! ja sam se dovoljno godina borila sa neredovitim ciklusima, nikad nista moja doktorica nije ucinila, moras doslovno izvlaciti rijeci iz nje, al evo nasla sam super ginekologicu privatno koja mi je dostupna u bilo koje doba, kad mi trebaju recepti, radi i u domu zdravlja, pa mi izda, da ne moram placati!!
    Paula, bas i ja danas razmisljam kako odavno nitko sa ovog pdf-a nije otisao na nas dugoocekivani, al doci ce i nase vrijeme 

Paula5
    07. Rujan 2015. 20:55

Vecka draga, pa stvarno nas je previse, red je da raskrcimo pdf 
    A vidim i ti si za cca 10 dana na testicu. Bome i tebi je red da odes ..
    Mi cemo u isto vrijeme biti u neznanju...
    Peppepula samo da te pozdravim i saljem poljubac...  Nas dvije smo u istom dc i zajedno neocekujemo..
    Puse svima!!

Veja
    07. Rujan 2015. 21:54

Paula, ja sam ovaj mjesec pauzirala od pracenja, rasteretila mozak, pa cemo viditi, ne nadam se iskreno, al ne bi se ljutila kad bi ovaj mjesec uspili 
    Ma samo nek netko otvori rano jesenske, odnosno kasno ljetne plusice, odma ce to krenuti 
    curke neka vam je sretno 

Mallla
    07. Rujan 2015. 23:54

Mislim da kad ode krenu plusici to ce bit prava poplava....jedva cekam :)

url=https://lilypie.com]

iva1989lea
    08. Rujan 2015. 07:41

Dobro jutro trudilice...uz kavu vam saljem i pozitivnu energiju...i dajte vise koji plusic...zar svi mislite docekat 10 mj ovdje hehe

Dunyasha
    08. Rujan 2015. 07:57

Dobro jutro cure!

Imam osjećaj da ste krivo shvatile moj post, a to doista nisam htjela. Ja nam svima želim bebe, i to što prije! Samo mi je ponekad žao kad vidim kako smo sve lude kad dođe M... 

Što se tiče prirodnih preparata, ja sam uvijek prije za prirodno nego za lijekove. Pa tako koristim kurkumu, ulje čajevca (izvrsno je za upale, može direktno na kožu- gaćice, štiti od gljivica i infekcija, probajte). Vrkutu apsolutno podržavam! I ne, ne košta ništa probati. Dapače!

Što se tiče naših doktora, ja vam ni neću pričati svoju priču s bivšom ginekologicom, jer je toliko bolna da ju ne mogu ovako dijeliti. No, ono što vam mogu reći je da mi je, na zadnjem pregledu prije prve trudnoće odbila raditi briseve, uz napomenu kako bi se već vidjelo (?!?!?) da nešto imam!! Ali, sad imam najbolju gin. na svijetu, koja se jako dobro brine za mene, sve pretrage koje sam mogla, sam obavila.. I da, većina naših doktora misli da su Boga za bradu primili, a nisu. Dapače, jako su daleko od slike koju sami o sebi stvaraju.

Ali zato to sve treba prijaviti HZZO-u, i nadati se da će imati kakve poslijedice. 

Želim vam svima ugodan ostatak dana!

Minions
    08. Rujan 2015. 08:11

Jutreko! 
    Test napravljen al samo je jedna crta,nisam trudna.nadalje kad sam napravila test i obrisala se primjetila sam crveni trag na papiru-dolazi m! Tako da trudimo se i dalje,bit će plusić kad bude! 
    Znam da će te pitati kako sam, dobro sam, stvarno sam dobro, to je vjerojatno zato jer sam krizu imala prijašnjih dana,i sad kad sam došla k sebi sad i M dolazi,neka dođe i još nek prije otiđe!😊 curke u isčekivanju mislim na vas! 😍 a sve vas pusam 😘😘😘

Paula5
    08. Rujan 2015. 08:11

Dobro vam jutro drage moje!!

Ajmo cure tko danas radi test? Minions? Tko još? Mislim na vas...

Dunyasha draga ništa ne brini..  Ovdje nema ljutnje, spuštanja ili sličnih gluposti... Ja sam na temi 4 mj i nisam doživjela tako nešto. Mi se ovdje volimo, podržavamo, i zato svi rado svraćamo ovdje.. A svatko slobodno može izraziti svoje mišljenje i iskustva.
    Stvarno ne bih voljela da se netko ne osjeća ugodno ovdje, jer sve su cure super. 

Pusa svima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.