Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    06. Rujan 2015. 10:56

Bok.ovulacija bila po svim simptomima 4.9. navece...taj dan nismo imali odnos...imali smo ga vece prije...kolike su nam sanse?pozz svim trudilicama

Sanjarka88
    06. Rujan 2015. 12:46

iva1989lea

Bok.ovulacija bila po svim simptomima 4.9. navece…taj dan nismo imali odnos…imali smo ga vece prije…kolike su nam sanse?pozz svim trudilicama

velike 

Minions kako si? jesi bolje? ima li novosti, javi seeeeeeeee 

MalaKoza obećavajućeeeeeeeeee, držim fige na najjače 

Ja nisam stala radit po kući od jutros od 8, sad u sveki na ručak,

Ljubac svim trudilicama 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    06. Rujan 2015. 13:22

hvala...odmah sam bolje 😉 evo mene ceka posa...a zubobolja ubija...trudim se sto manje lijekova...trpim...

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 14:02

Ali ja nemam nikakvih drugih simptoma, nit me cicke bole, nit sam umorna...niti mi se ista gadi ili posebno jede, jedino sam naduta i glava me lagano boli i skroz malo grci u donjem dijelu trbuha. Ali frendica je rekla da je njoj jedini simptom bio izostanak M, a ostali simptomi tek kasnije, kad je vec bila nekoliko tjedana trudna
    Zumbul, meni je bas u boji  znam da glupo zvuci...ali nije tockasto na sluzi.
    Sad citam da moze biti ko menga ali ne traje duze od 3 dana.

I jos sam zabrinuta jer sam procitala na Klomifenu da ne smiju uzimati trudnice u ranoj trudoci, a ja bi ako je ovo M trebala sutra poceti piti.
    U svakom slucaju idem kod ginekologice odmah ujutro, ali jel znate mozda jel bi test reagirao ako ga sutra napravim ili mozda preko ultrazvuka moze ginekologica vidjeti bilo sta?

miska
    06. Rujan 2015. 15:19

MalaKoza

Ali ja nemam nikakvih drugih simptoma, nit me cicke bole, nit sam umorna…niti mi se ista gadi ili posebno jede, jedino sam naduta i glava me lagano boli i skroz malo grci u donjem dijelu trbuha. Ali frendica je rekla da je njoj jedini simptom bio izostanak M, a ostali simptomi tek kasnije, kad je vec bila nekoliko tjedana trudna
    Zumbul, meni je bas u boji  znam da glupo zvuci…ali nije tockasto na sluzi.
    Sad citam da moze biti ko menga ali ne traje duze od 3 dana.

I jos sam zabrinuta jer sam procitala na Klomifenu da ne smiju uzimati trudnice u ranoj trudoci, a ja bi ako je ovo M trebala sutra poceti piti.
    U svakom slucaju idem kod ginekologice odmah ujutro, ali jel znate mozda jel bi test reagirao ako ga sutra napravim ili mozda preko ultrazvuka moze ginekologica vidjeti bilo sta?

Posto ne znas sa sigurnoscu kad ti je o tako ne znas ni kolika je t ako se radi o njoj pa sasvim sumnjam da ce ista vidjet na ultrazvuku, najbolje da napravis betu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

baby♡girl
    06. Rujan 2015. 15:27

Pozdrav cure :)
    Evo mi konačno skupa, i u akciji od početka plodnih dana. Po zadnjoj M, neočekujem ju 22.09. Nadam se da će me zaobići na min 9 mjeseci. Drzim vam fige da već ovaj ciklus ugledate toliko željene dvije crtice :) :) :) 
    Nisam stigla sve procitati, da li se javljala Stella?

Sanjarka88
    06. Rujan 2015. 20:14

baby♡girl

Pozdrav cure :)
    Evo mi konačno skupa, i u akciji od početka plodnih dana. Po zadnjoj M, neočekujem ju 22.09. Nadam se da će me zaobići na min 9 mjeseci. Drzim vam fige da već ovaj ciklus ugledate toliko željene dvije crtice :) :) :) 
    Nisam stigla sve procitati, da li se javljala Stella?

akcija akcija, držimo fige 

Minions i Maja nestrpljivo s vama čekam utorak ujutro 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 17:02

Hvala vam na pozitivnim komentarima i figama. Sutra zorom ranom prije posla jurim gin.  Ona će najbolje znati o čemu se radi.  

svima!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Minions
    06. Rujan 2015. 18:08

Hay! Evo i mene! 
    Hvala Pepita i Sanjarka!😉😘😘Pa dobro sam, al već me treći dan pere pms i nervoza, a planem na svaku sitnicu! Jučer još nisam bila svoja cijeli dan, pa sam pokušavala glavu okupirat drugim stvarima,a danas sam bila u berbi grožđa pa se nisam stigla javiti! Nadam se da ste mi i vi dobro ,i da uživate u vikendu! 😊😘😘

Mallla
    06. Rujan 2015. 19:02

Book cure,
    Evo I mene!
    Naspavana, al jos uvijek umorna, al od plesa pa mi nije zao :)
    Zelim vam svima dobitan ciklus!
    Meni danas 30dc, u utorak bi trebala dobiti M po svim "pravilima", al kad se probudim ako ne bude M radim test pa me mozda iznenadI T! Bas bi bilo lijepo!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI