Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    06. Rujan 2015. 15:27

Pozdrav cure :)
    Evo mi konačno skupa, i u akciji od početka plodnih dana. Po zadnjoj M, neočekujem ju 22.09. Nadam se da će me zaobići na min 9 mjeseci. Drzim vam fige da već ovaj ciklus ugledate toliko željene dvije crtice :) :) :) 
    Nisam stigla sve procitati, da li se javljala Stella?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 17:02

Hvala vam na pozitivnim komentarima i figama. Sutra zorom ranom prije posla jurim gin.  Ona će najbolje znati o čemu se radi.  

svima!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Minions
    06. Rujan 2015. 18:08

Hay! Evo i mene! 
    Hvala Pepita i Sanjarka!😉😘😘Pa dobro sam, al već me treći dan pere pms i nervoza, a planem na svaku sitnicu! Jučer još nisam bila svoja cijeli dan, pa sam pokušavala glavu okupirat drugim stvarima,a danas sam bila u berbi grožđa pa se nisam stigla javiti! Nadam se da ste mi i vi dobro ,i da uživate u vikendu! 😊😘😘

Mallla
    06. Rujan 2015. 19:02

Book cure,
    Evo I mene!
    Naspavana, al jos uvijek umorna, al od plesa pa mi nije zao :)
    Zelim vam svima dobitan ciklus!
    Meni danas 30dc, u utorak bi trebala dobiti M po svim "pravilima", al kad se probudim ako ne bude M radim test pa me mozda iznenadI T! Bas bi bilo lijepo!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    06. Rujan 2015. 20:37

Hvala Sanjarka :)
    Barem jednoj neka bude plusic.... :)

Mallla
    06. Rujan 2015. 22:40

Hmmm...ovo moram podjeliti s vama. Veceras veceram krompire I piletinu I fino pojedem bjelo meso bez problema, uzmem jos krilo I jedem u jednom trenutku pogledam u komad mesa I zeludac mi se toliko dignuo da sam pljunila sve iz usta (sorry na slikovitosti). definitivno nagon na povracanje iako nisam povratila. E sad moze to bit simptom, ili moj gastritis stize! Doduse nikad mi gastritis nije cinio poriv na povracanje.
    U svakom slucaju ako ne prije u utorak cu znati o cemu je rijec.
    A dragi me zafrkaje da je to to, gotovo kaze eto ti znak!
    A ja si mislim da bar!

Sanjarka88
    07. Rujan 2015. 07:02

Dobro jutroooooooooooo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    07. Rujan 2015. 07:55

Dobro jutro trudilice moje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.