Hello drage moje!
Ja ispadam iz sutrasnjeg testiranja, stigla M u punom jeku....takva je da cijelo ljeto nije bila takva....zznaci inace bi je dva tri dana prije skontala po smedjem iscjetku....aa danas doslovno stigla u 5mmin....rraspadaju mi se.lse.leđa, muci zeludac, preznojavam se I grudi bole sto ne pamtim kad su!
Hvala vam svima od reda na podrsci, predivne ste!
Uglavnom 3 mj trudenja je iza mene, hitro u nove pobjede!
Ovaj mjesec ce mi biti pun obaveza I stresa pa mi se sve cini da ce moje vrijeme doci tamo na zimu kada bude hladno I kisovito, a ja I dragi provedemo vruce noci hehehe sad sam stihoklepac.
Sve u svemu osjecam se dobro psihicki al vjerovatno jer su mi misli usmjerene na obaveze sto me cekaju.
Miska, Minions, Zumbul cekam s vama....nnetko od vas je trudan....mmora bit! Trebamo + tu! Jesam koga izostavila?
Cure u ovulaciji zelim vam da bude u pogodak sridu :)

url=https://lilypie.com]
Maja draga zaista mi je zao.. hrabro dalje..
Evo mene cure sa novim sr****.. Da skratim koliko mogu. U 7 mj isla gin na redovni pregled, napravio papu, briseve ne iako sam trazila. Papa nije valjala pa sam prije tjedan dana isla ponoviti jer je cijeli 8. mj bio na GO. Ovaj put sam inzistirala na brisevima! Zovem za nalaz, nema ga, na go ovaj tjedan. Ja u mikrobioloski po prealiku nalaza. Imam ureaplazmu. Odem kod dr koji radi, nece me primiti, niti ista prepisati... sutra popodne radi drugi idem probati, ako me otkanda idem ravnatelju ili nekome... Pop sam! Ta bakterija uzrokuje neplodnost, pobacaje....
Tako drage moje, slazem se da treba opusteno, ali svakoj bih savjetovala briseve i preventivni pregled barem.. jer neka si moze skratiti period borbe s vjetrenjacom..
I zasto ne popiti caj, prenetal, folnu ili sta vec.. Odmoci ne moze, a zaista ne uzima vrijeme. Meni to nista nije problem, a radim i imam dijete. Problem je nase zdravstvo..
Uh, sad mi je lakse...
Cure citam redovno i iscekujem s vama!
Ljubim vas sve redom!!
Luki draga kako si mi ti, tvoji nalazi? Pusa malom princu i tebi!!
Babygirl dobro nam dosla natrag i sto prije ugledala svoj plusic!
Paula rijesit ces ti to, sigurna sam, eto bar znas u cemu je problem i sad u borbu. Meni isto nisu jasni ti doktori, ja nisam znala dal sam radila ikad te briseve, a kad sam bila zadnji put sam rekla da radimo na bebi i napravila mi je samo papu, zvala neki dan u ordinaciju da pitam dal mi je radila briseve i kao pod normalno ne nije, jer da nisam pitala!?! Pa da znam sto mi treba radit nebi isla kod nje, sama bi si napravila pregled. Bas su jako povrsni i nazalost mi smo im ocito samo broj na temelju kojih oni beru novce, ponekad je stvarno pametnije u startu dat 500 kn i otic privatniku pa barem obavi sve sto treba i gotovo, na kraju krajeva obicno i zavrsimo kod privatnika kad zagusti

Da nazalost nasi doktori su inace Bogovi...I kao zasto smo im dosli smetat bas danas....takav cesto dojam ostave.
Ja sam prije 3god naletila na kupime hr na akciju gin. Pregleda I tada mi papa nije valjala iza toga sam platila briseve I testiranje na hpv. Hpv hvala Bogu nije bio nego jaka upala uzrokovana ureaplazmom I streptokokom I zena mi kaze da uzmem eritromicin. Ja odem kod svoje dr. opce prakse I umolim je da mi da eritromicin I ona mi to napravi (nnapisala da imam upalu uha) Jer mi moja gin nebi dala to, komentirala je kud odma eritromicin kao to je jako. I ugl kontrolni pregled kod moje gin oza toga zena napravi papu I briseve zbog ureaplazme kad nje vise nema, isto Hvala Bogu, al eto srecom bila privatno pa sve znala u roku tjedan dana!
Paula drzim fige da se sve sto prije rijesi!
I da jos sam zaboravila napomenut vaznu cinjenicu. Kad sam bila zadnji put na pregledu, narucila sam se iz razloga jer sam dobila uzasno jaku uplalu mjehura, tjedan dana pisala krv i bolovi nemoguci, tri noci za redom provela na wc-u, doslovno! I jos zovem nju da se narucim i objasnim sto je i da sumnjaju na e.coli i da bi volila napravit i ginekoloski jer mi nije prolazilo ni s antibioticima a ona meni kao pa ne mogu ja vas sad primit, niste hitnoca (u prijevodu ne tece potok krvi iz mene i nisam trudnica) i naruci me za mjesec i pol. Naravno vec do tad dobila urinokulturu i nalaz je bio samo povecan broj normalnih bakterija, bez tih patogenih, sto gin. nije znala i ni tad mi nije napravila briseve.

url=https://lilypie.com]
curke zelim vam da sto prije stigne + ...meni je tek prvi mjesec pokusavanja i s razlogom smo sad poceli...stitnjaca je napokon ok i ne trebam terapiju a vec krajem mjeseca moze bit drugacije pa i kompliciranije...zato me strah sto ce bit ako sad ne ostanem trudna...zao mi je svih vas koji se dugo mucite...al misli pozitivno i bit ce pozitivno 😊

Da cure moje, mi smo njima samo broj koji moze stajati mjesecima.. a kad se nekom desi neko zlo, e sta niste ovo ono... nazalost s ovim trudenjem godinu dana i problemima prije kao da sam odslusala semestar ginekologije... i vise se ne dam zaj. Bas me zanima sta ce biti sutra..
A i kad odes privat, oni ti ne mogu dati recept.. a nemam bas para da sve kesiram.. a i placam zdravstveno 15 god! Uh, al me naljutili...
A danas 18dc, mozda je uspjelo ovaj mjesec, iako sumnjam, ali.... i tko ce paziti na terapiju za mozda trudnicu kad ni ovako ne daju..
Maja, miska puse...
Nadam se da neka nije krivo shvatila moj post, ali zaista savjetujem svakoj da odu gin i traze briseve, moraju to napraviti!! Doktori mislim... Samo sto oni misle ako si ljubazan i slazea se s njima da nemas pojma o icemu... e ja sam dosta bila ljubazna...
Pusa cure!!
Paula , ja sam nakon kiretaze u 12 mj 2014 god radila papu i sve cervikalne briseve izolirana mi je bila ureaplazma, s kojom sam se borila do 6 mjeseca ove godine... pila 3 kure antibiotika..sad se ne sjecam koji sam zadnji pila
Al vjerujem da mi je jako pomoglo sto sam na svoju ruku uzimala svaki dan po 2 jusne zlice domaceg meda sa đumbirom... naribala sam đumbir u teglicu meda i svaki dan , jednu ujutro na tašte, jednu predvecer i eto :)
I puno češnjaka i luka sam jela :)
Paula , ja sam nakon kiretaze u 12 mj 2014 god radila papu i sve cervikalne briseve izolirana mi je bila ureaplazma, s kojom sam se borila do 6 mjeseca ove godine… pila 3 kure antibiotika..sad se ne sjecam koji sam zadnji pila
Al vjerujem da mi je jako pomoglo sto sam na svoju ruku uzimala svaki dan po 2 jusne zlice domaceg meda sa đumbirom… naribala sam đumbir u teglicu meda i svaki dan , jednu ujutro na tašte, jednu predvecer i eto :)
I puno češnjaka i luka sam jela :)
To je super sto si dumbir i med jela, i cesnjak je isto jak antibiotik, sok od aronije je izvrstan antioksidans, maticna mlijec... sve to podize imunitet i nije od gorega svako malo uzet nesto od toga cisto radi imuniteta. Ja sam se mucila svako malo s kandidom, svako proljece i zimu obavezno po par doza canestena, onda sam pila kapsule cesnjaka i citrofit i evo hvala bogu vec godinu i pol ni traga ni glasa kandidi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji