Da nazalost nasi doktori su inace Bogovi...I kao zasto smo im dosli smetat bas danas....takav cesto dojam ostave.
Ja sam prije 3god naletila na kupime hr na akciju gin. Pregleda I tada mi papa nije valjala iza toga sam platila briseve I testiranje na hpv. Hpv hvala Bogu nije bio nego jaka upala uzrokovana ureaplazmom I streptokokom I zena mi kaze da uzmem eritromicin. Ja odem kod svoje dr. opce prakse I umolim je da mi da eritromicin I ona mi to napravi (nnapisala da imam upalu uha) Jer mi moja gin nebi dala to, komentirala je kud odma eritromicin kao to je jako. I ugl kontrolni pregled kod moje gin oza toga zena napravi papu I briseve zbog ureaplazme kad nje vise nema, isto Hvala Bogu, al eto srecom bila privatno pa sve znala u roku tjedan dana!
Paula drzim fige da se sve sto prije rijesi!
url=https://lilypie.com]
curke zelim vam da sto prije stigne + ...meni je tek prvi mjesec pokusavanja i s razlogom smo sad poceli...stitnjaca je napokon ok i ne trebam terapiju a vec krajem mjeseca moze bit drugacije pa i kompliciranije...zato me strah sto ce bit ako sad ne ostanem trudna...zao mi je svih vas koji se dugo mucite...al misli pozitivno i bit ce pozitivno 😊
Da cure moje, mi smo njima samo broj koji moze stajati mjesecima.. a kad se nekom desi neko zlo, e sta niste ovo ono... nazalost s ovim trudenjem godinu dana i problemima prije kao da sam odslusala semestar ginekologije... i vise se ne dam zaj. Bas me zanima sta ce biti sutra..
A i kad odes privat, oni ti ne mogu dati recept.. a nemam bas para da sve kesiram.. a i placam zdravstveno 15 god! Uh, al me naljutili...
A danas 18dc, mozda je uspjelo ovaj mjesec, iako sumnjam, ali.... i tko ce paziti na terapiju za mozda trudnicu kad ni ovako ne daju..
Maja, miska puse...
Nadam se da neka nije krivo shvatila moj post, ali zaista savjetujem svakoj da odu gin i traze briseve, moraju to napraviti!! Doktori mislim... Samo sto oni misle ako si ljubazan i slazea se s njima da nemas pojma o icemu... e ja sam dosta bila ljubazna...
Pusa cure!!
Paula , ja sam nakon kiretaze u 12 mj 2014 god radila papu i sve cervikalne briseve izolirana mi je bila ureaplazma, s kojom sam se borila do 6 mjeseca ove godine... pila 3 kure antibiotika..sad se ne sjecam koji sam zadnji pila
Al vjerujem da mi je jako pomoglo sto sam na svoju ruku uzimala svaki dan po 2 jusne zlice domaceg meda sa đumbirom... naribala sam đumbir u teglicu meda i svaki dan , jednu ujutro na tašte, jednu predvecer i eto :)
I puno češnjaka i luka sam jela :)
S tim, da napomenem, mjesec dana prije trudnoce prosle godine, svi cervikalni brisevi i papa bili uredni.. tako da ginekolog pretpostavljao da sam na kiretazi pokupila ureaplazmu
Majaaaaaaaa žao ni je al vidim ti si optimistična a to je najvažnije, idemo dalje
Paula eto vidiš, koji kreteni! Bitno da mi dobar dio plaće uzmu a zauzvat ne daju ništa, kad god mi je nešto bitno idem privatno pa i krv vadit ma mrš! ajde riješi to, pa će bebica napokon pronać svoj put
ja prije imala gusti ljepljivi iscjedak, a plodni dani nisu ni blizu, i to me živciraaaaaaa šta uvijek nešto curi kod mene zavidim curama koje imaju iscjedak samo za vrijeme plodnih dana
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
MajaSocka samo naprijed! Doći će dan kad ćeš ugledat plusić! 😍Nadam se da će ti bolovi u cijelom tijelu popustit i da ti bude bolje!
Samo pozitiva, žene smo, možemo mi sve to izgurati!
Moj muž je danas otišao na službeni put i vraća se sutra navečer, iako sam mislila da budem i danas koma moram reći da sam puno bolje nego zadnja 3 dana, više me ne pere tolko pms, nedam mu se! 😊 a sad odoh u šetnju s frendicama, treba mi da se maknem od doma! Ugodna večer! 😉
Zumbul hvala na savjetu, svakako cu nesto ubaciti prirodno, a to mi zvuci ok.. Ionako pazim i trudim se sa svime zadnjih 4 mj aktivno, ovo mi je 12 ciklus pokusaja.
Ma ljuta sam sto su tako bezobrazni. Prije godinu mi skoro izvadili jajnik, imam PCOS oduvijek, a on meni kaze na to sto godinu dana pokusavamo pa kud zurim? I jos mi ne uzme briseve! A nalaza pape se sad bojim..
Sanjarka ja ti uz sve te moje dijagnoze imam uredne cikluse (26-28) i sluz mi je skroz ok. Al zadnjih mjeseci osjecam bolove, a kako sam pocela s vrkutom prije tri mj i jako sam osjetljiva, sve pripisujem necemu...nisam se opterecivala.. kad ono... znam da to nije nesto po zivot ozbiljno, ali dovoljno je ozbiljno da posbvete tome paznju.
Svi koji me znaju, znaju da sam strpljiva i ne svadam se, ali ako me sutra otkantaju zaista sam spremna na svasta..
Nisam to htjela spominjati da ne zamaram, ali prosli mjesec sam imala biokemijsku trudnocu. Da, ugledala sam slabu drugu liniju.. I opet samkrenula u nove pobjede, ali nazalost ne ide bez njihove pomoci..
Sortiraj odgovore
Najstariji