Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    05. Rujan 2015. 18:09

Zabica nema veze,i sama preskočim postove slučajno. Ugl ja folnu pijem cca 3 mj,onu od Natural Wealtha,najjeftinija mi je.

Zumbul,Elevit ti paše? Meni je katastrofa,to sam pila početkom godine i imala užasan (da prostite) zatvor,nisam ni 10 tableta uspjela popiti. A ovo je samo folna i sad mi je super.

MalaKoza
    05. Rujan 2015. 22:24

I ja isto vjerujem da bi moglo upaliti.  Baš sam puno pozitivnih iskustva pročitala u zadnje vrijeme. Pa sam uvjerena da će i nama pomoći ☺

Imam pitanjce za vas koje ste preko mobitela tu na forumu, jel ima neka aplikacija za lakše korištenje ovog foruma ili idete normalno preko interneta?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    05. Rujan 2015. 23:19

Pa mislim da mi je elevit oke
    Jedino sto imam problema sa probavom, nisam to dosad povezivala s elevitom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.