Pozdrav drage moje!!
Cure hvala vam na utjesnim rijecima, bas ste me digle. A mm ujutro najnormalnije.. a ja grrrr!! No dobro pokriveni su najbitniji dani, sad cekamo...
Nove cure pozdravljam vas!
Maja, minions, malano nestrpljivo iscekujem s vama... a i sanjarka i miska su vidim blizu..
Zabica ja pijem prenetal, on sadrzi hrpu vitamina i folnu. 140 kn 100 kom. Pri kraju sam, kad popijem prebacit cu se na folnu.
Cure saljem vam puno poljubaca!
Ovo je zbunjujuce. Sad me bas zanima jel to ovisi od doktora do doktora, dijagnoze, kilaze ili cega?
Ovo je zbunjujuce. Sad me bas zanima jel to ovisi od doktora do doktora, dijagnoze, kilaze ili cega?
Zbog cega si ih ti tocno dobila?? Ja imam ovulacije, meni ih dr. dao kao radi poboljsanja kvalitete jajne stanice i rekao da se obicno tako male doze daju kod cuvanja trudnoce.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Zabica nema veze,i sama preskočim postove slučajno. Ugl ja folnu pijem cca 3 mj,onu od Natural Wealtha,najjeftinija mi je.
Zumbul,Elevit ti paše? Meni je katastrofa,to sam pila početkom godine i imala užasan (da prostite) zatvor,nisam ni 10 tableta uspjela popiti. A ovo je samo folna i sad mi je super.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji