O Minions draga, baš mi žao...
Samo pozitivno i hrabro u nove pobjede... Pusa i veliki hug!!
Dobro jutro cure drage
Minions aaaaaaaaaaaaaaa pa nikako da krenu ti plusići , nije fer!
Dunya nije te nitko krivo shvatio ne brini
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala curke na lijepim riječima! 😘😘
Tako treba biti,a i neka je tako! Ovaj mjesec neću stavit odbrojavanje jer neželim uopće mislit na to,nemojte mi zamjerit,al treba mi to da ne mislim kad su točno plodni dani i takve stvari... a M dajem rok do dan prije nego mi muž ima rođendan,ako do tad ne dođe radim test! A to je pred kraj 1o mj! Želim ovaj mjesec ful opušteno i ne opterečivat se,zato sam tako odlučila! 😘😍
Minions naravno da nećemo zamjeriti, ako je tebi tako lakše. Svejedno nas obavijesti kad ti krene kasnit a ako ti ne dođe do kraja 10mj, ne tribaš ni radit test
gdje nam je Lelly nestala?
Jutro djevojke... vratih se upravo sa jednog od svojih hodočašćenja po bolnicama, klinikama za reproduktivnu medicinu i šta sve ne piše po onim tablama...
O bi trebala biti u petak... možda da spremim večeru uz svijeće? :) možda bude efektivnije ...
svima vama koje iščekujete držim fige da ne dočekate neželjenu gošću.. ajmo plusće na sunce, pa da napravimo neku feštu na temi :)
Ja mislim da je dovoljno da jedna dobije plusić, i otvori temu ljetne bebe 2016, pa ćeš vidit kako ćemo sve odjednom krenit tamo
jutro curke
ma kakva ljutnja, dunya, pa ovo ti je najbolja grupa na forumu ikad
Minions, dobra ti je to odluka, malo odmori glavicu od računanja, meni je ovaj mjesec to isto trebalo :)
Tynchy, zakon si, držim fige da u petak upali
ajmo cure, krajnje je vrijeme za malo plusića!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji