Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Rujan 2015. 08:49

Dunya u kojoj si ti ono fazi ciklusa?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    07. Rujan 2015. 09:07

jutro curke,
    pozdrav svima 

evo mene danas s godišnjeg, vidim brdo postova pa nemojte zamjerit što neću sve pročitati baš odjednom ;)

pozdrav svim novim curama, želim vam da što prije vidite svoje plusiće 

kakva je situacija ovdje, ima li što novih bebica na putu?
    Sanjarka, Minions, MajaSocka? 

kod mene za sada još ništa nova, O je bila prošli tjedan, slj tjedan (ne)očekujem vješticu ali ni ne nadam se previše...na godišnjem nisam pravilno mjerila bazalnu (iako znam i osjetim kad imam O), nisam pila vrkutu ali mislim da smo pokrili sve dane...ovo zadnje mi i ne znači baš previše jer je ovo valjda već šesti ciklus u kojem smo pokrili sve moje plodne dane pa još uvijek niš...

od danas po starom režimu 

veselim se pročitati i čuti sve novosti :)

LuKi5
    07. Rujan 2015. 09:34

Drage, ispricavam se na pocetku odmah, ali nisam dugo citala tako da ne znam situaciju, nisam bila sva svoja ovih dana, nadam se da cu uspiti pohvatati sve sto ste pisale....Zelim vam samo pozeljeti srecu u neocekivanju M I dobrodoslicu ako ima sto novih trudilica. Pozdravljam vas sve I pusu vam saljem. 

Paula, kako si mi ti draga, kako ti je maleni? 

14.06.2014. L ♥

Minions
    07. Rujan 2015. 09:47

Jutro! Evo i ja sam budna! 😊
    Nema simptoma, al imam neki predosjećaj da će m doći ovih dana! Al neka, nek dođe bar bude prije i otišla! 😉 
    MajaSocka 😘😘 uz tebe sam! 

Zumbul
    07. Rujan 2015. 10:02

Jutro drage :)
    Moji simptomi su jos uvijek svi tu :)
    + sto su me pocela boljeti križa... 
    Odustajem od testa sutra skupa s vama :)
    Radije cu pricekati izostanak M 
    A vama svima sutra zelim debeli + od srca

MalaKoza
    07. Rujan 2015. 10:07

Dobro jutro cure!
    Evo mene od ginekologice. Poljubila sam vrata jer je od danas na godisnjem, a njena zamjena radi svaki drugi dan. ali danas ne. 
    I onda direkt u trgovinu po test u nadi da cu vidjeti barem sjenu.
    Nazalost, sjenu nisam ni zamislit mogla, koliko god se trudila 
    i onda od jednom krene menga ko nikad u zivotu. 
    Imam osjecaj ko da se moje vlatito tijelo igra sa mnom. Jutros ni traga. Bas sam se poveselila da je ono jucer bilo implantacijsko.

Opet, pozitivno je to sto me nije dugo mucila da ju cekam kad ce stici, tako da se sada bacam na Klomifen i nadam se njegovom magicnom djelovanju.

Pusa svim trudilicama i vama koje s nestrpljenjem cekate svoj plusic uskoro, drzim fige da ga i ugledate. 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.