Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    06. Rujan 2015. 08:55

Kod mene novosti!!! 
    Samo ne znam jel pozitivne ili negativne :/ 
    Jutros sam nakon  primjetila smećkasto krvarenje/iscjedak.
    Sad ne znam jel to menga ili implantacijsko.  Taman mi ispada da je prije 5 dana bila ovulacija,  ali opet, danas mi je 34.dc. prema aplikaciji na mobu bi trebala doći tek za 10 dana ako se uzme prosjek ciklusa. 
    I sad sam na iglama.  
    Dragi već planira kad ćemo ići u kupovinu kolica ,
    A ja sam ipak malo skeptična.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 09:09

Hvala Vecka,  ali ako i nije implantacijsko,  od sutra napad Klomifenom.  Bolje da je i sada stigla nego da me još 10 dana mučila pa tek onda se pojavila.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    06. Rujan 2015. 10:34

MalaKoza meni je isto tako bilo , al kod mene je bilo tockasto krvarenje sa sluzi..ono, dosta suzi i par tockica krvi :)
    Jucer i danas bas sam bas bezvoljna i nije mi do nicega, a cice necu ni spominjat kako me bole 😊

iva1989lea
    06. Rujan 2015. 10:56

Bok.ovulacija bila po svim simptomima 4.9. navece...taj dan nismo imali odnos...imali smo ga vece prije...kolike su nam sanse?pozz svim trudilicama

iva1989lea
    06. Rujan 2015. 13:22

hvala...odmah sam bolje 😉 evo mene ceka posa...a zubobolja ubija...trudim se sto manje lijekova...trpim...

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 14:02

Ali ja nemam nikakvih drugih simptoma, nit me cicke bole, nit sam umorna...niti mi se ista gadi ili posebno jede, jedino sam naduta i glava me lagano boli i skroz malo grci u donjem dijelu trbuha. Ali frendica je rekla da je njoj jedini simptom bio izostanak M, a ostali simptomi tek kasnije, kad je vec bila nekoliko tjedana trudna
    Zumbul, meni je bas u boji  znam da glupo zvuci...ali nije tockasto na sluzi.
    Sad citam da moze biti ko menga ali ne traje duze od 3 dana.

I jos sam zabrinuta jer sam procitala na Klomifenu da ne smiju uzimati trudnice u ranoj trudoci, a ja bi ako je ovo M trebala sutra poceti piti.
    U svakom slucaju idem kod ginekologice odmah ujutro, ali jel znate mozda jel bi test reagirao ako ga sutra napravim ili mozda preko ultrazvuka moze ginekologica vidjeti bilo sta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.