I ja isto vjerujem da bi moglo upaliti. Baš sam puno pozitivnih iskustva pročitala u zadnje vrijeme. Pa sam uvjerena da će i nama pomoći ☺
Imam pitanjce za vas koje ste preko mobitela tu na forumu, jel ima neka aplikacija za lakše korištenje ovog foruma ili idete normalno preko interneta?
I ja isto vjerujem da bi moglo upaliti. Baš sam puno pozitivnih iskustva pročitala u zadnje vrijeme. Pa sam uvjerena da će i nama pomoći ☺
Imam pitanjce za vas koje ste preko mobitela tu na forumu, jel ima neka aplikacija za lakše korištenje ovog foruma ili idete normalno preko interneta?
Idem preko interneta i svaki put upisujem u trazilicu na onaj tajni nacin jer ne zelim da itko vidi da uopce citam ovo a jos manje pisem, strah je vrag i opreza nikad dovoljno!! hahahah
Da ne mislite da me je necega sram ili slicno, samo ne zelim da slucajno netko sazna za moje planove dok ne ostvarim T!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pa mislim da mi je elevit oke
Jedino sto imam problema sa probavom, nisam to dosad povezivala s elevitom
Kod mene novosti!!!
Samo ne znam jel pozitivne ili negativne :/
Jutros sam nakon primjetila smećkasto krvarenje/iscjedak.
Sad ne znam jel to menga ili implantacijsko. Taman mi ispada da je prije 5 dana bila ovulacija, ali opet, danas mi je 34.dc. prema aplikaciji na mobu bi trebala doći tek za 10 dana ako se uzme prosjek ciklusa.
I sad sam na iglama.
Dragi već planira kad ćemo ići u kupovinu kolica ,
A ja sam ipak malo skeptična.
Kod mene novosti!!!
Samo ne znam jel pozitivne ili negativne :/
Jutros sam nakon primjetila smećkasto krvarenje/iscjedak.
Sad ne znam jel to menga ili implantacijsko. Taman mi ispada da je prije 5 dana bila ovulacija, ali opet, danas mi je 34.dc. prema aplikaciji na mobu bi trebala doći tek za 10 dana ako se uzme prosjek ciklusa.
I sad sam na iglama.
Dragi već planira kad ćemo ići u kupovinu kolica,
A ja sam ipak malo skeptična.
Jesi sigurna da je bila o prije 5 dana? Ako je, onda je malo prerano za mengu! O jadne sve vi kojima setaju tako ti ciklusi pa nikad ne znate sto je! E neka se onda i ta menga vec jednom proseta i izgubi po putu na par mjeseci. Drzim fige da je to to

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Hvala Vecka, ali ako i nije implantacijsko, od sutra napad Klomifenom. Bolje da je i sada stigla nego da me još 10 dana mučila pa tek onda se pojavila.

MalaKoza meni je isto tako bilo , al kod mene je bilo tockasto krvarenje sa sluzi..ono, dosta suzi i par tockica krvi :)
Jucer i danas bas sam bas bezvoljna i nije mi do nicega, a cice necu ni spominjat kako me bole 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji