Kod mene novosti!!!
Samo ne znam jel pozitivne ili negativne :/
Jutros sam nakon primjetila smećkasto krvarenje/iscjedak.
Sad ne znam jel to menga ili implantacijsko. Taman mi ispada da je prije 5 dana bila ovulacija, ali opet, danas mi je 34.dc. prema aplikaciji na mobu bi trebala doći tek za 10 dana ako se uzme prosjek ciklusa.
I sad sam na iglama.
Dragi već planira kad ćemo ići u kupovinu kolica ,
A ja sam ipak malo skeptična.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Hvala Vecka, ali ako i nije implantacijsko, od sutra napad Klomifenom. Bolje da je i sada stigla nego da me još 10 dana mučila pa tek onda se pojavila.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza meni je isto tako bilo , al kod mene je bilo tockasto krvarenje sa sluzi..ono, dosta suzi i par tockica krvi :)
Jucer i danas bas sam bas bezvoljna i nije mi do nicega, a cice necu ni spominjat kako me bole 😊
Bok.ovulacija bila po svim simptomima 4.9. navece...taj dan nismo imali odnos...imali smo ga vece prije...kolike su nam sanse?pozz svim trudilicama
hvala...odmah sam bolje 😉 evo mene ceka posa...a zubobolja ubija...trudim se sto manje lijekova...trpim...
Ali ja nemam nikakvih drugih simptoma, nit me cicke bole, nit sam umorna...niti mi se ista gadi ili posebno jede, jedino sam naduta i glava me lagano boli i skroz malo grci u donjem dijelu trbuha. Ali frendica je rekla da je njoj jedini simptom bio izostanak M, a ostali simptomi tek kasnije, kad je vec bila nekoliko tjedana trudna
Zumbul, meni je bas u boji znam da glupo zvuci...ali nije tockasto na sluzi.
Sad citam da moze biti ko menga ali ne traje duze od 3 dana.
I jos sam zabrinuta jer sam procitala na Klomifenu da ne smiju uzimati trudnice u ranoj trudoci, a ja bi ako je ovo M trebala sutra poceti piti.
U svakom slucaju idem kod ginekologice odmah ujutro, ali jel znate mozda jel bi test reagirao ako ga sutra napravim ili mozda preko ultrazvuka moze ginekologica vidjeti bilo sta?
Sortiraj odgovore
Najstariji