Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    05. Rujan 2015. 22:24

I ja isto vjerujem da bi moglo upaliti.  Baš sam puno pozitivnih iskustva pročitala u zadnje vrijeme. Pa sam uvjerena da će i nama pomoći ☺

Imam pitanjce za vas koje ste preko mobitela tu na forumu, jel ima neka aplikacija za lakše korištenje ovog foruma ili idete normalno preko interneta?

miska
    05. Rujan 2015. 23:59

MalaKoza

I ja isto vjerujem da bi moglo upaliti.  Baš sam puno pozitivnih iskustva pročitala u zadnje vrijeme. Pa sam uvjerena da će i nama pomoći ☺

Imam pitanjce za vas koje ste preko mobitela tu na forumu, jel ima neka aplikacija za lakše korištenje ovog foruma ili idete normalno preko interneta?

Idem preko interneta i svaki put upisujem u trazilicu na onaj tajni nacin jer ne zelim da itko vidi da uopce citam ovo a jos manje pisem, strah je vrag i opreza nikad dovoljno!! hahahah
    Da ne mislite da me je necega sram ili slicno, samo ne zelim da slucajno netko sazna za moje planove dok ne ostvarim T!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    05. Rujan 2015. 23:19

Pa mislim da mi je elevit oke
    Jedino sto imam problema sa probavom, nisam to dosad povezivala s elevitom 

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 08:55

Kod mene novosti!!! 
    Samo ne znam jel pozitivne ili negativne :/ 
    Jutros sam nakon  primjetila smećkasto krvarenje/iscjedak.
    Sad ne znam jel to menga ili implantacijsko.  Taman mi ispada da je prije 5 dana bila ovulacija,  ali opet, danas mi je 34.dc. prema aplikaciji na mobu bi trebala doći tek za 10 dana ako se uzme prosjek ciklusa. 
    I sad sam na iglama.  
    Dragi već planira kad ćemo ići u kupovinu kolica ,
    A ja sam ipak malo skeptična.

miska
    06. Rujan 2015. 10:34

MalaKoza

Kod mene novosti!!!
    Samo ne znam jel pozitivne ili negativne :/ 
    Jutros sam nakon  primjetila smećkasto krvarenje/iscjedak.
    Sad ne znam jel to menga ili implantacijsko.  Taman mi ispada da je prije 5 dana bila ovulacija,  ali opet, danas mi je 34.dc. prema aplikaciji na mobu bi trebala doći tek za 10 dana ako se uzme prosjek ciklusa. 
    I sad sam na iglama.  
    Dragi već planira kad ćemo ići u kupovinu kolica ,
    A ja sam ipak malo skeptična.

Jesi sigurna da je bila o prije 5 dana? Ako je, onda je malo prerano za mengu! O jadne sve vi kojima setaju tako ti ciklusi pa nikad ne znate sto je! E neka se onda i ta menga vec jednom proseta i izgubi po putu na par mjeseci. Drzim fige da je to to 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    06. Rujan 2015. 09:09

Hvala Vecka,  ali ako i nije implantacijsko,  od sutra napad Klomifenom.  Bolje da je i sada stigla nego da me još 10 dana mučila pa tek onda se pojavila.

Zumbul
    06. Rujan 2015. 10:34

MalaKoza meni je isto tako bilo , al kod mene je bilo tockasto krvarenje sa sluzi..ono, dosta suzi i par tockica krvi :)
    Jucer i danas bas sam bas bezvoljna i nije mi do nicega, a cice necu ni spominjat kako me bole 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI