Minions, Majo, Miska ima kakvih naznaka ili čekamo sutra?
Ja isto nema nikakve simptome osim što me tu i tamo nešto zaboli i da jučer mi se diglo kod da će mi bit muka ali poslije ništa. Pokušavam ne misliti koliko je moguće da se ne razočaram. u petak ako ne stigne M radim test jer mislim da ranije nema smisla.
Hello drage moje!
Ja ispadam iz sutrasnjeg testiranja, stigla M u punom jeku....takva je da cijelo ljeto nije bila takva....zznaci inace bi je dva tri dana prije skontala po smedjem iscjetku....aa danas doslovno stigla u 5mmin....rraspadaju mi se.lse.leđa, muci zeludac, preznojavam se I grudi bole sto ne pamtim kad su!
Hvala vam svima od reda na podrsci, predivne ste!
Uglavnom 3 mj trudenja je iza mene, hitro u nove pobjede!
Ovaj mjesec ce mi biti pun obaveza I stresa pa mi se sve cini da ce moje vrijeme doci tamo na zimu kada bude hladno I kisovito, a ja I dragi provedemo vruce noci hehehe sad sam stihoklepac.
Sve u svemu osjecam se dobro psihicki al vjerovatno jer su mi misli usmjerene na obaveze sto me cekaju.
Miska, Minions, Zumbul cekam s vama....nnetko od vas je trudan....mmora bit! Trebamo + tu! Jesam koga izostavila?
Cure u ovulaciji zelim vam da bude u pogodak sridu :)
url=https://lilypie.com]
Maja draga zaista mi je zao.. hrabro dalje..
Evo mene cure sa novim sr****.. Da skratim koliko mogu. U 7 mj isla gin na redovni pregled, napravio papu, briseve ne iako sam trazila. Papa nije valjala pa sam prije tjedan dana isla ponoviti jer je cijeli 8. mj bio na GO. Ovaj put sam inzistirala na brisevima! Zovem za nalaz, nema ga, na go ovaj tjedan. Ja u mikrobioloski po prealiku nalaza. Imam ureaplazmu. Odem kod dr koji radi, nece me primiti, niti ista prepisati... sutra popodne radi drugi idem probati, ako me otkanda idem ravnatelju ili nekome... Pop sam! Ta bakterija uzrokuje neplodnost, pobacaje....
Tako drage moje, slazem se da treba opusteno, ali svakoj bih savjetovala briseve i preventivni pregled barem.. jer neka si moze skratiti period borbe s vjetrenjacom..
I zasto ne popiti caj, prenetal, folnu ili sta vec.. Odmoci ne moze, a zaista ne uzima vrijeme. Meni to nista nije problem, a radim i imam dijete. Problem je nase zdravstvo..
Uh, sad mi je lakse...
Cure citam redovno i iscekujem s vama!
Ljubim vas sve redom!!
Luki draga kako si mi ti, tvoji nalazi? Pusa malom princu i tebi!!
Babygirl dobro nam dosla natrag i sto prije ugledala svoj plusic!
Paula rijesit ces ti to, sigurna sam, eto bar znas u cemu je problem i sad u borbu. Meni isto nisu jasni ti doktori, ja nisam znala dal sam radila ikad te briseve, a kad sam bila zadnji put sam rekla da radimo na bebi i napravila mi je samo papu, zvala neki dan u ordinaciju da pitam dal mi je radila briseve i kao pod normalno ne nije, jer da nisam pitala!?! Pa da znam sto mi treba radit nebi isla kod nje, sama bi si napravila pregled. Bas su jako povrsni i nazalost mi smo im ocito samo broj na temelju kojih oni beru novce, ponekad je stvarno pametnije u startu dat 500 kn i otic privatniku pa barem obavi sve sto treba i gotovo, na kraju krajeva obicno i zavrsimo kod privatnika kad zagusti
Sortiraj odgovore
Najstariji