Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    05. Rujan 2015. 11:06

Ni jedna mi ne piše za folnu....
    ili nisam naišla na nečiji odgovor :(

mimica24
    05. Rujan 2015. 11:26

zabica25

Ni jedna mi ne piše za folnu….
    ili nisam naišla na nečiji odgovor :(

Ja sam ti odgovorila,odmah kad si pitala

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    05. Rujan 2015. 11:17

zabica25, ja pijem folnu vec 7 mjeseci, od kad sam se skinula s pilula, tako mi je rekla ginekologica. Pijem neku u prahu, u vrecicama, koju mi je ona propisala. A kad budem trudna, onda je rekla da trebam uduplat dozu, jer trenutno pijem neku minimalnu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mimica24
    05. Rujan 2015. 11:36

Pozdrav od mene! Iskreno,ne stignem sve postove pročitati jer ste se raspisale,a u poslu sam ovih dana.

M prošla,aktivni jesmo,ali mislim da ćemo u vrijeme previđeno za O imati rikverc ovaj i idući ciklus. Možda glupi razlog, ali moram misliti na to, kuma mi se udaje u lipnju 2016.,udaljene smo 260 km,pa ne bih baš da putujem i budem u svatovima pred sami porod. Mislila sam odmah ostat trudna (nisam znala da za to treba duže) pa roditi još u veljači,a ovako sad idemo na plan B

PUSE SVIMA!

Zumbul
    05. Rujan 2015. 12:12

Ja folnu pijem vec mjesec dana, tj.elevit tablete, po preporuci ginekologa.. kao , trebam ih pit mj dana prije planiranja :)
    Pa cemo vidjet 8.9 dali je + ili cekam jos do 13.9 izostanak M :)

MalaKoza
    05. Rujan 2015. 12:17

mimica24, ne smatram da je to glupi razlog. Prije pametno planiranje. 
    Jer stavrno ne bi bilo zgodno da dobijes trudove na vjencanju toliko daleko od kuce. A i prevaliti toliki put u visokoj trudnoci ( vjerojatno ce i vruce biti, s obzirom da je 6.mjesec) sigurno nije najudobnije.

mimica24
    05. Rujan 2015. 19:22

MalaKoza

mimica24, ne smatram da je to glupi razlog. Prije pametno planiranje. 
    Jer stavrno ne bi bilo zgodno da dobijes trudove na vjencanju toliko daleko od kuce. A i prevaliti toliki put u visokoj trudnoci ( vjerojatno ce i vruce biti, s obzirom da je 6.mjesec) sigurno nije najudobnije.

Eto upravo i ja tako razmišljam.Dobila sam komentare da je glupi razlog,ali valjda ja znam najbolje.Pa neću valjda zbog visoke trudnoće propustiti svadbu kojoj se toliko radujem. To nije svadba u susjedstvu (a i tada bih radije da mogu biti slobodnija),nego udaljena kilometrima.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    05. Rujan 2015. 14:03

Hvala na (ponovnim) odgovorima. U hrpi postova sam se izgubila i nisam vidjela...
    Sorry mimica :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    05. Rujan 2015. 14:55

Miska i MalaKoza, je klomifen sto i klomid, bar je meni doktorica pretprosli ciklus propisala klomifen, a izdali su mi klomid, pa tako da mislim da je to to... ja sam isto na klomidu( klomifenu) od slijedeceg ciklusa od 2 do 5  dc po 2 tablete :)

miska
    05. Rujan 2015. 15:00

Vecka

Miska i MalaKoza, je klomifen sto i klomid, bar je meni doktorica pretprosli ciklus propisala klomifen, a izdali su mi klomid, pa tako da mislim da je to to… ja sam isto na klomidu( klomifenu) od slijedeceg ciklusa od 2 do 5  dc po 2 tablete :)

Po dvije dnevno??

MalaKoza
    05. Rujan 2015. 16:23

Vecka

Miska i MalaKoza, je klomifen sto i klomid, bar je meni doktorica pretprosli ciklus propisala klomifen, a izdali su mi klomid, pa tako da mislim da je to to… ja sam isto na klomidu( klomifenu) od slijedeceg ciklusa od 2 do 5  dc po 2 tablete :)

Meni je rekla po jednu dnevno, do 2. do 7. dana ciklusa. 
     I onda ako ne uspije, iduci ciklus isto tako ponoviti. A u meduvremenu idem kod nje na folikulometriju.
    jos mi je rekla da su ceste nuspojave kod uzimanja tih tableta pa da se ne iznenadim.
    Ne znam zasto si ti onda dobila duplu dozu.

Pepita2109
    05. Rujan 2015. 15:23

Pozdrav trudilice vidim ima vas puno novih,pa vam želim dobrodošlicu i plusić jako brzo..
     Prije svega želim reći da sam O imala po ginekologu 17.02.2015 (ja naravno nisam znala kako su mi ciklusi neredoviti jako) ali mi na samu O nissmo imali odnose nego dan prije O, i još dan prije tog dana i dragi je išao onda na teren, 
    Zatim curkama koje su tužne i puknu u jednom trenu to je normalno i svaka trudilica najmanje jednom prođe kroz to,ali hvala Bogu pa je prolazno.
    Zumbul mislim da ti je prerano da radiš test 5 dana prije očekivane M, ja sam radila na prvi dan kašnjenja pa mi bio - , a naravno bila sam trudna.. tako da bolje sačekaj

Želim vam svu sreću drage moje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI