mimica24, ne smatram da je to glupi razlog. Prije pametno planiranje.
Jer stavrno ne bi bilo zgodno da dobijes trudove na vjencanju toliko daleko od kuce. A i prevaliti toliki put u visokoj trudnoci ( vjerojatno ce i vruce biti, s obzirom da je 6.mjesec) sigurno nije najudobnije.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Hvala na (ponovnim) odgovorima. U hrpi postova sam se izgubila i nisam vidjela...
Sorry mimica :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Miska i MalaKoza, je klomifen sto i klomid, bar je meni doktorica pretprosli ciklus propisala klomifen, a izdali su mi klomid, pa tako da mislim da je to to... ja sam isto na klomidu( klomifenu) od slijedeceg ciklusa od 2 do 5 dc po 2 tablete :)
Pozdrav trudilice vidim ima vas puno novih,pa vam želim dobrodošlicu i plusić jako brzo..
Prije svega želim reći da sam O imala po ginekologu 17.02.2015 (ja naravno nisam znala kako su mi ciklusi neredoviti jako) ali mi na samu O nissmo imali odnose nego dan prije O, i još dan prije tog dana i dragi je išao onda na teren,
Zatim curkama koje su tužne i puknu u jednom trenu to je normalno i svaka trudilica najmanje jednom prođe kroz to,ali hvala Bogu pa je prolazno.
Zumbul mislim da ti je prerano da radiš test 5 dana prije očekivane M, ja sam radila na prvi dan kašnjenja pa mi bio - , a naravno bila sam trudna.. tako da bolje sačekaj
Želim vam svu sreću drage moje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav drage moje!!
Cure hvala vam na utjesnim rijecima, bas ste me digle. A mm ujutro najnormalnije.. a ja grrrr!! No dobro pokriveni su najbitniji dani, sad cekamo...
Nove cure pozdravljam vas!
Maja, minions, malano nestrpljivo iscekujem s vama... a i sanjarka i miska su vidim blizu..
Zabica ja pijem prenetal, on sadrzi hrpu vitamina i folnu. 140 kn 100 kom. Pri kraju sam, kad popijem prebacit cu se na folnu.
Cure saljem vam puno poljubaca!
Ovo je zbunjujuce. Sad me bas zanima jel to ovisi od doktora do doktora, dijagnoze, kilaze ili cega?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji