Zumbul...to bi.bili skolski simptomi, ali postoji uvijek ali. Hajde nam se I ti prikljuci 8.9 na tesriranje pa sta bude!
Sanjarka hvala na lijepim zeljama!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka, moze, 8.9 se javim, imam 2 testica koji cekaju pa aki bude negativno, mozda je prerano, jer iducu M trebam dobiti 13.09...
Zumbul dobro došla,od sveg srca ti želim da ugledaš plusić! Lijepo što si se i ti pridružila ekipi 8.9 za testiće iako misliš da ti je prerano ga radit!😘
Ah šta mrzim taj PMS! 😤
Kroz dan je bilo sve super i nisam razbijala glavu o ničemu nego sam uživala pazeći dvije predivne klinceze,al kak sam došla doma i gledala tv,i čim sam si legla u krevet jednostavno sam pukla-počele su suze i plakanje, bez nekog posebnog razloga, a onda sam počela razmišljati o T, o tome dal bude plusić il ne, ma svašta se motalo po toj mojoj glavi! Jednostavno neznam kak budem izdrzala još tih par dana, ako i nisam trudna nek dojde ta M da se isplačem i pomirim s tim,nego da čekam, to čekanje me umara i ubija iznutra.Znam da su moji komentari uglavnom pozitivni i optimistični,al nekad i ja puknem,a očito je to danas taj dan! Uspjela sam se sad smiriti uz zagrljaj svog muža koji me tješil u poluspavačem stanju jer cijele dane radi i dosta mu je posla,al je uvijek tu kad ga zatrebam, a i ovo pisanje podužeg posta me je isto smirilo da budem lakše zaspala! Oprostite na ovakvom postu ,a i što je poduži,al nemojte zamjerit morala sam olakšat dušu s nekim! Ljubim vas! 😍😘😘
Sutra ću biti već bolje! (Valjda)😉
Ni jedna mi ne piše za folnu....
ili nisam naišla na nečiji odgovor :(
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
zabica25, ja pijem folnu vec 7 mjeseci, od kad sam se skinula s pilula, tako mi je rekla ginekologica. Pijem neku u prahu, u vrecicama, koju mi je ona propisala. A kad budem trudna, onda je rekla da trebam uduplat dozu, jer trenutno pijem neku minimalnu.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozdrav od mene! Iskreno,ne stignem sve postove pročitati jer ste se raspisale,a u poslu sam ovih dana.
M prošla,aktivni jesmo,ali mislim da ćemo u vrijeme previđeno za O imati rikverc ovaj i idući ciklus. Možda glupi razlog, ali moram misliti na to, kuma mi se udaje u lipnju 2016.,udaljene smo 260 km,pa ne bih baš da putujem i budem u svatovima pred sami porod. Mislila sam odmah ostat trudna (nisam znala da za to treba duže) pa roditi još u veljači,a ovako sad idemo na plan B
PUSE SVIMA!
Ja folnu pijem vec mjesec dana, tj.elevit tablete, po preporuci ginekologa.. kao , trebam ih pit mj dana prije planiranja :)
Pa cemo vidjet 8.9 dali je + ili cekam jos do 13.9 izostanak M :)
Sortiraj odgovore
Najstariji