Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Rujan 2015. 12:32

Sanjarka, da velika svadba, ali sutra I svaki vikend do moje imamo svadbu I sve su bliske svadbe tj. Rodaci, kumovi. Tako da sad iza ovog tipkanja bacam se na dovrsavanje kolaca, mjesenje kiflica, peglanje,  kupanje, depiliranje I sl. Hahah al to su slatke mukice! 

ZnacI 8.9 dan od testiranja.....cure barem 1 plusic neka bude I smatrat cu da je misija uspjesna!

Neznam sta sam jos htjela napisat, pogubljena sam!

Mene malo muci probava, znaci moram ic a ne mogu...i onda me muce vjetrovi a pinekad I zica po stomaku....aako bude T brojat cemo kao simptom heheh, ako ne onda je razlog sto papam ljuto, zacinjeno I sl....veliki gurman!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Rujan 2015. 12:34

E da I velika pussa svima!
    Neka vam hopsanje urodi plodom :)

url=https://lilypie.com]

mimica24
    04. Rujan 2015. 14:48

Pozdrav curke!!!!
    Zabice,ja je pijem cca 3 mjeseca.Onu od Natural Wealtha.Pisalo se o tome dosta već.

MalaKoza
    04. Rujan 2015. 16:59

Miska, jel Klomid isto sta i Klomifen? ako je, ja ga isto od iduceg ciklusa uzimam. Nadam se kroz 10dana

miska
    04. Rujan 2015. 17:19

MalaKoza

Miska, jel Klomid isto sta i Klomifen? ako je, ja ga isto od iduceg ciklusa uzimam. Nadam se kroz 10dana

Iskreno nemam pojma, al mislim da je, uglavnom hormoni jesu. Ja sam ga dobila i krecem s njim ne ovaj ciklus nego sljedeci. I dobila sam skroz malu dozu, 2 i pol tablete na 5 dana, i to samo radi jacanja jajne stanice jer ovulaciju imam.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    04. Rujan 2015. 17:16

Drage zene, majke , kraljice
    Imam pitanjce
    Spontani sam imala u 12 mj 2014 god
    Trenutno muz i ja radimo na bebici
    Zadnja M je bila 16.08, a plodni dani 26-30.08
    Ciklus je 28-29 dana
    E sad, ja sam jako jako umorna zadnjih 4 5 dana, svaki dan popodne spavam, cesto idem piskiti, boli me glava, bolne grudi i bradavice, lagani grcevi u predjelu maternice, od prekjucer gusti bijeli iscjedak( dosad ga nije bilo ), brzo se uspusem.. ima li sanse da sam trudna ? Ubija me ovo cekanje do testa...i da napomenem 30.8 je bilo tockasto krvarenje sa sluzi, dosad nikad ali nikad to nisam imala niti vidjela...
    Hvala unaprijed

miska
    04. Rujan 2015. 17:41

Zumbul

Drage zene, majke , kraljice
    Imam pitanjce
    Spontani sam imala u 12 mj 2014 god
    Trenutno muz i ja radimo na bebici
    Zadnja M je bila 16.08, a plodni dani 26-30.08
    Ciklus je 28-29 dana
    E sad, ja sam jako jako umorna zadnjih 4 5 dana, svaki dan popodne spavam, cesto idem piskiti, boli me glava, bolne grudi i bradavice, lagani grcevi u predjelu maternice, od prekjucer gusti bijeli iscjedak( dosad ga nije bilo ), brzo se uspusem.. ima li sanse da sam trudna ? Ubija me ovo cekanje do testa…i da napomenem 30.8 je bilo tockasto krvarenje sa sluzi, dosad nikad ali nikad to nisam imala niti vidjela…
    Hvala unaprijed

Navela si dosta tih simptoma, koji naravno mogu i ne moraju biti znakovi, koliko vidim jos imas tjedan dana do sljedeceg ciklusa  a kako kazes da su ti plodni dani bili od 26 do 30, vjerovatno je o bila recimo 28 pa ipak mislim da je malo prerano za sve te znakove, koji su se tebi poceli pojavljivat jos prije par dana, ali daj boze da sam u krivu i da je ipak T u pitanju.. 
    beta se vadi 14 dan nakon ovulacije, a test moze pokazat i par dana prije a ne mora ni par dana kasnije, sve ovisi koliko se hormona otpusti u mokracu ako je u pitanju trudnoca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI