Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    04. Rujan 2015. 16:59

Miska, jel Klomid isto sta i Klomifen? ako je, ja ga isto od iduceg ciklusa uzimam. Nadam se kroz 10dana

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    04. Rujan 2015. 17:16

Drage zene, majke , kraljice
    Imam pitanjce
    Spontani sam imala u 12 mj 2014 god
    Trenutno muz i ja radimo na bebici
    Zadnja M je bila 16.08, a plodni dani 26-30.08
    Ciklus je 28-29 dana
    E sad, ja sam jako jako umorna zadnjih 4 5 dana, svaki dan popodne spavam, cesto idem piskiti, boli me glava, bolne grudi i bradavice, lagani grcevi u predjelu maternice, od prekjucer gusti bijeli iscjedak( dosad ga nije bilo ), brzo se uspusem.. ima li sanse da sam trudna ? Ubija me ovo cekanje do testa...i da napomenem 30.8 je bilo tockasto krvarenje sa sluzi, dosad nikad ali nikad to nisam imala niti vidjela...
    Hvala unaprijed

Zumbul
    04. Rujan 2015. 17:19

I zaboravih napisat, imam problem s probavom, isto unazad 4 5 dana,moram na wc a onda nemogu nikako a sila mi je :( i vjetrovi su staaalnoo

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 17:23

Cureeeeeeeeeeeeeeeeeee

ja zamijesila tijesto za pizzu, i sad sve četri u zrak 
    Vikend, napokon!
    Još kad bi ova kiša krenula da ode južina nitko sretniji od mene 

znači 8.9 je dan D, ajmo Majo, Minions i Malano popiškite taj plus, nestrpljivo s vama čekam utorak 

Zabice bacaj se u akciji, ima nas 

Maja uživaj u svadbama, ja ih baš volim 

zumbuk dobro došla, simptomi bi ti dosta upućuju na t, držim fige da jesi! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zumbul
    04. Rujan 2015. 17:30

Sanjarka
    I ja se nadam da jesam, voljela bi to vise nego ista 
    Kad najranije mogu betu vadit ? Vise se ne sjecaam kako je to islo u prvoj trudnoci...
    A test sam negdje procitala da se moze radit 8-10 dana nakon ovulacije ? To tocno ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.