Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    04. Rujan 2015. 11:24

Paula nemoj biti tuzna, ako ste pokrili dva dana oko o to je super i postoje velike sanse. 
    Sto se tice tog muskog ponasanja, meni je moj vec par puta rekao da nam ne ide jer sam ja negativna i preopterecena s svime i da ce bit beba kad prestanem s glupostima. S jedne strane je u pravu, s druge je to neka njihova obrambena reakcija posto ne mogu nista drugo napravit a gledaju nas tako zalosne i utucene svaki mjesec, s trece strane ni nama nije za zamjerit jer kad prode odredeno vrijeme naravno da te lovi panika i imas sve manje volje i nade kad dozivljavas svaki mjesec neuspjeh (pogotovo mi koje smo vec vise od godine u poslu), nikome nije za zamjerit i teski dani dodu i nama i njima, i svatko ih prozivi onako kako najbolje zna, on se izivcira, mi se isplacemo al jednog dana ce nam to sve bit smjesno...ubrzo, vidjet ces 
    Veliki ti poljubac saljem 

• Malano2
    04. Rujan 2015. 11:36

Minions , super ideja. Znaci pridruzujem vam se,i cekamo zajedno 8.9, pa neka od nas mora ugledati plus ili sve zajedno
    Sanjarka, moji ciklusi su inace nepravilni, 26,30,32,37, cak se desi i 45 dana,iako rijetko,
    Nikad ne znam kad ce doci glupaca

Zeli drugom sto i sebi :*

MalaKoza
    04. Rujan 2015. 11:55

Nasla sam super video na youtubeu :) https://www.youtube.com/watch?v=OCc-WicAP20
    Pokusaj zaceca s  muskog gledista. 
    Zenska inace od prve epizode pokusava zatrudniti i onda ovi kratki klipovi prate njen proces. Meni je bas komicna

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    04. Rujan 2015. 12:28

Uuuuu..vidim da će vikend biti aktivan, meni M sutra odlazi.
    Odlučila sam od danas piti folnu kiselinu, valjda će to pomoći u sazrijevanju stanica koje su kasnije bebaču potrebne. Seka mi radi u ljekarni kao farmaceut pa me savjetuje o svačem. Pije li koja od vas folnu već sad kad planira?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    04. Rujan 2015. 12:32

Sanjarka, da velika svadba, ali sutra I svaki vikend do moje imamo svadbu I sve su bliske svadbe tj. Rodaci, kumovi. Tako da sad iza ovog tipkanja bacam se na dovrsavanje kolaca, mjesenje kiflica, peglanje,  kupanje, depiliranje I sl. Hahah al to su slatke mukice! 

ZnacI 8.9 dan od testiranja.....cure barem 1 plusic neka bude I smatrat cu da je misija uspjesna!

Neznam sta sam jos htjela napisat, pogubljena sam!

Mene malo muci probava, znaci moram ic a ne mogu...i onda me muce vjetrovi a pinekad I zica po stomaku....aako bude T brojat cemo kao simptom heheh, ako ne onda je razlog sto papam ljuto, zacinjeno I sl....veliki gurman!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Rujan 2015. 12:34

E da I velika pussa svima!
    Neka vam hopsanje urodi plodom :)

url=https://lilypie.com]

mimica24
    04. Rujan 2015. 14:48

Pozdrav curke!!!!
    Zabice,ja je pijem cca 3 mjeseca.Onu od Natural Wealtha.Pisalo se o tome dosta već.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.