hej curke jutro, ko je zvao na kavicu
. Paula draga, ja se isto nekad pitam kako to muski mozak funkcionira hahhah,i zasto im je sve sto mi zene radimo ili mislimo toliko komplicirano, zasto nas svaka sitnica pogadja bla bla. Najbolji su kad nesto zabrljaju pa se iskupljuju za to, tad su i pazljivi i razumni
Ne znam jel neka od vas ceka M, naime meni je danas 33dc, cekam 36-37 ako ne dodje radim test, a nadam se da nece doci
hej curke jutro, ko je zvao na kavicu
. Paula draga, ja se isto nekad pitam kako to muski mozak funkcionira hahhah,i zasto im je sve sto mi zene radimo ili mislimo toliko komplicirano, zasto nas svaka sitnica pogadja bla bla. Najbolji su kad nesto zabrljaju pa se iskupljuju za to, tad su i pazljivi i razumni
Ne znam jel neka od vas ceka M, naime meni je danas 33dc, cekam 36-37 ako ne dodje radim test, a nadam se da nece doci
Koliko su ti inače ciklusi? Jooooj daj nek krenu više ti plusići

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zeli drugom sto i sebi :*
Jutro zenice
Evo ja doruckovala, pocistila malo kucu pa otisla da vam pisem
Sanjarka bolognese umak ispao hocemo li ti i ja ovaj vikend radno provesti? Hehehehe
Ne stignem vam sada pojedinacno odgovarat al cu svakoj ponaosobno poslati puse
A sada bacam se dalje na posao, petak mi je uvijek dan kad cistim i kosim dvoriste, pa sam onda za vikend na miru
Tipkamo se predvecer

Sanjarka onda bi već par mj bila trudna jer ja sam i inače velika spavalica! 😉
Malano2 MajaSocka i ja smo u iščekivanju m, i dogovorile smo se da ako m ne dođe radimo test 8.9. Možeš nam se i ti pridružiti ako želiš! Zajedno smo jače! 😉😘

Lelly naravno, doduše meni ni m nije omela akciju, akcija akcija non stop
vrijednice naša, nemoj se umorit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Paula nemoj biti tuzna, ako ste pokrili dva dana oko o to je super i postoje velike sanse.
Sto se tice tog muskog ponasanja, meni je moj vec par puta rekao da nam ne ide jer sam ja negativna i preopterecena s svime i da ce bit beba kad prestanem s glupostima. S jedne strane je u pravu, s druge je to neka njihova obrambena reakcija posto ne mogu nista drugo napravit a gledaju nas tako zalosne i utucene svaki mjesec, s trece strane ni nama nije za zamjerit jer kad prode odredeno vrijeme naravno da te lovi panika i imas sve manje volje i nade kad dozivljavas svaki mjesec neuspjeh (pogotovo mi koje smo vec vise od godine u poslu), nikome nije za zamjerit i teski dani dodu i nama i njima, i svatko ih prozivi onako kako najbolje zna, on se izivcira, mi se isplacemo al jednog dana ce nam to sve bit smjesno...ubrzo, vidjet ces
Veliki ti poljubac saljem

Minions , super ideja. Znaci pridruzujem vam se,i cekamo zajedno 8.9, pa neka od nas mora ugledati plus ili sve zajedno
Sanjarka, moji ciklusi su inace nepravilni, 26,30,32,37, cak se desi i 45 dana,iako rijetko,
Nikad ne znam kad ce doci glupaca
Zeli drugom sto i sebi :*
Nasla sam super video na youtubeu :) https://www.youtube.com/watch?v=OCc-WicAP20
Pokusaj zaceca s muskog gledista.
Zenska inace od prve epizode pokusava zatrudniti i onda ovi kratki klipovi prate njen proces. Meni je bas komicna
Nasla sam super video na youtubeu :) https://www.youtube.com/watch?v=OCc-WicAP20
Zenska inace od prve epizode pokusava zatrudniti i onda ovi kratki klipovi prate njen proces. Meni je bas komicna
Haha predobri su, ziva istina, stvarno ni njima nije lako

Super su! Sad ću, kad ulovim vremena, sve pogledati. Čine mi se guba. Jedino se nadam da se nećemo sve skupa pretvoriti baš u nju (ponekad djeluje doista psihotično?!)
Uživajte za vikend i trudite se!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Uuuuu..vidim da će vikend biti aktivan, meni M sutra odlazi.
Odlučila sam od danas piti folnu kiselinu, valjda će to pomoći u sazrijevanju stanica koje su kasnije bebaču potrebne. Seka mi radi u ljekarni kao farmaceut pa me savjetuje o svačem. Pije li koja od vas folnu već sad kad planira?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji