Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 10:11

Malakoza joj koji ciklusi, kako vi cure uspijete izdržat čekajući m po 2,3 mj mene i ovih misec dana izludi iščekivanjem 

Nenad 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    04. Rujan 2015. 10:16

Tesko :) s time da mi je ginekologica prepisala Klomifen jer kaze da imam M bez ovulacija, pa prakticki pucamo u prazno, ali opet kaze da se iznenada moze i pojaviti....pa ga ti znaj. I sad nikad docekat iducu da vise krenem s Klomifenom pa da se imam vise necemu nadati

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Minions
    04. Rujan 2015. 10:34

Jutreko! 😊 
    Sanjarka neka ste lijepo profeštali ročkas, i treba tako! 😊 
    Nema nikakvih simptoma na vidiku, al sam danas nadoknadila spavanje za cijeli ovaj tjedan,a i za idući trebam napunit baterije za posao jer kad počnem nebum tak brzo na godišnji! 
    Sve vas lijepo pozz 😘

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 10:37

Joj meni koliko tu problema može biti  jel pratiš ti bazalnu i trakice?

• Malano2
    04. Rujan 2015. 10:43

hej curke jutro, ko je zvao na kavicu. Paula draga, ja se isto nekad pitam kako to muski mozak funkcionira hahhah,i zasto im je sve sto mi zene radimo ili mislimo toliko komplicirano, zasto nas svaka sitnica pogadja bla bla. Najbolji su kad nesto zabrljaju pa se iskupljuju za to, tad su i pazljivi i razumni
    Ne znam jel neka od vas ceka M, naime meni je danas 33dc, cekam 36-37 ako ne dodje radim test, a nadam se da nece doci

Zeli drugom sto i sebi :*

Lelly
    04. Rujan 2015. 10:47

Jutro zenice 
    Evo ja doruckovala, pocistila malo kucu pa otisla da vam pisem 
    Sanjarka bolognese umak ispao  hocemo li ti i ja ovaj vikend radno provesti? Hehehehe 
    Ne stignem vam sada pojedinacno odgovarat al cu svakoj ponaosobno poslati puse 
    A sada bacam se dalje na posao, petak mi je uvijek dan kad cistim i kosim dvoriste, pa sam onda za vikend na miru 
    Tipkamo se predvecer 

Minions
    04. Rujan 2015. 10:50

Sanjarka onda bi već par mj bila trudna jer ja sam i inače velika spavalica! 😉
    Malano2 MajaSocka i ja smo u iščekivanju m, i dogovorile smo se da ako m ne dođe radimo test 8.9. Možeš nam se i ti pridružiti ako želiš! Zajedno smo jače! 😉😘

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 11:16

Lelly naravno, doduše  meni ni m nije omela akciju, akcija akcija non stop   
    vrijednice naša, nemoj se umorit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.