Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    04. Rujan 2015. 08:28

Dobro jutro cure!

Ako dobro pamtim, dns bi jedna od vas trebala dobiti/raditi test? Još sam malo na vi s imenima, pa mi nemojte zamjeriti. 

Mi se kroz dan-dva bacamo na posao, mm je obećao da nam je ovaj mjesec dobitan, pa mu je bolje da dobro odradi taj posao! 

Ugoddan vam ovaj zadnji radni dan!!

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 08:57

Dobro jutro cure 

Mi smo sinoć feštali do ponoć, torta je uspila, bravo ja  
    Peeeeeeetak! 

Lelly što je na kraju bilo za ručka hahha 

malalana doktorica ti nije u pravu ja bi rekla 

Paula lipo ste vi to pokrili ovaj mj, muža pokušaj razumit, ružan je taj osjećaj da kao moraš, a imaš osjećaj da nije zbog tebe nego nekog drugog cilja, ne se ljuti na njega iako i ja vjerovatno bi 

Malakoza u kojoj si ti fazi ciklusa? 

Maja razumim te skroz, proći će i svadba i brže nego što misliš, hoće biti velika?

MalaKoza
    04. Rujan 2015. 09:38

Sanjarka88

Malakoza u kojoj si ti fazi ciklusa? 

Danas mi je 32. dan ciklusa. Mobitel mi je izracunao da mi je prosjecni ciklus 42 dana tako da jos 10 dana moram cekati da radim test ili dobijem M.
    s obzirom da mi je ove godine najduzi trajao 72, a najkraci 18, kod mene se nikad ne zna, ali zadnjih par 40 +. Prosli ciklus sam imala sve simptome osim + 
    ovaj nemam nitijedan osim nadutosti pa samo izgleda ko da sam u 5.mjesecu trudnoce.
    budemo vidli...dragi je reko, kad se najmalnje nadas, vidjet ces plus. 
    Pa eto, ovaj mjesec se najmanje nadam 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 08:58

Gdje nam je Lei nestala?

Nenad
    04. Rujan 2015. 09:12

Dobro jutro drage cure 

Hvala svima na dobrodošlici..
    Čitam malo draga Paula šta kažeš i imam osjecaj da se kod mene dogadja isto..doduše mi se još nismo bacili na "posao", u planu je..ali imam osjecaj da ja stalno sve nešto gledam,proučavam, maštam i pričam o tome a njemu vec sve stvara pritisak, a kamoli kad bi "forsirala" da moramo veceras.
    Muški su malo drugačiji po tom pitanju meni se čini, žele i oni djecu ali mislim da im nije taj osjećaj kao nama ženama..Ne brini, vec ces dočekat svoj + ubrzo, ja ti držim fige od srca!!

Dunyasha neka ovaj mjesec bude dobitan!!

Majasocka daj da vidimo to svjetsko čudo ovaj mjesec

Svima vam želim ugodan i vikend i nek vam brzo prođe ovaj petak u što ljepšem raspoloženju,

Za vikend vam želim i da se sve opustite u svojim bračnim(ili ne bračnim :D) odajama i nek bude sa pozitivnim ishodom.

Puse i zagraljaji za sve 

mikica

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 10:11

Malakoza joj koji ciklusi, kako vi cure uspijete izdržat čekajući m po 2,3 mj mene i ovih misec dana izludi iščekivanjem 

Nenad 

MalaKoza
    04. Rujan 2015. 10:16

Tesko :) s time da mi je ginekologica prepisala Klomifen jer kaze da imam M bez ovulacija, pa prakticki pucamo u prazno, ali opet kaze da se iznenada moze i pojaviti....pa ga ti znaj. I sad nikad docekat iducu da vise krenem s Klomifenom pa da se imam vise necemu nadati

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Minions
    04. Rujan 2015. 10:34

Jutreko! 😊 
    Sanjarka neka ste lijepo profeštali ročkas, i treba tako! 😊 
    Nema nikakvih simptoma na vidiku, al sam danas nadoknadila spavanje za cijeli ovaj tjedan,a i za idući trebam napunit baterije za posao jer kad počnem nebum tak brzo na godišnji! 
    Sve vas lijepo pozz 😘

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 10:38

Minions

Jutreko! 😊 
    Sanjarka neka ste lijepo profeštali ročkas, i treba tako! 😊 
    Nema nikakvih simptoma na vidiku, al sam danas nadoknadila spavanje za cijeli ovaj tjedan,a i za idući trebam napunit baterije za posao jer kad počnem nebum tak brzo na godišnji! 
    Sve vas lijepo pozz 😘

Spavanje je isto simptom 

Sanjarka88
    04. Rujan 2015. 10:37

Joj meni koliko tu problema može biti  jel pratiš ti bazalnu i trakice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI