Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Rujan 2015. 00:31

Nisi pukla blessings, sve mi to prođemo, neke prije neke kasnije! Zato nista jos nije gotovo, za dva dana opet test. Koliko ti je trajao najduzi ciklus, kakvi su ti ciklusi?

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Rujan 2015. 00:36

Mimica, samo ti radi na bebi I istovremeno se natjeci za poslove.  Ne mozemo sve u zivotu tocno prstom izabrat I odmah to ostvarit, posebice trudnoca ne funkcionira tako. Ali opet se u zivotu s vremenom sve poslozi. Poslovi uvijek mogu sacekati....ggodine ne cekaju, nazalost zene su plodne samo do menopauze!
    Ja ti zelim I posao I trudnocu :)

Sanjarka88
    02. Rujan 2015. 07:32

Dobro jutro cure 

Evo ja na poslu, pijuckam kavu i palim motore.

Mimica ja svejedno držim fige za posao, ako ne bude ovaj bit će neki drugi neki. Daj Bože da bude i posao i plusić 

blessing dobro nam došla, ja ti od srca želim da si trudna a da je još bilo rano za testić. Ne brini, ima nas ovdje još za vrapče  koliko ti traju ciklusi, najduži? Koliko je prošlo dana od o?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Astr@
    02. Rujan 2015. 07:47

drage moje, priključila sam se i ja sad u vašu veliku grupu. suprug i ja planiramo početi raditi na bebi. ovo su nam prvi počeci, malo me strah, imate li kakvih savjeta?

Mallla
    02. Rujan 2015. 08:18

Dobro jutro!
    Astr@ dobrodosla!
    Opusti se I kreni u akciju!
    Svako pitanje, svaka dvojba mi smo tu! 

Tynchy
    02. Rujan 2015. 08:28

super su mi vaše poruke dobrodošlice... dobro nam došla i što prije 'ošla :)

ne znam što bih da nisam pronašla ovu temu..

MM mi nije baš od koristi u mojim ispadima tuge zbog neuspjeha, samo govori: moramo biti marljivi, bit će, bit će ..

Btw, jučer sam malo čitala neke teme (imam problema sa štitnjačom), pa sam tamo pročitala da je jedna žena ostala trudna kad je digla noge na zid.. probala sam ja i to, baš nekih 5 min, čak kasnije nije puno ni iscurilo van..
    vidjet ćemo idući ciklus, ako treba čep ću staviti

• blessings
    02. Rujan 2015. 08:44

Dobro jutro curke! Dobro nam dosle nove, evo i ja sam vam nova... 

Hvala vam puno na brzim odgovorima! Bas sam nekako mirnija od kad sam tu... hehe
    Kasni mi i dalje, evo 5. dan. Inace mi nikada ne kasni, jednom mi je kasnila prije par godina samo 1 dan. Ciklusi su mi ono 28-30 dana. Poceo mi je i neki iscjedak, prozirno bjelkasti bez mirisa. Ma ko vodica neka, i svaki put trcim u wc projerit jel dosla vejstica i nista jos.

PeppePula
    02. Rujan 2015. 08:50

Dobro jutro 

Dobrodošla Astr@…savjet je samo opušteno i što češće, tako je meni rekao gin... ne opterecivati se oko plodnih dana i računjanja...još kada bi ja to uspjela primjeniti na sebi...

Tynchy mislim da naše polovice ne prolaze niti 10% naših osjećaja kroz sve ovo.... mislim što se tiče uzrujavanja... moj je mislio da ćemo mi to iz prve...sada nam je 5 ciklus i već vidim da mu postaje lagano kao opterecenje, a to je najgore sta se moglo dogoditi...

Kako je kod vas cure, zene? dali imate taj osjecaj, vi koje duze pokusavate da vam je dragom ponekad presing kada su plodni...

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.