Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    01. Rujan 2015. 15:17

Sanjarka ma vrkuta je baš prava za žene.Eto ja je mjesec dana nisam pila i proslu mengu sam preležala,užasno me sve bolilo.Ovaj ciklus sam pila i eto mogu normalno funkcionirati,nema bolova.Možda mi je zato stigla 3 dana ranije,što sam ponovno prešla na vrkutu.

Minions super!!! Znam kako ti je.I sama čekam da mi jave jesam li primljena,ali bilo je jučer na razgovoru malo neugodnih pitanja pa mislim da ih nisam oduševila

mimica24
    01. Rujan 2015. 15:23

Sanjarka pitao me gospodin planiram li imati djecu,što mi je jako neugodno bilo,tu sam sve zabunila i skužio je da planiram iako ništa nisam spomenila

Mallla
    01. Rujan 2015. 15:26

Minions cestitam da dobivenom poslu! Sad je vrime za plusic heheh :)

Drage cure hvala vam na lijepim zeljama I podrsci.
    Smedji iscjedak se nije ponavljao, ali povremeno da bijeli jako gusti. Spava mi se za poludit danas, jedva oci drzim otvorene!
    Mala nada tinja iako se ne zelim previse nadat.
    Meni je isto ovo 3 pokusaj!

Uh sto bi slavila da je!
    Ajmo svi u ljetne bebe...Boze dragi pomozi nam!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.