Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    01. Rujan 2015. 14:57

Tynchy dobro nam došla i brzo otišla s ove teme na trudnice

Lelly mene vrkuta spašava da ne hodam nadrogirana neofenima eto mjesecima

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 15:08

Znali vrkuta je dobra za sve, dati ću se i ja u to čini mi se 

Peppe daj Bože da akcija urodi plodom 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    01. Rujan 2015. 15:10

Mimica24 sad mi je zao sto ju nisam i ranije 'otkrila' inace ti bolovi bi mi prestali obicnim panadolom al svejedno super je sto ni njega ne moram vise uzimat  bolucka malo ovako, osjetim ju al da se zivjet

Minions
    01. Rujan 2015. 15:13

Drage moje! Moram to podjeliti sa vama, Javili su mi da drugi tjedan počinjem raditi, baš sam happy! 😊😊 a sad sam još u iščekivanju plusića ili m, šta bude bit će! 😊 sve je u Božjim rukama!

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 16:25

Minions

Drage moje! Moram to podjeliti sa vama, Javili su mi da drugi tjedan počinjem raditi, baš sam happy! 😊😊 a sad sam još u iščekivanju plusića ili m, šta bude bit će! 😊 sve je u Božjim rukama!

Ovo mi je promaklo aaaaaaa kako mi je drago bravo bravo! Kad krene krene sad ce i plusic ❤

PeppePula
    01. Rujan 2015. 16:34

Minions

Cestitke za posao 

evo meni izgleda tocno po kalendaru krece O..barem mi tako javlja moj lijevi prijatelj :) prosli mjesec je bio desni aktivan, ali nista... 

Lelly meni je također vrkuta super, imam uredne cikluse, ali smanji mi bolove, a dobra je i za probavu i protiv cisti itd... ja je pijem vec vise od 3 mjeseca i znam da mora ici pauza ali sam se bas navukla... neznam cime bi je zamjenila jer je meni ispijanje caja navecer obavezni ritual...

Peppe

Lelly
    01. Rujan 2015. 15:17

Jupiiiiiii minions cestitaaaaam!!!!!! A sada i jos jedan plusic pa da sve bude u paketu 

mimica24
    01. Rujan 2015. 15:17

Sanjarka ma vrkuta je baš prava za žene.Eto ja je mjesec dana nisam pila i proslu mengu sam preležala,užasno me sve bolilo.Ovaj ciklus sam pila i eto mogu normalno funkcionirati,nema bolova.Možda mi je zato stigla 3 dana ranije,što sam ponovno prešla na vrkutu.

Minions super!!! Znam kako ti je.I sama čekam da mi jave jesam li primljena,ali bilo je jučer na razgovoru malo neugodnih pitanja pa mislim da ih nisam oduševila

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 15:21

mimica24

Sanjarka ma vrkuta je baš prava za žene.Eto ja je mjesec dana nisam pila i proslu mengu sam preležala,užasno me sve bolilo.Ovaj ciklus sam pila i eto mogu normalno funkcionirati,nema bolova.Možda mi je zato stigla 3 dana ranije,što sam ponovno prešla na vrkutu.

Minions super!!! Znam kako ti je.I sama čekam da mi jave jesam li primljena,ali bilo je jučer na razgovoru malo neugodnih pitanja pa mislim da ih nisam oduševila

Kako neugodnih?

mimica24
    01. Rujan 2015. 15:23

Sanjarka pitao me gospodin planiram li imati djecu,što mi je jako neugodno bilo,tu sam sve zabunila i skužio je da planiram iako ništa nisam spomenila

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 16:28

mimica24

Sanjarka pitao me gospodin planiram li imati djecu,što mi je jako neugodno bilo,tu sam sve zabunila i skužio je da planiram iako ništa nisam spomenila

Mrzim kad to pitaju mrzim!

Mallla
    01. Rujan 2015. 15:26

Minions cestitam da dobivenom poslu! Sad je vrime za plusic heheh :)

Drage cure hvala vam na lijepim zeljama I podrsci.
    Smedji iscjedak se nije ponavljao, ali povremeno da bijeli jako gusti. Spava mi se za poludit danas, jedva oci drzim otvorene!
    Mala nada tinja iako se ne zelim previse nadat.
    Meni je isto ovo 3 pokusaj!

Uh sto bi slavila da je!
    Ajmo svi u ljetne bebe...Boze dragi pomozi nam!

Tynchy
    01. Rujan 2015. 15:53

MajaSocka

Smedji iscjedak se nije ponavljao, ali povremeno da bijeli jako gusti. Spava mi se za poludit danas, jedva oci drzim otvorene!

Uh sto bi slavila da je!
    Ajmo svi u ljetne bebe…Boze dragi pomozi nam!

ajme, dva simptoma imaš... :)

Bože pomozi!

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 16:27

MajaSocka

Uh sto bi slavila da je!
    Ajmo svi u ljetne bebe…Boze dragi pomozi nam!

Super simptomi weeee , dao Bog dragi !
    Ja dosla s posla idem spremit rucak pa popodne na jedan rockas 😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI