Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 12:09

Pratiš li bazalanu temp?

Bolje da ih ne stigneš iskoristit, nego da piškiš minus stalno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    01. Rujan 2015. 12:48

Pozdrav Tynchy, dobrodošla i što prije otišla na Trudnice :)... evo ja sam napunila 31 i ovo nam je vec 5 ciklus pokusavanja....akcija je bila prekjucer, bas se nekako poklopilo sa punim mjesecom ( tj. dan kasnije ), danas je navodno O... nadam se da ce biti i danas kod nas...

Vidim da ste spominjale lunarnu metodu racunanja O... isla sam ja to provjeriti za sebe, meni je mjesec u Lavu... i ispada da je prosli ciklus, meni po tome bila O oko 14.8. a "normalna" je bila tjedna dana ranije, oko 7.8. međutim, ja sam piškila lh trakice bas se sjecam oko tog datuma 14.8 i stalno je bila prisutna ta druga crtica koja se inace ne vidi odmah par dana nakon O.... provjereno kod mene... i bas sam si mislila, pa nije valjda da mi pokazuje ta druga crtica trudnocu... i sada kada sam citala o toj lunarnoj, stvarno sam pomislila da mozda ipak tu ima necega... samo mi nije jasno kako... dali se to onda dogode 2 o ili kako...

MajaSocka navijam da je implantacijsko :) taman tjedan dana nako O bi moglo biti....

Ostale cure, ima da padaju plusici i da sve stignemo jos u proljetne bebe

Peppe

PeppePula
    01. Rujan 2015. 13:02

Paula....saljem ti poruke u inbox, pise svaki put poruka poslana a je je ne vidim...sorry ostale cure, samo bi htjela provjeriti dali stizu.....

Peppe

mimica24
    01. Rujan 2015. 14:57

Tynchy dobro nam došla i brzo otišla s ove teme na trudnice

Lelly mene vrkuta spašava da ne hodam nadrogirana neofenima eto mjesecima

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 15:08

Znali vrkuta je dobra za sve, dati ću se i ja u to čini mi se 

Peppe daj Bože da akcija urodi plodom 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    01. Rujan 2015. 15:10

Mimica24 sad mi je zao sto ju nisam i ranije 'otkrila' inace ti bolovi bi mi prestali obicnim panadolom al svejedno super je sto ni njega ne moram vise uzimat  bolucka malo ovako, osjetim ju al da se zivjet

Minions
    01. Rujan 2015. 15:13

Drage moje! Moram to podjeliti sa vama, Javili su mi da drugi tjedan počinjem raditi, baš sam happy! 😊😊 a sad sam još u iščekivanju plusića ili m, šta bude bit će! 😊 sve je u Božjim rukama!

Lelly
    01. Rujan 2015. 15:17

Jupiiiiiii minions cestitaaaaam!!!!!! A sada i jos jedan plusic pa da sve bude u paketu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.