Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    01. Rujan 2015. 11:51

Dobro jutro ili dobar dan, ni ne znam koliko je sati 
    Joj mene izgleda vec sad poceo prat pms, totalna razdrazljivost i cviljenje bezrazlozno, mislim da ce bit tesko zavrsit ovaj ciklus, sva sreca da najdrazi sutra ide na put iako mi sad nije najdrazi jer me zivcira 

Sto je s tim plusicima vise, di su zapeli..?!? Ajmo im mi starije trudilice pokazat malo zube, nesto su bahati postali.

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 11:56

miska

Dobro jutro ili dobar dan, ni ne znam koliko je sati 
    Joj mene izgleda vec sad poceo prat pms, totalna razdrazljivost i cviljenje bezrazlozno, mislim da ce bit tesko zavrsit ovaj ciklus, sva sreca da najdrazi sutra ide na put iako mi sad nije najdrazi jer me zivcira 

Sto je s tim plusicima vise, di su zapeli..?!? Ajmo im mi starije trudilice pokazat malo zube, nesto su bahati postali.

poznato mi to kako najdraži za vrijeme pms nije više najdraži  ja sam se sa svojim svađala cili vikend 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 11:53

Ajde ajde nemoj da ja moram vikat 

Minions, MajaSocka, Miska ajmoooooooo otvorite sezonu ljetnih beba! 

Tynchy razumim te, meni slijedi 3mj pokušaja i već totalno imam osjećaj da neće ić 

Tynchy
    01. Rujan 2015. 11:59

Sanjarka88

Ajde ajde nemoj da ja moram vikat Minions, MajaSocka, Miska ajmoooooooo otvorite sezonu ljetnih beba! 

Tynchy razumim te, meni slijedi 3mj pokušaja i već totalno imam osjećaj da neće ić 

da, i meni je 3.mjesec pokušaja ... držim nam palčeve i na rukama  na nogama!

ovaj puta planiram svaki dan ciklusa iskoristiti!

Ovaj ciklus smo do 18.dana svaki dan bili marljivi, a onda svaki drugi...

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 12:09

Pratiš li bazalanu temp?

Bolje da ih ne stigneš iskoristit, nego da piškiš minus stalno 

Tynchy
    01. Rujan 2015. 12:20

Sanjarka88

Pratiš li bazalanu temp?

Bolje da ih ne stigneš iskoristit, nego da piškiš minus stalno 

da da, tablica za BT pripremljena :)

ne znam šta je gore, piškiti minus, ili vidjeti crvene točkice na rublju/ulošku ..

clearblue inače pokazuje info i do 4 dana prije, uz manji postotak točnosti, ali nisam ga još upotrijebila...

PeppePula
    01. Rujan 2015. 12:48

Pozdrav Tynchy, dobrodošla i što prije otišla na Trudnice :)... evo ja sam napunila 31 i ovo nam je vec 5 ciklus pokusavanja....akcija je bila prekjucer, bas se nekako poklopilo sa punim mjesecom ( tj. dan kasnije ), danas je navodno O... nadam se da ce biti i danas kod nas...

Vidim da ste spominjale lunarnu metodu racunanja O... isla sam ja to provjeriti za sebe, meni je mjesec u Lavu... i ispada da je prosli ciklus, meni po tome bila O oko 14.8. a "normalna" je bila tjedna dana ranije, oko 7.8. međutim, ja sam piškila lh trakice bas se sjecam oko tog datuma 14.8 i stalno je bila prisutna ta druga crtica koja se inace ne vidi odmah par dana nakon O.... provjereno kod mene... i bas sam si mislila, pa nije valjda da mi pokazuje ta druga crtica trudnocu... i sada kada sam citala o toj lunarnoj, stvarno sam pomislila da mozda ipak tu ima necega... samo mi nije jasno kako... dali se to onda dogode 2 o ili kako...

MajaSocka navijam da je implantacijsko :) taman tjedan dana nako O bi moglo biti....

Ostale cure, ima da padaju plusici i da sve stignemo jos u proljetne bebe

Peppe

PeppePula
    01. Rujan 2015. 13:02

Paula....saljem ti poruke u inbox, pise svaki put poruka poslana a je je ne vidim...sorry ostale cure, samo bi htjela provjeriti dali stizu.....

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI