Hvala curke! 😘
Mimica24 nadam se da ćeš i ti dobit posao! Glupo da uopće postave takvo pitanje, to je diskriminacija! neznam kaj bi ja odgovorila da su me to pitali, sigurno bi se isto izgubila i zmuljala nešt!
MajaSocka zvuči pozitivno, daj Bože! Držim fige da ugledaš plusić! 😘😘
Pepepula zelimo tI da te ovaj mjesec tvoj lijevi prijatelj dobro nagradi heheh!
Cure hvala vam na podršci! Trudim se ne gledat na ove simptome, kao simptome T, jos je rano po meni, ali volila bi da jesu!
Znat cemo za tjedan dana :)
url=https://lilypie.com]
I meni su glupa tako intimna pitanja. Ali ne čudi me,posao je zahtjevan,treba im voditelj pa im nije bajno da me nauče svemu i da onda ostanem trudna, a pošto je posao po 10-12 h dnevno na nogama,puno stresa oko organizacije i vođenja poslova, kao i udisanje kemikalija i sl. definitivno bih odmah išla na komplikacije. Zato vam kažem cure da mi se u trenutku tog pitanja u očima vidio odgovor
Pa ako je o takvom poslu riječ nije čudo da pitaju, pa normalno da bi odma trebala na komplikacije,dijete je najvažnije!
Moj posao nije zahtjevan tolko (odgajateljica) a i sreća pa nebudem u jaslica već sa starijim klincima, njih netreba prematati niti nositi! ☺ Iako mi je lijepo raditi i u jaslicama!😍 kad vidim te malecke od godinu dana odma bi ja jednog takvog! 😍
Zakonski zapravo poslosavac ne smije postaviti takvo pitanje, alI poslodavci to redovito pitaju!
Nemoj bitI tuzna, mozda te I zaposle, al ako ne nema veze vec ce nekog posla bit! Jos kad ugledas plusic nece u tom trenutku biti vazno nista osim bebice!
Pozdravljam vas drage dijeve!
Ne znam vise sto da radim... Nadam se da nisam fulala temu i da ne smetam, ne kuzim se bas u ove internet skipe.
Ocajnicki trebam savjet. Kasni mi vjestica 4 dana, probada me na desnoj strani, piskim svakih pola sata, stalno sam gladna, spavam popodne sto nikada prije nisam, stalno mi se spava...
Napravila sam test prije 2 dana (Clearblue) i negativan mi je bio ma nakon 3 sekunde odma... je li moguće da je još prerano ili se uzalud nadam? Joj, poludjet cu cure... pomagajte
Ima li netko od vas takvih iskustava s negativnim testovima a trudnoćom??? :/
Dobrodosla blessings! Nisi fulala temu I naravno da ne smetas. Ovdje ti je inace super ekipa, puna podrske! Tako da si dosla na pravo mjesto.
Bilo je slucajeva ovdje prije nekih mj dana kad je cura radila test I bio negativan....aa nakon x dana kasnjenja kad joj nije bilo jasno sto se dogada radila opet test I bio pozitivan! Ona ce ti vise napisat kako je tocno bilo! Ali dok vjestica ne dode nada postoji. Ponovi test za 2 dana Ako M ne dođe!
Blessing dobro došla,na pravom si mjestu.Ako te itko može razumjeti to smo mi ovdje.
Što se posla tiče danas sam odnjela molbe na mjesta za koje nemaju još oglase,ali sam načula da će tražiti pa se radi ovog ne uzrujavam.Znam da ne bi smjeli pitati takva pitanja,ali očekivala sam ipak da će me to pitati radi opisa posla.Ali ne mogu ja sam točno znati kad ću uostat trudna,mogu proći i godine.
Sortiraj odgovore
Najstariji