Dobro jutro! ah ta glavobolja, opet.... 😞
Blessings i Astr@ dobro nam došle,nadam se da ćete ubrzo ugledat plusić! Samo opušteno i akcija! 😊
tynchy da čep hahhahahaa dobra ideja mi se uglavnom navečer prije spavanja, pa ostanem ležat al ne dižem ništa. Ako se di uhvatimo preko dana u prolazu onda trčim na kauč pa dižem sve, al samo zato što me živcira što to curi vani
peppe mi smo tek krenuli tj. dva ciklusa su iza nas, pa nema presinga nikakvog bar ne kod njega, a ja ga ne želim opterećivat plodnim danima i slično, baš zato jer mislim da je to najgore kad se desi al mi je jasno da nakon par mjeseci neuspjeha nema izbora i da jednostavno dođe do opterećenja
minions iš iš glavobolja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
bless hajde ti ponovi testić
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj Tyncy moja... jesam vec jedan test i bio minus ko kuca veliki 2. nakon (ne)ocekivane M.
Zato i jesam luda jer sam ovaj put bas bila sigurna... jooooj!!!
Ne mogu vas jos sve pohvatati curke, ali stvarno hvala svima i svima sretno!!!
MM vam je pak sav cudan, ko da ga uopce ne briga previse. Sav je flegma, kaze on ma to je gotova stvar. Ko da on vec zna... sav siguran u sebe... hahaha... ma joj da je bar u pravu... kaze on meni samo se opusti i cekaj! Pa ko moze bit opusten kad ceka???
Saljem svima , da nam sto prije bude !!!
Sanjarka88, joj sve me strah ponavljat... pričekat ću do petka, ne znam...
Mislim da cu to i napravit haha...
Joj, svaki put kad idem na wc samo se brisem i nagledavam... a jos kak mi se piski stalno mozete misliti koliko puta tako dnevno... samo gledam jel dosla ili nije...
Jucer sam se derala u kupaoni na vjesticu: ''Ili dodi vec jednom ako mislis doc ili se ne pojavljuj!''
Pocela ja s njom i razgovarat... hahaha
Znam da sam vec pomalo dosadna ali kaj mogu... nemojte kaj zameriti
Sortiraj odgovore
Najstariji