Dobro jutro!
Astr@ dobrodosla!
Opusti se I kreni u akciju!
Svako pitanje, svaka dvojba mi smo tu!

url=https://lilypie.com]
super su mi vaše poruke dobrodošlice... dobro nam došla i što prije 'ošla :)
ne znam što bih da nisam pronašla ovu temu..
MM mi nije baš od koristi u mojim ispadima tuge zbog neuspjeha, samo govori: moramo biti marljivi, bit će, bit će ..
Btw, jučer sam malo čitala neke teme (imam problema sa štitnjačom), pa sam tamo pročitala da je jedna žena ostala trudna kad je digla noge na zid.. probala sam ja i to, baš nekih 5 min, čak kasnije nije puno ni iscurilo van..
vidjet ćemo idući ciklus, ako treba čep ću staviti
Dobro jutro curke! Dobro nam dosle nove, evo i ja sam vam nova...
Hvala vam puno na brzim odgovorima! Bas sam nekako mirnija od kad sam tu... hehe
Kasni mi i dalje, evo 5. dan. Inace mi nikada ne kasni, jednom mi je kasnila prije par godina samo 1 dan. Ciklusi su mi ono 28-30 dana. Poceo mi je i neki iscjedak, prozirno bjelkasti bez mirisa. Ma ko vodica neka, i svaki put trcim u wc projerit jel dosla vejstica i nista jos.
Dobro jutro curke! Dobro nam dosle nove, evo i ja sam vam nova…
Hvala vam puno na brzim odgovorima! Bas sam nekako mirnija od kad sam tu… hehe
Kasni mi i dalje, evo 5. dan. Inace mi nikada ne kasni, jednom mi je kasnila prije par godina samo 1 dan. Ciklusi su mi ono 28-30 dana. Poceo mi je i neki iscjedak, prozirno bjelkasti bez mirisa. Ma ko vodica neka, i svaki put trcim u wc projerit jel dosla vejstica i nista jos.
ne znam jesam li fulala negdje info, ali zašto još nisi test napravila?
Pa ja bih na tvom mjestu već pošizila davno i napravila svaki dan po jedan test da se uvjerim :)
Dobro jutro
Dobrodošla Astr@…savjet je samo opušteno i što češće, tako je meni rekao gin... ne opterecivati se oko plodnih dana i računjanja...još kada bi ja to uspjela primjeniti na sebi...
Tynchy mislim da naše polovice ne prolaze niti 10% naših osjećaja kroz sve ovo.... mislim što se tiče uzrujavanja... moj je mislio da ćemo mi to iz prve...sada nam je 5 ciklus i već vidim da mu postaje lagano kao opterecenje, a to je najgore sta se moglo dogoditi...
Kako je kod vas cure, zene? dali imate taj osjecaj, vi koje duze pokusavate da vam je dragom ponekad presing kada su plodni...

Peppe
Dobro jutro! ah ta glavobolja, opet.... 😞
Blessings i Astr@ dobro nam došle,nadam se da ćete ubrzo ugledat plusić! Samo opušteno i akcija! 😊

tynchy da čep hahhahahaa dobra ideja mi se uglavnom navečer prije spavanja, pa ostanem ležat al ne dižem ništa. Ako se di uhvatimo preko dana u prolazu onda trčim na kauč pa dižem sve, al samo zato što me živcira što to curi vani
peppe mi smo tek krenuli tj. dva ciklusa su iza nas, pa nema presinga nikakvog bar ne kod njega, a ja ga ne želim opterećivat plodnim danima i slično, baš zato jer mislim da je to najgore kad se desi al mi je jasno da nakon par mjeseci neuspjeha nema izbora i da jednostavno dođe do opterećenja
minions iš iš glavobolja

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
bless hajde ti ponovi testić

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj Tyncy moja... jesam vec jedan test i bio minus ko kuca veliki 2. nakon (ne)ocekivane M.
Zato i jesam luda jer sam ovaj put bas bila sigurna... jooooj!!!
Ne mogu vas jos sve pohvatati curke, ali stvarno hvala svima i svima sretno!!!
MM vam je pak sav cudan, ko da ga uopce ne briga previse. Sav je flegma, kaze on ma to je gotova stvar. Ko da on vec zna... sav siguran u sebe... hahaha... ma joj da je bar u pravu... kaze on meni samo se opusti i cekaj! Pa ko moze bit opusten kad ceka???
Saljem svima , da nam sto prije bude !!!
Joj Tyncy moja… jesam vec jedan test i bio minus ko kuca veliki 2. nakon (ne)ocekivane M.
Zato i jesam luda jer sam ovaj put bas bila sigurna… jooooj!!!
Ne mogu vas jos sve pohvatati curke, ali stvarno hvala svima i svima sretno!!!
MM vam je pak sav cudan, ko da ga uopce ne briga previse. Sav je flegma, kaze on ma to je gotova stvar. Ko da on vec zna… sav siguran u sebe… hahaha… ma joj da je bar u pravu… kaze on meni samo se opusti i cekaj! Pa ko moze bit opusten kad ceka???
Saljem svima , da nam sto prije bude !!!
Da, i moj je isti takav! Piše doktorat upravo, i sav je u tome, a ovo mu je kao popratna aktivnost, uz spavanje i hranjenje... a ja sa druge strane imam 38 tabova otvorenih u exploreru sa temama o "zatrudnjivanju"!
Draga, naruči si sa ebaya hrpu testova, i ak treba radi ih svaki dan.. meni jedna tura upravo označena kao shipped.. taman dođe do iduće M.
Bitch, ne mogu ju gledat kad idem na wc!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji