MajaSocka ako m ne dođe prije i ja ću radit test 8.9. iako sam mislila u nedjelju,al bi tad možda bilo još i rano. pa ću se nekako strpjeti još 2 dana! Zajedno smo jače! 😍
ajme kako sam sad izribala MM preko poruka! Valjda me šoraju promjene raspoloženja.
Zapovjedila sam mu da se izvoli involvirati, da me svako jutro pita kako sam, koliko je do plodnih dana, kada idemo doktoru, i da ide samnom doktoru!
dobila sam odgovor: može!
Hahahahahaha
Tynchy Ako sad čekam mogu još dva dana! Neznam kako al hoću, mogu! 😜 za koliko dana su ti stigli testovi koje si naručila prek ebaya?
Imaš dragog muža, zna da ti nije lako i želi biti uz tebe! Baš lijepo od njega!😊
Hej drage moje!!
Koja gužva od jutra, baš je veselo na ovoj našoj temi..
Nove cure pozdravljam vas i dobro nam došle!
Meni jučer stigla pošiljka novih trakica s ebaya, nakon 8 dana. 60 lh trakica i 30 testova za trudnoću 74 kune. To su one sa roza vrhom i te su mi nekako najbolje..
Evo ja jutros uhvatila pik!! Jučer pokriveno, danas i sutra svakako i onda čekanje.....
Maja, Minions, blessing otvorite sezonu plusića...
Peppepula.. The dani...
Cure poljubac svimaaa!!
Muški nisu tolko opterečeni time, jer takvi su,al da im nije stalo do toga da ostanemo trudne to nebi rekla, sigurno i tvoj jedva čeka da ostaneš trudna, ipak ste zajedno o tome odlučili i zajedno radite na tome! Sve će biti u redu,a i mi smo tu za tebe kad god zatreba! 😘😍
Maja, Minions može!!! Čekamo skupa do 8.9.!!!
Joj kako bi voljela da ne doe vjestica do tada, ma niti uopce da dode...
Sortiraj odgovore
Najstariji