Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    01. Rujan 2015. 11:26

Jutro zenice 
    Kaze termometar na prozoru da je u hladu vec 30  ima da se rastopim danas uceci 
    Tynchy polako i strpljivo a do tada mi smo tu da ti budemo podrska 
    Ja danas 2dc i volim ovu vrkutu svakim danom sve vise, prva M od kada znam za sebe da nisam popila tabletu za bolove ili umirala pola dana  
    Jos 8 dana i mi krecemo u akcijuuuu  pocet cu krizat dane na kalendaru koliko sam nestrpljiva hahaha 

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 11:27

Tynchy dobro nam došla, uz ovakvu dobru ekipu i divnu podršku, plusić mora doći 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    01. Rujan 2015. 11:35

Hvala djevojke!

Možda sam dramaqueen, ali stvarno sam bila tužna sinoć kad se bitch pojavila.. i baš se nekako ponosno pojavila, kao da me provocira...

inače imam problema sa štitnjačom, prošli tjedan sam vadila krv pa sad čekam TSH  ...

Doktorica misli da je sav taj nered sa ciklusima vjerovatno uzrok toga što nema plusića... ali čitam tu po forumu da su mame i uz hipo i hiper uspjele ostati trudne...

Minions
    01. Rujan 2015. 11:39

Dan! 😊
    Paula i Mimica24 bit će nam molitve uslišane, samo treba vjerovati i moliti, On zna kad je pravo vrijeme,a na nama je da budemo strpljive i pune vjere,znam da nekad nije lako,al nesmijemo se predati! 😍 doći će i naš dan! 
    Tynchy dobro nam došla, nadam se da ćeš ubrzo ugledat plusić! 😘
    MajaSocka kako si danas, dal još imaš iscjedak ili neki dr.simptom? 

Ja nemam nikakve simptome, jedino me već od jučer  malo želudac muči i napuhnuta sam, al to je valjda neka viroza jer mi i tati več 2 dana nije dobro u želucu!

miska
    01. Rujan 2015. 11:51

Dobro jutro ili dobar dan, ni ne znam koliko je sati 
    Joj mene izgleda vec sad poceo prat pms, totalna razdrazljivost i cviljenje bezrazlozno, mislim da ce bit tesko zavrsit ovaj ciklus, sva sreca da najdrazi sutra ide na put iako mi sad nije najdrazi jer me zivcira 

Sto je s tim plusicima vise, di su zapeli..?!? Ajmo im mi starije trudilice pokazat malo zube, nesto su bahati postali.

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 11:53

Ajde ajde nemoj da ja moram vikat 

Minions, MajaSocka, Miska ajmoooooooo otvorite sezonu ljetnih beba! 

Tynchy razumim te, meni slijedi 3mj pokušaja i već totalno imam osjećaj da neće ić 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.