Jutro zenice
Kaze termometar na prozoru da je u hladu vec 30 ima da se rastopim danas uceci
Tynchy polako i strpljivo a do tada mi smo tu da ti budemo podrska
Ja danas 2dc i volim ovu vrkutu svakim danom sve vise, prva M od kada znam za sebe da nisam popila tabletu za bolove ili umirala pola dana
Jos 8 dana i mi krecemo u akcijuuuu pocet cu krizat dane na kalendaru koliko sam nestrpljiva hahaha
Tynchy dobro nam došla, uz ovakvu dobru ekipu i divnu podršku, plusić mora doći
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala djevojke!
Možda sam dramaqueen, ali stvarno sam bila tužna sinoć kad se bitch pojavila.. i baš se nekako ponosno pojavila, kao da me provocira...
inače imam problema sa štitnjačom, prošli tjedan sam vadila krv pa sad čekam TSH ...
Doktorica misli da je sav taj nered sa ciklusima vjerovatno uzrok toga što nema plusića... ali čitam tu po forumu da su mame i uz hipo i hiper uspjele ostati trudne...
Dan! 😊
Paula i Mimica24 bit će nam molitve uslišane, samo treba vjerovati i moliti, On zna kad je pravo vrijeme,a na nama je da budemo strpljive i pune vjere,znam da nekad nije lako,al nesmijemo se predati! 😍 doći će i naš dan!
Tynchy dobro nam došla, nadam se da ćeš ubrzo ugledat plusić! 😘
MajaSocka kako si danas, dal još imaš iscjedak ili neki dr.simptom?
Ja nemam nikakve simptome, jedino me već od jučer malo želudac muči i napuhnuta sam, al to je valjda neka viroza jer mi i tati več 2 dana nije dobro u želucu!
Dobro jutro ili dobar dan, ni ne znam koliko je sati
Joj mene izgleda vec sad poceo prat pms, totalna razdrazljivost i cviljenje bezrazlozno, mislim da ce bit tesko zavrsit ovaj ciklus, sva sreca da najdrazi sutra ide na put iako mi sad nije najdrazi jer me zivcira
Sto je s tim plusicima vise, di su zapeli..?!? Ajmo im mi starije trudilice pokazat malo zube, nesto su bahati postali.
Ajde ajde nemoj da ja moram vikat
Minions, MajaSocka, Miska ajmoooooooo otvorite sezonu ljetnih beba!
Tynchy razumim te, meni slijedi 3mj pokušaja i već totalno imam osjećaj da neće ić
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji