Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blessings
    02. Rujan 2015. 09:30

Hahahahaha... a baš jesmo!!! 
    Jedno 6 mjeseci mislim. A joj, bas me zivcira taj moj muz... njemu je sad najbolje... haha

Mallla
    02. Rujan 2015. 09:32

Blesings cek, sad sam skuzila da si radila test na drugi dan izostanka tj. Prije 3 dana....a inace kazu da svaka 2 dana ponovis. Tako da mislim da vec mozes radit test! Drzim fige! A ako ces cekat do petka isto ok, al divim ti se na strpljivosti!  Ja bi najradje odma iza O radila test hahahah......sstrpljenje nula!

url=https://lilypie.com]

• blessings
    02. Rujan 2015. 09:37

Majo!!! Ma jok sam strpljiva, nego je strah od minusa i zivcanog sloma trenutno veci od nestrpljenja...
    Jos sam kupila onaj Clearblue kaj kao moze pokazat i 4. dana prije M i kao 99% je tocan... mrzim taj test!!! Eno ga u kanti za smece strgan, i jos me uvijek zivcira... hahaha

Mallla
    02. Rujan 2015. 09:38

Cure, to s nogama u zraku sam pocela I ja, svaki put se sama sebi smijem, ali bar nakon toga nista ne curi, heheh!
    Moj dragi je isto mislio kako ce to sve bit od prve....ssad vec 3 ciklus,  pa malo malo pita jesu li plodni dani, kad su, jesi dobila I slicna pitanja! 
    Sreca pa mi slijedeci dani puni obaveza pa ne stignem puno razmisljat Inace odem u dubinu analiza I radila bi test svaki dan hahahha....koma

Mallla
    02. Rujan 2015. 09:43

Blesings u buduce kupuj jeftine....I naruci s ebaya! Minus moze pogrijesit, a plus tesko! Jednom kad jeftini pokaze plus onda kupuj taj skupi za uspomenu. Moje je misljenje da ce svaki pokazat!
    Ovako se ziva pojedes jer dala si dobro novca za skuplji test, a s ovim jeftinijim verzijama bi vec dva napravila! Drzim najjace fige da je to to!
    Nemoj se ljutit na moje komentare....ja sam samo nestrpljiva da dobijes plusic hehehe!
    Znas li mozda kad ti je bila Ovulacija?  Mozda je bila kasno pa ti zato test jos nije mogao pokazati!

• blessings
    02. Rujan 2015. 09:44

Joj ti nasi muski... 
    Ma i bolje da se ne sekiramo, trebamo i mi biti flegma... samo kako??? Haha...

Lelly
    02. Rujan 2015. 09:45

Jutroooo drage moje 
    Wow nema me par sati i evo vec hrpa novih  zelim vam svima dobrodoslicu, tu smo sve kao jedna velika obitelj 
    MajaSocka kad nam pravis testic?
    Blessing ja ti savjetujem ako se mozes kontrolirat napravi testic u petak ipak. Cisto da mooozda izbjegnes ponovno razocarenje. U pet bi se vec morao pokazati plusic. A ako je T nece nigdje pobjec a samo ces sebe postedit moguceg razocaranja. 
    I da, da napomenem, ova vrkuta mi osim sto ima dobre strane ocito ima i jednu losu. Ja sam oduvijek bila jedna od onih sretnica sto nose dnevni ulozak vec treci dan.... Jutros se probudim a ono ulozak PUN  Doslovce ju je unormalila u svim aspektima, pa i onim meni ne bas dragima 

• blessings
    02. Rujan 2015. 09:49

MajaSocka ma kaj bi se ljutila, samo ti mene daj... to mi treba sad!!! 
    Ma joj, bila sam 100 % sigurna pa ga kupila... a glupa sam, trebala sam do sad naucit vec
    Nego budem se probala strpit do petka pa Baby Check onda, njih ima dva nutra pa onda mogu pikiti kolko hocu... hahaha

Tynchy
    02. Rujan 2015. 09:51

moj ginekolog je bio fantastičan, zadnji put kad sam bila kod njega vidio je O i rekao mi je doslovno: e večeras u akciju, baš večeras! a tu večer MM nije bio doma :( .. da bar imam doma nešto kao ultrazvuk pa zavirim nutra, ak je O tu, to je to. Tak je teško pogoditi..

btw djevojke, sutra ću trebati vašu potporu, MM ne smijem ni reći koliko me strah. Idem po rezultate pretraga hormona, šećera, i svega. Doktorica mi je čak rekla da možda niti nemam O. To bi me skršilo :(

Popodne idem k njoj, riknut ću do tad!

• blessings
    02. Rujan 2015. 09:52

Hvala Lelly!!! 
    Bum se strpila onda jos do petka, imas pravo...

Ljubim vas curke!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.