Sanjarka88, joj sve me strah ponavljat... pričekat ću do petka, ne znam...
Sanjarka88, joj sve me strah ponavljat… pričekat ću do petka, ne znam…
blago ti se na strpljenju, i ja se nadam da ću ovaj mjesec bit strpljiva, ne želim više piškit minuse
nisam pohvatala, koliko se dugo već trudite?
tynchy pobijedit ćemo mi bitch kad tad svi ovdje
i moj je flegma cili, niti razmišlja o tome niti puno priča njemu to sve ok

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mislim da cu to i napravit haha...
Joj, svaki put kad idem na wc samo se brisem i nagledavam... a jos kak mi se piski stalno mozete misliti koliko puta tako dnevno... samo gledam jel dosla ili nije...
Jucer sam se derala u kupaoni na vjesticu: ''Ili dodi vec jednom ako mislis doc ili se ne pojavljuj!''
Pocela ja s njom i razgovarat... hahaha
Znam da sam vec pomalo dosadna ali kaj mogu... nemojte kaj zameriti
Mislim da cu to i napravit haha…
Joj, svaki put kad idem na wc samo se brisem i nagledavam… a jos kak mi se piski stalno mozete misliti koliko puta tako dnevno… samo gledam jel dosla ili nije…
Jucer sam se derala u kupaoni na vjesticu: ''Ili dodi vec jednom ako mislis doc ili se ne pojavljuj!''
Pocela ja s njom i razgovarat… hahaha
Znam da sam vec pomalo dosadna ali kaj mogu… nemojte kaj zameriti
hehhehehe blago nama ženama jesmo lude

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahahahaha... a baš jesmo!!!
Jedno 6 mjeseci mislim. A joj, bas me zivcira taj moj muz... njemu je sad najbolje... haha
Blesings cek, sad sam skuzila da si radila test na drugi dan izostanka tj. Prije 3 dana....a inace kazu da svaka 2 dana ponovis. Tako da mislim da vec mozes radit test! Drzim fige! A ako ces cekat do petka isto ok, al divim ti se na strpljivosti! Ja bi najradje odma iza O radila test hahahah......sstrpljenje nula!

url=https://lilypie.com]
Majo!!! Ma jok sam strpljiva, nego je strah od minusa i zivcanog sloma trenutno veci od nestrpljenja...
Jos sam kupila onaj Clearblue kaj kao moze pokazat i 4. dana prije M i kao 99% je tocan... mrzim taj test!!! Eno ga u kanti za smece strgan, i jos me uvijek zivcira... hahaha
Cure, to s nogama u zraku sam pocela I ja, svaki put se sama sebi smijem, ali bar nakon toga nista ne curi, heheh!
Moj dragi je isto mislio kako ce to sve bit od prve....ssad vec 3 ciklus, pa malo malo pita jesu li plodni dani, kad su, jesi dobila I slicna pitanja!
Sreca pa mi slijedeci dani puni obaveza pa ne stignem puno razmisljat Inace odem u dubinu analiza I radila bi test svaki dan hahahha....koma

Blesings u buduce kupuj jeftine....I naruci s ebaya! Minus moze pogrijesit, a plus tesko! Jednom kad jeftini pokaze plus onda kupuj taj skupi za uspomenu. Moje je misljenje da ce svaki pokazat!
Ovako se ziva pojedes jer dala si dobro novca za skuplji test, a s ovim jeftinijim verzijama bi vec dva napravila! Drzim najjace fige da je to to!
Nemoj se ljutit na moje komentare....ja sam samo nestrpljiva da dobijes plusic hehehe!
Znas li mozda kad ti je bila Ovulacija? Mozda je bila kasno pa ti zato test jos nije mogao pokazati!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji