Joj ti nasi muski...
Ma i bolje da se ne sekiramo, trebamo i mi biti flegma... samo kako??? Haha...
Jutroooo drage moje
Wow nema me par sati i evo vec hrpa novih zelim vam svima dobrodoslicu, tu smo sve kao jedna velika obitelj
MajaSocka kad nam pravis testic?
Blessing ja ti savjetujem ako se mozes kontrolirat napravi testic u petak ipak. Cisto da mooozda izbjegnes ponovno razocarenje. U pet bi se vec morao pokazati plusic. A ako je T nece nigdje pobjec a samo ces sebe postedit moguceg razocaranja.
I da, da napomenem, ova vrkuta mi osim sto ima dobre strane ocito ima i jednu losu. Ja sam oduvijek bila jedna od onih sretnica sto nose dnevni ulozak vec treci dan.... Jutros se probudim a ono ulozak PUN Doslovce ju je unormalila u svim aspektima, pa i onim meni ne bas dragima

MajaSocka ma kaj bi se ljutila, samo ti mene daj... to mi treba sad!!!
Ma joj, bila sam 100 % sigurna pa ga kupila... a glupa sam, trebala sam do sad naucit vec
Nego budem se probala strpit do petka pa Baby Check onda, njih ima dva nutra pa onda mogu pikiti kolko hocu... hahaha
moj ginekolog je bio fantastičan, zadnji put kad sam bila kod njega vidio je O i rekao mi je doslovno: e večeras u akciju, baš večeras! a tu večer MM nije bio doma :( .. da bar imam doma nešto kao ultrazvuk pa zavirim nutra, ak je O tu, to je to. Tak je teško pogoditi..
btw djevojke, sutra ću trebati vašu potporu, MM ne smijem ni reći koliko me strah. Idem po rezultate pretraga hormona, šećera, i svega. Doktorica mi je čak rekla da možda niti nemam O. To bi me skršilo :(
Popodne idem k njoj, riknut ću do tad!
moj ginekolog je bio fantastičan, zadnji put kad sam bila kod njega vidio je O i rekao mi je doslovno: e večeras u akciju, baš večeras! a tu večer MM nije bio doma :( .. da bar imam doma nešto kao ultrazvuk pa zavirim nutra, ak je O tu, to je to. Tak je teško pogoditi..
btw djevojke, sutra ću trebati vašu potporu, MM ne smijem ni reći koliko me strah. Idem po rezultate pretraga hormona, šećera, i svega. Doktorica mi je čak rekla da možda niti nemam O. To bi me skršilo :(
Popodne idem k njoj, riknut ću do tad!
Fige do neba da je sve u redu!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Lelly!!!
Bum se strpila onda jos do petka, imas pravo...
Ljubim vas curke!!!
Tynchy!!! Drzim fige da je sve u redu!!!
Pa kaj fige, ma sve je u redu... mora biti!!!
Moramo si zacrtati u glavi i to je to... samo pozitiva!!!
Blessings Onda drzimo fige u Petak za plusic :) Svim snagama!
Ja bi trebala ne dobit M do 8.9 og....aali 5.9 sam na svadbi I onda se mislim popiskit jedan rekreativno prije svadbe! Al iskreno neznam sta da radim!?
Inace prosjek mojih ciklusa je 31 dan....aali u ovoj godini je znao bit Iciklus I od 29 a I onaj od 34 dana....nnisam pametna!
Blessings Onda drzimo fige u Petak za plusic :) Svim snagama!
Ja bi trebala ne dobit M do 8.9 og….aali 5.9 sam na svadbi I onda se mislim popiskit jedan rekreativno prije svadbe! Al iskreno neznam sta da radim!?
Inace prosjek mojih ciklusa je 31 dan….aali u ovoj godini je znao bit Iciklus I od 29 a I onaj od 34 dana….nnisam pametna!
Jel znaš kad ti je bila o?

url=https://lilypie.com]
Hvala cure!!! I ja držim fige svima vama!!!
A nis onda, samo mi preostaje ono kak MM kaze... opusti se i cekaj...
U svakom slucju javim vam ishod petka, ili ne daj Boze prije ako zlocesta tetka svrati
Ajme ja bi volila da ne piškim ni jedan mi ne zakasni 10 dana to mi je životni cilj
Lelly dobro jutro
ajde nek to dobro iscuri da ne mora više 9mj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji