Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 23:31

Sam ja dobro skuzila da se lunarna mora poklapat s ovom nasom?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    31. Kolovoz 2015. 23:53

Neznam za implantaciju....ccitala jesam o tome, al ne zelim trcati pred rudo, iako sam kasnije imala iscjedak gusti s rozim tonom al toliko sitno...vec sam pocela analizirat!

A ovo za lunarnu ovulaciju jesam isto citala I racunala onu jonasovu metodu I bas taj dan smo imali akciju ali nista...oonda sam I dalje citala o tome pa dosla do podatka da kad se zena rodila u kojoj fazi je tada bio mjesec da je tada najplodnija, a meni to ispada faza prve cetvrti tj. Cetri dana prije punog mjeseca....uugl. ova ova jonasova mi izracunala odma iza M tu lunarnu ovulaciju a kad brojim unazad dane od punog mjeseca mi stvarno tu spada ovulacija....pa sad...nije na odmet probat al nije bas ni za slijepo vjerovat u to!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    31. Kolovoz 2015. 23:56

www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp
    Evo link koga zanima!

Minions
    01. Rujan 2015. 00:18

Haha.. izgleda da smo i tu lunarnu pokrili, tak bar računica kaže!  A i par dana je razlike od ove mi ovulacije bila za ovaj mj. Tj. 8 mj! 😄😉 a sad ćemo da vidimo! 
    Sanjarka hvala ti! Zlatna si,a i riječi ti se pozlatile! 😘😘
     Mm i ja svake večeri zajedno molimo, neke dane i  za našu bebicu! Jednog dana će nam biti molitve uslišane i dragi Božek će nam podariti dijete! Ima dana kad molimo i za vas curke s foruma jer mi puno znači druženje (dopisivanje)s vama! Vi i molitva je ono što me drži normalnom danima pred m! 😊😍

Paula5
    01. Rujan 2015. 01:08

Hej ekipo moja, da vas pozdravim prije spavanja..
    Minions naravno da ne moze vidjeti T jos na ultrazvuku, ali mogla ti je napraviti da vidi kakvo je opcenito stanje, da li je bila O, da nema cista i sl. A jesu i ti doktori.... ja sam danas bas bila nabrijana i zahtijevala i briseve i ultrazvuk, iako mu nije bas bilo pravo. 
    To mi je prekrasno sto skupa molite, moj nije takav. Al zato ja molim i za njega.. Citala sam molitvu sv. Riti, mogla bih poceti. A i molitva sv. Marti mi je lijepa. Uglavnom vise Mu zahvaljujem na sinu i njegovom zdravlju, pa ubacim i da zelim jos jedno...
    Lelly, Maja, Sanjarka, Miska, Frufi, Malakoza, Minions… hvala vam curke sto me tjerate... 
    Citala sam o toj Jonasovoj metodi. Ne znam, malo sam skepticna.. ali naravno da sam za da sve treba probati, dobro ne bas sve.. meni zadnjih mjeseci uvijek ispada oko M, pokrila sam i to i lipnju, slucajno, pa nista.. Kazu da to nema veze s danima kad nastupa O, pa mi to bas ne sjeda, al dobro... 
    Curke saljem puno pozitivnih vibrica i da vise krenemo s tim plusevima... 
    Noc... 

Sanjarka88
    01. Rujan 2015. 07:47

Dobro jutro curke 

kavica?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mimica24
    01. Rujan 2015. 09:40

Dobro jutro!
    Muž i ja još od kad smo bili dečko i cura molimo.Ja skoro svakodnevno,a on ponekad.Prvo smo molili za našu vezu,pa za zdravlje,a sad molimo za bebicu.I da,molitvu Sv. Marti sam vidjela,ali pošto si ne želim previše toga zadavati molim se svom zaštitniku Sv. Antunu i naravno Sv. Riti. I svaki dan kažem:"Bože,neka bude volja Tvoja! Ako misliš da sam spremna biti majkom usliši moje molitve" To mi daje snagu kroz život.

Tynchy
    01. Rujan 2015. 11:03

Bok djevojke/žene/kraljice...

pridružujem vam se u ovom slatkom ali teškom podvigu...

Stanje kod mene:
    32.god
    0 djece
    2.neuspješan ciklus
    dg.: Hipotireoza pod kontrolom...

ciklus mi inače traje 24 dana, ali zadnja 2 su između 20 i 22 dana.

Bili smo jako marljivi, ali eto, opet ništa :(

Mallla
    01. Rujan 2015. 11:19

Dobro jutro cure!
    Tynchy dobrodosla I sto manje se zadrzala na ovoj temi. Nedaj se obeshrabrit, samo naprijed! Svi smo tu sa manje ili vise slicnim pricama, tako da u svakom trenutku ces imati podrsku, sta god bilo ili trebalo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.