Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    31. Kolovoz 2015. 21:46

Evo, ja stavljam novu trakicu :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    31. Kolovoz 2015. 21:51

MalaKoza kad spominješ dragog Boga, ako želiš moli svaki dan molitvu Sv. Riti, svetici i zagovornici nemogućeg. Ja je molim, a mojim bliskim osobama je masu puta pomogla u prošnjama

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 22:55

Cureeee 

Ja i mala popodne provele u shopingu, sta za skolu sta odjeće meni i njoj aaaaa svašta smo si kupile lijepog 

Paula tako je, vrijeme je da nas pozdravis 

MajaSocka da nije implantacija? 😘 Fige,fige!

Malakoza pokušaj, sve vrijedi pokusat nista ne košta a moze pomoc 

Laku noc cure 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    31. Kolovoz 2015. 23:08

Vecer dame moje.. eto navukle ste me pa sam isla pogledat za tu lunarnu ovulaciju.. gledala sam ja to jos prije vise od godine al nisam bas previse obracala paznju. Recimo meni je ovaj mjesec ovulacija bila 28.8. (bila na ultrazvuku)  a po toj lunarnoj metodi mi stoji da je 2.9. to je 5 dana razlike, po ff i bazalnoj mi je ovulacija bila 26.8. pa se ti sad misli hahaha. Te aplikacije i racunjanja samo zbune covjeka, a opet citam da se kod puno zena poklapa ta lunarna sa zacecem a da uopce nisu bile u periodu ovulacije!! E sad si ja opet mislim, zar je moguce da u tih 15 ciklusa pokusavanja nismo bas ni jednom ulovili tu lunarnu po kojoj je kako pisu, zacece garantirano u vrlo velikom postotku?! Sad cemo bas pokusat jos 2.9. pa da vidimo koje se to sile zezaju samnom 

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 23:31

Sam ja dobro skuzila da se lunarna mora poklapat s ovom nasom?

miska
    01. Rujan 2015. 00:04

Sanjarka88

Sam ja dobro skuzila da se lunarna mora poklapat s ovom nasom?

Kazu +/- 6 dana. A onda opet s druge strane tvrde da su nekima te lunarne bile i za vrijeme mjesecnice pa su opet ostale trudne, a kao ako se poklope onda je 99% sanse za trudnocu. Ma tko ce ga znat 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    31. Kolovoz 2015. 23:53

Neznam za implantaciju....ccitala jesam o tome, al ne zelim trcati pred rudo, iako sam kasnije imala iscjedak gusti s rozim tonom al toliko sitno...vec sam pocela analizirat!

A ovo za lunarnu ovulaciju jesam isto citala I racunala onu jonasovu metodu I bas taj dan smo imali akciju ali nista...oonda sam I dalje citala o tome pa dosla do podatka da kad se zena rodila u kojoj fazi je tada bio mjesec da je tada najplodnija, a meni to ispada faza prve cetvrti tj. Cetri dana prije punog mjeseca....uugl. ova ova jonasova mi izracunala odma iza M tu lunarnu ovulaciju a kad brojim unazad dane od punog mjeseca mi stvarno tu spada ovulacija....pa sad...nije na odmet probat al nije bas ni za slijepo vjerovat u to!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    [UREĐENO] 01. Rujan 2015. 15:08

www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp
    Evo link koga zanima!

url=https://lilypie.com]

Minions
    01. Rujan 2015. 00:18

Haha.. izgleda da smo i tu lunarnu pokrili, tak bar računica kaže!  A i par dana je razlike od ove mi ovulacije bila za ovaj mj. Tj. 8 mj! 😄😉 a sad ćemo da vidimo! 
    Sanjarka hvala ti! Zlatna si,a i riječi ti se pozlatile! 😘😘
     Mm i ja svake večeri zajedno molimo, neke dane i  za našu bebicu! Jednog dana će nam biti molitve uslišane i dragi Božek će nam podariti dijete! Ima dana kad molimo i za vas curke s foruma jer mi puno znači druženje (dopisivanje)s vama! Vi i molitva je ono što me drži normalnom danima pred m! 😊😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI