Aaaaa cure kako ste mi super, hvala vam!
Evo ja dala krv (7. put) i bas se dobro osjecam! Mislim malo sam slaba,ali... pola litre krvi nekome ce jako pomoci..
Draga kad sam bila trudna 29dc plus iz aviona, ali jos sam se 2 tj napatila raznim pretragama dok nisu potvrdili da je sve ok. Nisam bila upucena i ja odmah drugi dan doktoru..
Nije mi niti napravila ultrazvuk. A i rano je da se kaj vidi ak mi je prije nepuni tj dana bila ovulacija, onda bi se još više sekirala,tako da... strpljen spašen! ☺ budem pričekala tjedan dana pa ćemo vidjet dal će plusić! 😉
Bokić cure, evo I mene!
Bila u subotu na djevojackoj, nedjelju prespavala, danas se naradila. Jedva sam cekala da vam se javim!
Na djevojackoj me pred jutro poceo bolit donji dio stomaka I mislim da je za to zasluzna dooobra kolicina coca-ccole. Sutradan isto malo boluckalo, I kad smo imali akciju morala sam se namjestit u pozu koja ne boli. Danas nema nikakve boli ali su mi smetale hlače preko stomaka I popodne smeđi iscjedak na gacicama. Obicno taj smedji iscjedak imam dan dva prije M, al tek trebam za tjedan dana dobit!
Nije valjda da ce M uraniti!? Pa tek je bila O prije 7 dana....nneznam!
Paula tebi je vrijeme da odes na drugi pdf...ppuno si nas docekala I bila najbolja moguca podrska tako da draga putuj u 9mj....tto je naredba, heheh!
Dobrodosla Lea :)
url=https://lilypie.com]
Evo, ja stavljam novu trakicu :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
MalaKoza kad spominješ dragog Boga, ako želiš moli svaki dan molitvu Sv. Riti, svetici i zagovornici nemogućeg. Ja je molim, a mojim bliskim osobama je masu puta pomogla u prošnjama
Cureeee
Ja i mala popodne provele u shopingu, sta za skolu sta odjeće meni i njoj aaaaa svašta smo si kupile lijepog
Paula tako je, vrijeme je da nas pozdravis
MajaSocka da nije implantacija? 😘 Fige,fige!
Malakoza pokušaj, sve vrijedi pokusat nista ne košta a moze pomoc
Laku noc cure 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer dame moje.. eto navukle ste me pa sam isla pogledat za tu lunarnu ovulaciju.. gledala sam ja to jos prije vise od godine al nisam bas previse obracala paznju. Recimo meni je ovaj mjesec ovulacija bila 28.8. (bila na ultrazvuku) a po toj lunarnoj metodi mi stoji da je 2.9. to je 5 dana razlike, po ff i bazalnoj mi je ovulacija bila 26.8. pa se ti sad misli hahaha. Te aplikacije i racunjanja samo zbune covjeka, a opet citam da se kod puno zena poklapa ta lunarna sa zacecem a da uopce nisu bile u periodu ovulacije!! E sad si ja opet mislim, zar je moguce da u tih 15 ciklusa pokusavanja nismo bas ni jednom ulovili tu lunarnu po kojoj je kako pisu, zacece garantirano u vrlo velikom postotku?! Sad cemo bas pokusat jos 2.9. pa da vidimo koje se to sile zezaju samnom
Sortiraj odgovore
Najstariji