Što se tiče ovih slikica u potpisum, nije nikakav problem mijenjati ih svaki mjesec ako je potrebno. Odete na tu stranicu, zatim na My Lilypie ili My Daisypath i tamo su sve koje ste napravile, samo kliknete na edit i promijenite što želite.

Ma stvarno nije problem, mijenjat ćemo. Al ja jučer s moba nisam nikako uspjela.
O Frufi pa ti i ja najstarije, i ja imam 35. Imam klinca od skoro 4 godine. Al sad nikako drugo... Ma ne smiješ tako razmišljati, pa nismo mi baš tako stare. Nekoliko trudnica sam danas vidjela u čekaonici koje su prevalile 40. Istina da je s godinama teže, ali kao što vidimo puno mladih žena se bori s problemom kao i mi. Doći će i naš dan!
Ma stvarno nije problem, mijenjat ćemo. Al ja jučer s moba nisam nikako uspjela.
O Frufi pa ti i ja najstarije, i ja imam 35. Imam klinca od skoro 4 godine. Al sad nikako drugo… Ma ne smiješ tako razmišljati, pa nismo mi baš tako stare. Nekoliko trudnica sam danas vidjela u čekaonici koje su prevalile 40. Istina da je s godinama teže, ali kao što vidimo puno mladih žena se bori s problemom kao i mi. Doći će i naš dan!
i da se nadovezem na ovo Frendica od moje mame je u 41. rodila 3. bebu. Normalno su planirali da ce im trebati duze, zbog godina i muzeve dijagnoze sporijih plivaca, a bebica se primila od prve.
Dok dragi i ja u malo kasnijim dvadesetima pokusavamo vec pola godine i jos nista.
Ali vjerujem da ce doci kad bude najbolje vrijeme za to.
<jel moze, dragi Boze, da to bude uskoro, nije da forsiram, samo pitam>

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Meni inače godine nikad nisu bile problem, ljudi mi većinom daju deset manje (nije da se hvalim), a tako se i osjećam. Tek sada kada još uvijek nisam zatrudnila, počinjem se brinuti o starenju. Navodno je bitno imati prvo dijete do 40, onda da je lakše dalje. Iako ima svega, neke žene ni u 20-ima ne mogu, a neke i sa 40 lako ostane trudne. Ne treba gubiti nadu, sve znam, uspjeh zagarantiran u rujnu
Jooj, mrzim kad počnem paničariti

Ma kakva panika! Ja ne smatram da me to previše opterećuje. Pijem vrkutu, Prenetal, Femisan A kapi, piškim trakice... al zaista mi to nije problem. E tamo negdje poslije 20dc pa do M sam luda. I tako skoro svaki ciklus... e tu si ne mogu pomoći..
I da, ovo druženje ovdje mi puno pomaže.. Koji god dc bio..
Tena nam se ništa ne javlja...?
Hahahaahaaaaa Kako si me nasmijala, luda si. Ja sama. Joj joj. Ostat ću ja s tobom, ali onda je 10. mjesec naš

Pa mora netko ostati i dočekati nove cure kad dođu.. I lijepo ih otpratiti na pdf trudnoća..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji