Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    31. Kolovoz 2015. 13:32

Javljam da je stigla M!!! A sada iscekivanje i odbrojavanje do O 

frufi
    31. Kolovoz 2015. 13:38

Paula ti si zakon 

Lelly kako sam već rekla sljedeći ciklus nam je dobitan  svima, poplusavit će cijeli forum

frufi
    31. Kolovoz 2015. 14:18

Hahahaahaaaaa Kako si me nasmijala, luda si.  Ja sama. Joj joj. Ostat ću ja s tobom, ali onda je 10. mjesec naš 

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 14:21

Pa mora netko ostati i dočekati nove cure kad dođu.. I lijepo ih otpratiti na pdf trudnoća..

Lelly
    31. Kolovoz 2015. 15:50

Paula5 s obzirom da si dulje ovdje od puno nas novih moram rec a mislim da ce se i druge zenice samnom sloziti, mislim da je red na tebi da medju prvima odpedaliras put pdfa trudnoce stoga muzica pod ruku i nema stajanja! Ja sam sigurna da ces nam i ti uskoro odseliti 

mimica24
    31. Kolovoz 2015. 17:41

Eeee  Paula kako Lelly kaže red je da ti prva sad odeš,a ne da ostaješ ovdje,i još sama..ma svašta ti pada na pamet

Minions
    31. Kolovoz 2015. 18:16

Naravno da je red da Paula prva ode iz grupe sa plusićem! Navijamo draga za tebe! 😍😘 naravno da navijam i za ostale trudilice! 😍 
    Evo bila kod ginekologice, jedino što mi je posebno rekla je to da nema potrebe piti folnu kiselinu ako se jede raznovrsna hrana! Eto to je to uglavnom! I da ako test pokaže trudnoću nek se javim nakon 7 tj od početka m! pa do onda treba izdržati! 😒

Lelly
    31. Kolovoz 2015. 18:25

Minions ginekologica ti nije mogla preko utzva nesto vec vidjet? Kada se uopce mogu vidjeti prvi znakovi preko utzva? Nije li da se moze vidjet gestacijska vrecica prvo pa plod tek negdje poslije 6tj? Zna li tko? I mene bas zanima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.