Paula ti si zakon
Lelly kako sam već rekla sljedeći ciklus nam je dobitan svima, poplusavit će cijeli forum
Hahahaahaaaaa Kako si me nasmijala, luda si. Ja sama. Joj joj. Ostat ću ja s tobom, ali onda je 10. mjesec naš
Pa mora netko ostati i dočekati nove cure kad dođu.. I lijepo ih otpratiti na pdf trudnoća..
Paula5 s obzirom da si dulje ovdje od puno nas novih moram rec a mislim da ce se i druge zenice samnom sloziti, mislim da je red na tebi da medju prvima odpedaliras put pdfa trudnoce stoga muzica pod ruku i nema stajanja! Ja sam sigurna da ces nam i ti uskoro odseliti
Eeee Paula kako Lelly kaže red je da ti prva sad odeš,a ne da ostaješ ovdje,i još sama..ma svašta ti pada na pamet
Naravno da je red da Paula prva ode iz grupe sa plusićem! Navijamo draga za tebe! 😍😘 naravno da navijam i za ostale trudilice! 😍
Evo bila kod ginekologice, jedino što mi je posebno rekla je to da nema potrebe piti folnu kiselinu ako se jede raznovrsna hrana! Eto to je to uglavnom! I da ako test pokaže trudnoću nek se javim nakon 7 tj od početka m! pa do onda treba izdržati! 😒
Minions ginekologica ti nije mogla preko utzva nesto vec vidjet? Kada se uopce mogu vidjeti prvi znakovi preko utzva? Nije li da se moze vidjet gestacijska vrecica prvo pa plod tek negdje poslije 6tj? Zna li tko? I mene bas zanima...
Sortiraj odgovore
Najstariji