Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    31. Kolovoz 2015. 11:13

Javljam da je meni stigla M. 
    Boli me jako ali sam na vrkuti. Hvala bogu da nije cista. Navijam da sve ugledamo plusic u sljedećem ciklusu i da za godinu dana već imamo andeleke kraj sebe 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Minions
    31. Kolovoz 2015. 11:32

Curke, naravno da ću vam javiti što ginićka kaže! 
    Joj,da bar se plusići zaredali ovaj mjesec, Svakoj od vas na forumu to želim od srca! Da nema vas nebi imala toliko strpljenja, uz vas je puno lakše u iščekivanju! 😘😘😘 
    Zabica zao mi je što je m došla, bit će već idući ciklus plusić! 😊😘

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 11:43

Hej curke!!
    Naravno da nisam uspjela postaviti naljepnicu... ali nisam ni imala previše vremena prčkati..
    Pogledajte šta Žabici piše. 9 dan ciklusa, a žena upravo procurila.. znači moramo to mijenjati ili??

Puse svima!!

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 11:53

Da da cure, treba svaki mjesec novu stavit, osim ako se baš pogodi da ste dobili kad ste i trebali pa onda uredno broji dalje 1dc

To vam komplicirano? Hoćete da pišemo onda listu??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 11:54

Zabice ajde da je napokon stigla, idemo u lov na + 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mimica24
    31. Kolovoz 2015. 11:55

Lea dobro nam došla!

Evo upravo sam došla s razgovora za posao,zvat će me u toku tjedna jesam li primljena. Jutros se temp. spustila tak da menga nije neki lažnjak

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 12:41

Sanjarka ja to ništa ne kužim, ni kako lista funkcionira.. Kako vi odlučite, ja se slažem.

Nove cure dobro nam došle!

Mimica to bi bilo lijepo da te prime. Da skratiš vrijeme dok čekaš... a i zaradiš koju kunicu..

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 12:46

Vauuuu, uspjela sam!! Nisam s mob-a mogla kopirati pa staviti u potpis... (tj. znala)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.