Javljam da je meni stigla M.
Boli me jako ali sam na vrkuti. Hvala bogu da nije cista. Navijam da sve ugledamo plusic u sljedećem ciklusu i da za godinu dana već imamo andeleke kraj sebe
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Curke, naravno da ću vam javiti što ginićka kaže!
Joj,da bar se plusići zaredali ovaj mjesec, Svakoj od vas na forumu to želim od srca! Da nema vas nebi imala toliko strpljenja, uz vas je puno lakše u iščekivanju! 😘😘😘
Zabica zao mi je što je m došla, bit će već idući ciklus plusić! 😊😘
Hej curke!!
Naravno da nisam uspjela postaviti naljepnicu... ali nisam ni imala previše vremena prčkati..
Pogledajte šta Žabici piše. 9 dan ciklusa, a žena upravo procurila.. znači moramo to mijenjati ili??
Puse svima!!
Da da cure, treba svaki mjesec novu stavit, osim ako se baš pogodi da ste dobili kad ste i trebali pa onda uredno broji dalje 1dc
To vam komplicirano? Hoćete da pišemo onda listu??
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabice ajde da je napokon stigla, idemo u lov na +
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lea dobro nam došla!
Evo upravo sam došla s razgovora za posao,zvat će me u toku tjedna jesam li primljena. Jutros se temp. spustila tak da menga nije neki lažnjak
Sanjarka ja to ništa ne kužim, ni kako lista funkcionira.. Kako vi odlučite, ja se slažem.
Nove cure dobro nam došle!
Mimica to bi bilo lijepo da te prime. Da skratiš vrijeme dok čekaš... a i zaradiš koju kunicu..
Vauuuu, uspjela sam!! Nisam s mob-a mogla kopirati pa staviti u potpis... (tj. znala)
Sortiraj odgovore
Najstariji