Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    31. Kolovoz 2015. 10:25

Vadigavan  ma stvarno su nikakve sanse za T, vec bi ja poznavajuci sebe ispiskila barem 5 testica da mislim da postoji sansa hahaha   Sada opet smeckasto na papiru. Ako je slusat FF ovulaciju mi je detektirao 16dc sto znaci da bi M trebala doci sutra. Kazu - strpljen, spasen 

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 10:41

Pusti ti to vadi van, nikad to nije bilo najsigurnije na svijetu  ajme baš bi bila baza da dobiješ plusić kad se najmanje nadaš 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

frufi
    31. Kolovoz 2015. 10:53

Jutro cure!
    Na brzaka da vam se javim , postavke u potpisu promijenjene, sad znamo sve 
    Lea, dobro nam došla 
    Trudilice moje drage, mjesec rujan će poludit od pluseva 

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 11:07

frufi

Jutro cure!
    Na brzaka da vam se javim , postavke u potpisu promijenjene, sad znamo sve Lea, dobro nam došla 
    Trudilice moje drage, mjesec rujan će poludit od pluseva 

Riječi ti se pozlatile 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    31. Kolovoz 2015. 11:12

Sanjarka 3 godine je ta metoda bila pouzdana tako da mislim da su sanse stvarno malene 
    Ne znam kako kod vas al tu je pakleno i ja se naprosto topim... Jedva cekam cet i pad temp 
    E i ja pokusala postavit te trakice dolje al mi nije jasno kako one funkcioniraju. Ova moja je sto sam ju radila samo odbrojavala dane od dana kada si zabiljezio prvi dan M pa do onog dana kada si stavio da ti je prosjecni zadnji dan ciklusa. Ako sam ja to dobro shvatila onda treba novu trakicu stavljat svaki novi ciklus sa novim prvim danom M???

frufi
    31. Kolovoz 2015. 11:32

Lelly

Sanjarka 3 godine je ta metoda bila pouzdana tako da mislim da su sanse stvarno malene 
    Ne znam kako kod vas al tu je pakleno i ja se naprosto topim… Jedva cekam cet i pad temp 
    E i ja pokusala postavit te trakice dolje al mi nije jasno kako one funkcioniraju. Ova moja je sto sam ju radila samo odbrojavala dane od dana kada si zabiljezio prvi dan M pa do onog dana kada si stavio da ti je prosjecni zadnji dan ciklusa. Ako sam ja to dobro shvatila onda treba novu trakicu stavljat svaki novi ciklus sa novim prvim danom M???

Ja sam tek sad stavila, pa ćemo vidjeti, mislim da treba poništavati, jer ako sam dobro shvatila, kad odbroji dane onda broji dane za testiranje ili tako nešto.
    Neka nam objasni netko tko ima takvu naljepnicu već duže vrijeme 

zabica25
    31. Kolovoz 2015. 11:13

Javljam da je meni stigla M. 
    Boli me jako ali sam na vrkuti. Hvala bogu da nije cista. Navijam da sve ugledamo plusic u sljedećem ciklusu i da za godinu dana već imamo andeleke kraj sebe 

frufi
    31. Kolovoz 2015. 11:34

zabica25

Javljam da je meni stigla M. 
    Boli me jako ali sam na vrkuti. Hvala bogu da nije cista. Navijam da sve ugledamo plusic u sljedećem ciklusu i da za godinu dana već imamo andeleke kraj sebe 

Ajde, hvala bogu da je došla, pratila sam postove i držala fige da je sve ok, jer znala si da nisi T. Da nisi vadila betu, bilo bi ti veselo, pa manje veselo, tako da sve se dobro svršilo i sada željno iščekujemo novi ciklus 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Minions
    31. Kolovoz 2015. 11:32

Curke, naravno da ću vam javiti što ginićka kaže! 
    Joj,da bar se plusići zaredali ovaj mjesec, Svakoj od vas na forumu to želim od srca! Da nema vas nebi imala toliko strpljenja, uz vas je puno lakše u iščekivanju! 😘😘😘 
    Zabica zao mi je što je m došla, bit će već idući ciklus plusić! 😊😘

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 11:43

Hej curke!!
    Naravno da nisam uspjela postaviti naljepnicu... ali nisam ni imala previše vremena prčkati..
    Pogledajte šta Žabici piše. 9 dan ciklusa, a žena upravo procurila.. znači moramo to mijenjati ili??

Puse svima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI