Da da cure, treba svaki mjesec novu stavit, osim ako se baš pogodi da ste dobili kad ste i trebali pa onda uredno broji dalje 1dc
To vam komplicirano? Hoćete da pišemo onda listu??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabice ajde da je napokon stigla, idemo u lov na +

Lea dobro nam došla!
Evo upravo sam došla s razgovora za posao,zvat će me u toku tjedna jesam li primljena. Jutros se temp. spustila tak da menga nije neki lažnjak
Lea dobro nam došla!
Evo upravo sam došla s razgovora za posao,zvat će me u toku tjedna jesam li primljena. Jutros se temp. spustila tak da menga nije neki lažnjak
Držimo figeeeeee
i meni je onako mao povišenija, jutros 36,6. Prošli ciklus mi je za vrijeme mi bila 36.2 no s obzirom da mi je posli o bila 36,9 onda je to valjda ok

Sanjarka ja to ništa ne kužim, ni kako lista funkcionira.. Kako vi odlučite, ja se slažem.
Nove cure dobro nam došle!
Mimica to bi bilo lijepo da te prime. Da skratiš vrijeme dok čekaš... a i zaradiš koju kunicu..
Vauuuu, uspjela sam!! Nisam s mob-a mogla kopirati pa staviti u potpis... (tj. znala)
Vauuuu, uspjela sam!! Nisam s mob-a mogla kopirati pa staviti u potpis… (tj. znala)
Suuuuper, kod tebe se sprema akcija vidim

Aha, nikako dočekati te dane. Muž sutra dolazi, do petka.. Taman 12-14dc. Zasad nisam uhvatila pik, nasreću.. Bilo bi dobro da sutra potamni. Inače mi je O 12-14dc...
Bila danas kod gin. Išla ponoviti papu, jer mi prije mjesec i pol nešto nije bilo ok. Tražila sam i briseve i ultrazvuk. Potvrdio je da O nije bila, al desni jajnik se sprema da izbaci.. Sve moram tražiti i čudi se, al zaboli me.. Ako do kraja godine ne upali idem po sve moguće uputnice. Nadam se da neće trebati, al eto godina je prošla..
Paula sretno s pikićem , nekako vrijeme prebrzo leti, meni je pola godine u trenu prošlo i mislim da bi već trebala po svim doktorima biti, jer sam negdje vidjela da ako si mlađi da moraš probavati godinu dana, čak godinu i pol, prije nego te prime na testiranja. Ali da se taj rok spušta što si stariji, ja imam 35 i ovo mi je prvi pokušaj trudnoće, ne znam ni da li mogu ostati trudna. A kad tako počnem razmišljati, koma...

Nek se on čudi, njegov problem

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji