Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    31. Kolovoz 2015. 12:57

Aha, nikako dočekati te dane. Muž sutra dolazi, do petka.. Taman 12-14dc. Zasad nisam uhvatila pik, nasreću.. Bilo bi dobro da sutra potamni. Inače mi je O 12-14dc...
    Bila danas kod gin. Išla ponoviti papu, jer mi prije mjesec i pol nešto nije bilo ok. Tražila sam i briseve i ultrazvuk. Potvrdio je da O nije bila, al desni jajnik se sprema da izbaci.. Sve moram tražiti i čudi se, al zaboli me.. Ako do kraja godine ne upali idem po sve moguće uputnice. Nadam se da neće trebati, al eto godina je prošla..

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 13:04

Nek se on čudi, njegov problem 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

frufi
    31. Kolovoz 2015. 13:10

Što se tiče ovih slikica u potpisum, nije nikakav problem mijenjati ih svaki mjesec ako je potrebno. Odete na tu stranicu, zatim na My Lilypie ili  My Daisypath i tamo su sve koje ste napravile, samo kliknete na edit i promijenite što želite.

frufi
    31. Kolovoz 2015. 13:10

I zatim, naravno, kopirate kod u potpis, umjesto stare slikice.

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 13:17

Ma stvarno nije problem, mijenjat ćemo. Al ja jučer s moba nisam nikako uspjela.
    O Frufi pa ti i ja najstarije, i ja imam 35. Imam klinca od skoro 4 godine. Al sad nikako drugo... Ma ne smiješ tako razmišljati, pa nismo mi baš tako stare. Nekoliko trudnica sam danas vidjela u čekaonici koje su prevalile 40. Istina da je s godinama teže, ali kao što vidimo puno mladih žena se bori s problemom kao i mi. Doći će i naš dan!

frufi
    31. Kolovoz 2015. 13:22

Meni inače godine nikad nisu bile problem, ljudi mi većinom daju deset manje (nije da se hvalim), a tako se i osjećam. Tek sada kada još uvijek nisam zatrudnila, počinjem se brinuti o starenju. Navodno je bitno imati prvo dijete do 40, onda da je lakše dalje. Iako ima svega, neke žene ni u 20-ima ne mogu, a neke i sa 40 lako ostane trudne. Ne treba gubiti nadu, sve znam, uspjeh zagarantiran u rujnu  

Jooj, mrzim kad počnem paničariti 

Paula5
    31. Kolovoz 2015. 13:29

Ma kakva panika! Ja ne smatram da me to previše opterećuje. Pijem vrkutu, Prenetal, Femisan A kapi, piškim trakice... al zaista mi to nije problem. E tamo negdje poslije 20dc pa do M sam luda. I tako skoro svaki ciklus... e tu si ne mogu pomoći..
    I da, ovo druženje ovdje mi puno pomaže.. Koji god dc bio..

Tena nam se ništa ne javlja...?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.