Hvala cure na pojasnjenju za ovaj ticker stavit. Uspila i ja :)
url=https://lilypie.com]
Slucajno sam naletila na clanak o lunarnoj ovulaciji, prema kojoj se kao moze zatrudnjeti u bilo kojem djelu ciklusa, pa cak i za vrijeme M. Ne znam jel koja od vas probala, ali ja cu pokusati iduci mjesec pa da vidim jel djelotvorno . Nista me ne kosta probati.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza na kojem principu to 'radi'? Ovulacija je jednom mjesecno pa mi nije najjasnije.
Dobro jutro!
MalaKoza jel to nešto vezano za mjesečeve mjene? Nešto slično je moja susjeda probala pa nije uspjelo
Dobro jutro curke
I opet taj ponedejeljak, ajmo u nove radne pobjede.
Minions i MajaSocka vi ste slijedeće na redu za ne dobit m, držim fige do neba, ajmo krenimo više s tim plusićima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro! 😊
Danas sam bolje kaj se tiče raspoloženja, uhvatio me pms. Jučer ujutro i poslje ručka sam bila koma,al kad je došao muž i zagrlio me rasplakala sam se jednostavno sam pukla,Al trebalo mi je to da se smirim! Popodne smo otisli do njegovih i u grad na misu tek tamo sam se smirila i napunila energijom za ovaj tjedan. Navečer smo išli na ročkas kolegici,ništa bez alkohola-popila sam dvije jucyvodtke i opustila Se do kraja! Ne pijem baš u zadnja 3 mj pa mi je i to bilo dosta! popila bi ja možda još jednu al nisam se usudila, pazila sam ipak mi je beba na prvom mjestu!(ako sam trudna)
cure šta mislite dal mi te 2 čaše mogu naškodit ako sam trudna, ja mislim da i ne baš!?
O da, MajaSocka i ja smo sljedeće koje ne očekujemo m! Ako ju ne dobijem do nedjelje u nedjelju radim test! Po mojoj računici bi trebala(ne)doći do nedjelje,a sad vidjet ćemo! ☺😊
Bok.Nova sam ovdje :) evo pridruzila sam se forumu jer i ja nakon 6 god krecem na drugo dijete...Zovem se Lea...Imam curicu Ivu koja ima 6 god i nju smo dobili iz prve...nadam se ugodnom druženju s vama i što više plusića u 9. mj ...pozz
Minions nek si se opustila, neće bebi ništa škodit, pogotovo ne u tako maloj trudnoći ne brini
Joj ja sam isto bila koma, subota, nedjelja,tek sinoć navačer sam došla sebi. Mislim da sam se u subotu rasplakala jedno 17 puta, ne radi toga što je došla m, nego sam baš bila u nekom ludom stanjuu, odavno me nije pošorao takav pms
jadne ti smo mi žene.....
Čekamo nedjeljuuuuuuuuuuu
Lea dobro nam došla, i čim prije se preselila na pdf trudnoća a do ćemo se tipkati ovdje
Sortiraj odgovore
Najstariji