Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Kolovoz 2015. 17:18

Hvala cure na pojasnjenju za ovaj ticker stavit. Uspila i ja :)

url=https://lilypie.com]

MalaKoza
    30. Kolovoz 2015. 18:53

Slucajno sam naletila na clanak o lunarnoj ovulaciji, prema kojoj se kao moze zatrudnjeti u bilo kojem djelu ciklusa, pa cak i za vrijeme M. Ne znam jel koja od vas probala, ali ja cu pokusati iduci mjesec pa da vidim jel djelotvorno . Nista me ne kosta probati.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Lelly
    30. Kolovoz 2015. 23:42

MalaKoza na kojem principu to 'radi'? Ovulacija je jednom mjesecno pa mi nije najjasnije.

mimica24
    31. Kolovoz 2015. 06:20

Dobro jutro!

MalaKoza jel to nešto vezano za mjesečeve mjene? Nešto slično je moja susjeda probala pa nije uspjelo

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 07:20

Dobro jutro curke 

I opet taj ponedejeljak, ajmo u nove radne pobjede. 

Minions i MajaSocka vi ste slijedeće na redu za ne dobit m, držim fige do neba, ajmo krenimo više s tim plusićima 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    31. Kolovoz 2015. 08:25

Dobro jutro! 😊
    Danas sam bolje kaj se tiče raspoloženja, uhvatio me pms. Jučer ujutro i poslje ručka sam bila koma,al kad je došao muž i zagrlio me rasplakala sam se jednostavno sam pukla,Al trebalo mi je to da se smirim! Popodne smo otisli do njegovih i u grad na misu tek tamo sam se smirila i napunila energijom za ovaj tjedan. Navečer smo išli na ročkas kolegici,ništa bez alkohola-popila sam dvije jucyvodtke i opustila Se do kraja! Ne pijem baš u zadnja 3 mj pa mi je i to bilo dosta! popila bi ja možda još jednu al nisam se usudila, pazila sam ipak mi je beba na prvom mjestu!(ako sam trudna)
     cure šta mislite dal mi te 2 čaše mogu naškodit ako sam trudna, ja mislim da i ne baš!? 
    O da, MajaSocka i ja smo sljedeće koje ne očekujemo m! Ako ju ne dobijem do nedjelje u nedjelju radim test! Po mojoj računici bi trebala(ne)doći do nedjelje,a sad  vidjet ćemo! ☺😊

Minions
    31. Kolovoz 2015. 08:26

Sanjarka hvala ti! 😘😘

iva1989lea
    31. Kolovoz 2015. 08:45

Bok.Nova sam ovdje :) evo pridruzila sam se forumu jer i ja nakon 6 god krecem na drugo dijete...Zovem se Lea...Imam curicu Ivu koja ima 6 god i nju smo dobili iz prve...nadam se ugodnom druženju s vama i što više plusića u 9. mj ...pozz

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 08:47

Minions nek si se opustila, neće bebi ništa škodit, pogotovo ne u tako maloj trudnoći ne brini 

Joj ja sam isto bila koma, subota, nedjelja,tek sinoć navačer sam došla  sebi. Mislim da sam se u subotu rasplakala jedno 17 puta, ne radi toga što je došla m, nego sam baš bila u nekom ludom stanjuu, odavno me nije pošorao takav pms 
    jadne ti smo mi žene..... 

Čekamo nedjeljuuuuuuuuuuu 

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 08:48

Lea dobro nam došla, i čim prije se preselila na pdf trudnoća  a do ćemo se tipkati ovdje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.