Dobro jutro! 😊
Danas sam bolje kaj se tiče raspoloženja, uhvatio me pms. Jučer ujutro i poslje ručka sam bila koma,al kad je došao muž i zagrlio me rasplakala sam se jednostavno sam pukla,Al trebalo mi je to da se smirim! Popodne smo otisli do njegovih i u grad na misu tek tamo sam se smirila i napunila energijom za ovaj tjedan. Navečer smo išli na ročkas kolegici,ništa bez alkohola-popila sam dvije jucyvodtke i opustila Se do kraja! Ne pijem baš u zadnja 3 mj pa mi je i to bilo dosta! popila bi ja možda još jednu al nisam se usudila, pazila sam ipak mi je beba na prvom mjestu!(ako sam trudna)
cure šta mislite dal mi te 2 čaše mogu naškodit ako sam trudna, ja mislim da i ne baš!?
O da, MajaSocka i ja smo sljedeće koje ne očekujemo m! Ako ju ne dobijem do nedjelje u nedjelju radim test! Po mojoj računici bi trebala(ne)doći do nedjelje,a sad vidjet ćemo! ☺😊

Bok.Nova sam ovdje :) evo pridruzila sam se forumu jer i ja nakon 6 god krecem na drugo dijete...Zovem se Lea...Imam curicu Ivu koja ima 6 god i nju smo dobili iz prve...nadam se ugodnom druženju s vama i što više plusića u 9. mj ...pozz

Minions nek si se opustila, neće bebi ništa škodit, pogotovo ne u tako maloj trudnoći ne brini
Joj ja sam isto bila koma, subota, nedjelja,tek sinoć navačer sam došla sebi. Mislim da sam se u subotu rasplakala jedno 17 puta, ne radi toga što je došla m, nego sam baš bila u nekom ludom stanjuu, odavno me nije pošorao takav pms
jadne ti smo mi žene.....
Čekamo nedjeljuuuuuuuuuuu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lea dobro nam došla, i čim prije se preselila na pdf trudnoća a do ćemo se tipkati ovdje

Lea dobro nam došla, želim ti da što prije ugledaš plusić!😊
Ooo da sad čekamo! Jedva čekam da prođe ovaj tjedan,i ako treba doći m neka čim prije dođe a još bolje da nek ne dođe idućih 9mj. 😉 danas popodne idem ginekologici pa ću znati više valjda! 😊

Cure drage dugo nisam pisala, ali sam vas čitala naravno ja ovaj mjesec pauziram, ne razmišljam, mjerim bazalnu, čisto da vidim kako se tijelo ponaša :D Od slijedećeg ciklusa sam na klomifenu i onda u akciju i nadat se da će 14 ciklus biti uspješan
Vidim ima dosta novih, pa cure neka vam je sretno da što prije ugledate plusiće
Sanjarka, vidim po stickeru da je M stigla, ma bit će 9 mj dobitan
MajaSocka, ako je bilo akcije prije nego je M otišao na put, možeš se nadati slobodno svome malom čudu
Neka vam svima 9 mj bude dobitan i sretan, šaljem puse

Minions javi što gin, kaže
Vecka samo opušteno, tako je najbolje a onda akciija, slijedeće ljeto smo sve u trudovima

Jutro drage moje
Evo pijem ja kavicu, listam portale i citam Klokanicu postao mi je bezaobilazan jutarnji ritual svratiti tu i napisati vam koju rijec
Lea dobro nam dosla, i sto krace ostala zeli ti tvoja imenjakinja
Minions javi sto kaze teta G
Vecka samo tako, opusteno.
Kod mene jos uvijek nista. Jucer ujutro i navecer svjetlo rozi trag na papiru kad sam se obrisala, danas bazalna opet malo visa, 37.0. M ni traga a vec sam 30dc Bas me zeza

Lelly
kako ste se štitili ovaj mjesec?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji