Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    31. Kolovoz 2015. 09:09

Lea dobro nam došla, želim ti da što prije ugledaš plusić!😊 

Ooo da sad čekamo! Jedva čekam da prođe ovaj tjedan,i ako treba doći m neka čim prije dođe a još bolje da nek ne dođe idućih 9mj. 😉  danas popodne idem ginekologici pa ću znati više valjda! 😊

Veja
    31. Kolovoz 2015. 09:13

Cure drage dugo nisam pisala, ali sam vas čitala naravno   ja ovaj mjesec pauziram, ne razmišljam, mjerim bazalnu, čisto da vidim kako se tijelo ponaša :D Od slijedećeg ciklusa sam na klomifenu i onda u akciju i nadat se da će 14 ciklus biti uspješan
    Vidim ima dosta novih, pa cure neka vam je sretno da što prije ugledate plusiće
    Sanjarka, vidim po stickeru da je M stigla, ma bit će 9 mj dobitan
    MajaSocka, ako je bilo akcije prije nego je M otišao na put, možeš se nadati slobodno svome malom čudu

Neka vam svima 9 mj bude dobitan i sretan, šaljem puse

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 09:41

Minions javi što gin, kaže 

Vecka samo opušteno, tako je najbolje a onda akciija, slijedeće ljeto smo sve u trudovima 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    31. Kolovoz 2015. 10:00

Jutro drage moje 
    Evo pijem ja kavicu, listam portale i citam Klokanicu  postao mi je bezaobilazan jutarnji ritual svratiti tu i napisati vam koju rijec 
    Lea dobro nam dosla, i sto krace ostala zeli ti tvoja imenjakinja 
    Minions javi sto kaze teta G
    Vecka samo tako, opusteno. 

Kod mene jos uvijek nista. Jucer ujutro i navecer svjetlo rozi trag na papiru kad sam se obrisala, danas bazalna opet malo visa, 37.0. M ni traga a vec sam 30dc  Bas me zeza

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 10:18

Lelly 
    kako ste se štitili ovaj mjesec?

Lelly
    31. Kolovoz 2015. 10:25

Vadigavan  ma stvarno su nikakve sanse za T, vec bi ja poznavajuci sebe ispiskila barem 5 testica da mislim da postoji sansa hahaha   Sada opet smeckasto na papiru. Ako je slusat FF ovulaciju mi je detektirao 16dc sto znaci da bi M trebala doci sutra. Kazu - strpljen, spasen 

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2015. 10:41

Pusti ti to vadi van, nikad to nije bilo najsigurnije na svijetu  ajme baš bi bila baza da dobiješ plusić kad se najmanje nadaš 

frufi
    31. Kolovoz 2015. 10:53

Jutro cure!
    Na brzaka da vam se javim , postavke u potpisu promijenjene, sad znamo sve 
    Lea, dobro nam došla 
    Trudilice moje drage, mjesec rujan će poludit od pluseva 

Lelly
    31. Kolovoz 2015. 11:12

Sanjarka 3 godine je ta metoda bila pouzdana tako da mislim da su sanse stvarno malene 
    Ne znam kako kod vas al tu je pakleno i ja se naprosto topim... Jedva cekam cet i pad temp 
    E i ja pokusala postavit te trakice dolje al mi nije jasno kako one funkcioniraju. Ova moja je sto sam ju radila samo odbrojavala dane od dana kada si zabiljezio prvi dan M pa do onog dana kada si stavio da ti je prosjecni zadnji dan ciklusa. Ako sam ja to dobro shvatila onda treba novu trakicu stavljat svaki novi ciklus sa novim prvim danom M???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.