Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei
    29. Kolovoz 2015. 22:03

Žabice, ja sam radila ovako i ne moraš se nigdje prijaviti ni ništa.. kopirala sam tekst od jedne naše forumašice, nadam se da se neće ljutiti :)

1. odite na http://lilypie.com/Maternity_step1.php [lilypie.com]
    2. odaberite sličicu i kliknite next
    3. odaberite sličicu i kliknite next
    4. u gornju kučicu upišite očekivani datum poroda, a u donju dan posljednje menstruacije i kliknite next
    5. na toj posljednjoj stranici pronađite Forum signatures i u ravnini njega kliknite na PseudoHTML, UBBCode and BB Code i vidjet ćete da se u kućici nekoliko redove niže promiienio link. Taj link napravite copy paste u postavkama Klokanice u kućici Moj potpis na forumu

Koliko ti dugo kasni :)?? držim fige da ju ne dobiješ u idućih 9mj 

zabica25
    29. Kolovoz 2015. 22:13

Hvala ti :)
    Shvatila sam sad ali nikako mi ne želi točno prikazati koliko smo mjeseci u braku. 
    To ne mogu složiti

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    29. Kolovoz 2015. 22:14

Kasni mi 6 dana. U nedjelju sam trebala dobiti,onda je bio 33. dc, a u srijedu sam bila na vađenju bete i rezultat: 0,1

Lei
    29. Kolovoz 2015. 22:53

Ajoj da, ti si vadila i betu...čudno mi da ti kasni toliko, a beta niska.. :///

evo na ovaj link klikni http://daisypath.com/Anniversary_step1.php i na zadnjem koraku stavi datum od kad ste u braku i dalje napravi sve kako si i do sad :))

Minions
    29. Kolovoz 2015. 22:57

Mimica24😞 žao mi je što je stigla m! Drž se,glavu gore! Idući mjesec je tvoj! Nek prođe m pa akcija! 😍😘😘
    Zabica25  kolki su ti inače ciklusi? Dal ti je kad bio  više od 33d ciklus? 😘

zabica25
    30. Kolovoz 2015. 07:17

Lei, puno ti hvala, sad sam uspjela. Meni se stalno pojavljivao dijagram 12-1, a sad je bilo od 1-12.
    Minions, najdulji ciklus mi je bio 35 dana, a danas je bazalna čak 37,4. Osjećam da gorim iznutra. 
    U 1. mj. ove godine mi je kasnila 2 mjeseca bog ciste pa sam bila na Duphostonu. Imam kalendar na mobitelu koji mi sve pokazuje i daje mi podatak da je prosječan ciklus 33 dana.

mimica24
    30. Kolovoz 2015. 08:42

Dobro jutro!
    Evo jutros je stigla i prava m, temp. mi je bila 36,4 što je meni visoko pa me čudi što se nije spustila na 36,0 kako inače bude na prvi dan m.Vidjet ću sutra hoće li pasti. Ova m me nije deprimirala jer mi se smiješi posao pa je dobro za ovaj mjesec ovako.

Pozdrav svima!

Minions
    30. Kolovoz 2015. 09:20

Jutro! Što je sa tim m što su se zaredale ovih par tjedana! Poćela je poćela i mene hvatat panika pred dane m! Samo da ne dođe,! Do sad sam bila smirena, začudila sam se i sama sebi,al jučer i danas me pere nervoza! Ugl.sutra idem ginekologici pa ću znati dal je sve ok. ☺ 
    Zabica25 nadam se da je sve ok. Nešto se sigurno dogadja kad ti je bazalna tem tako visoka. Neznam što bi ti savjetovala nisam baš iskusna. Al želim ti da je sve u redu! 😘😘

Lei
    30. Kolovoz 2015. 09:23

Dobro jutro cure 
    Meni danas 3.dan menge, nekako mi sporo prolaze dani kad imam mengu, nemogu docekat da mi vise prodje 

Kako ste vi??

Lelly
    30. Kolovoz 2015. 10:56

Jutro drage moje 
    Lei proci ce to brzo a onda akcijaaaa 
    Kod mene jos uvijek nista... Prekjucer navecer nasla neku rozu crticu krvi na papiru i ponadala se da mozda krece al jos uvijek nista... Jedino sto me tjesi jest da mi je jutros bazalna bila za 0,3 stupnja niza pa se nadam da to znaci da ce vjestica danas ili sutra 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI