Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    30. Kolovoz 2015. 07:17

Lei, puno ti hvala, sad sam uspjela. Meni se stalno pojavljivao dijagram 12-1, a sad je bilo od 1-12.
    Minions, najdulji ciklus mi je bio 35 dana, a danas je bazalna čak 37,4. Osjećam da gorim iznutra. 
    U 1. mj. ove godine mi je kasnila 2 mjeseca bog ciste pa sam bila na Duphostonu. Imam kalendar na mobitelu koji mi sve pokazuje i daje mi podatak da je prosječan ciklus 33 dana.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    30. Kolovoz 2015. 08:42

Dobro jutro!
    Evo jutros je stigla i prava m, temp. mi je bila 36,4 što je meni visoko pa me čudi što se nije spustila na 36,0 kako inače bude na prvi dan m.Vidjet ću sutra hoće li pasti. Ova m me nije deprimirala jer mi se smiješi posao pa je dobro za ovaj mjesec ovako.

Pozdrav svima!

Minions
    30. Kolovoz 2015. 09:20

Jutro! Što je sa tim m što su se zaredale ovih par tjedana! Poćela je poćela i mene hvatat panika pred dane m! Samo da ne dođe,! Do sad sam bila smirena, začudila sam se i sama sebi,al jučer i danas me pere nervoza! Ugl.sutra idem ginekologici pa ću znati dal je sve ok. ☺ 
    Zabica25 nadam se da je sve ok. Nešto se sigurno dogadja kad ti je bazalna tem tako visoka. Neznam što bi ti savjetovala nisam baš iskusna. Al želim ti da je sve u redu! 😘😘

Lei
    30. Kolovoz 2015. 09:23

Dobro jutro cure 
    Meni danas 3.dan menge, nekako mi sporo prolaze dani kad imam mengu, nemogu docekat da mi vise prodje 

Kako ste vi??

Lelly
    30. Kolovoz 2015. 10:56

Jutro drage moje 
    Lei proci ce to brzo a onda akcijaaaa 
    Kod mene jos uvijek nista... Prekjucer navecer nasla neku rozu crticu krvi na papiru i ponadala se da mozda krece al jos uvijek nista... Jedino sto me tjesi jest da mi je jutros bazalna bila za 0,3 stupnja niza pa se nadam da to znaci da ce vjestica danas ili sutra 

Sanjarka88
    30. Kolovoz 2015. 14:15

Hej curke 

mene je m ovaj put satrala, glavobolja, trbuhobolja, nervoza totalno sam za ništa, leći u krevet i da me nitko ništa ne pita.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    30. Kolovoz 2015. 14:47

Lei brzo će proći m,pa u akciju i u nove pobjede! 😊
    Sanjarka onda odmaraj u krevetu i bit će bolje! Popi neku tabletu za bolove pa će brže proći! 😊 Očito nas je ove dane više nas zahvatio umor i bezvoljnost!

mimica24
    30. Kolovoz 2015. 15:47

Sanjarka odmaraj. Evo mene samo glava boli,ostalo je ok.

Kako provodite ovo nedjeljno popodne? Mi se kuhamo na 33°C

Lei
    30. Kolovoz 2015. 16:48

Mimica ja bi najradije prespavala iduca 4 dana 
    Uzasno je vruce i samo se prebacujem sa kreveta na kauc i obratno

Mallla
    30. Kolovoz 2015. 17:16

Paula moja O bila po LH trakicama 24 og bila, a dragi otputovao 23eg!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.