Lei, puno ti hvala, sad sam uspjela. Meni se stalno pojavljivao dijagram 12-1, a sad je bilo od 1-12.
Minions, najdulji ciklus mi je bio 35 dana, a danas je bazalna čak 37,4. Osjećam da gorim iznutra.
U 1. mj. ove godine mi je kasnila 2 mjeseca bog ciste pa sam bila na Duphostonu. Imam kalendar na mobitelu koji mi sve pokazuje i daje mi podatak da je prosječan ciklus 33 dana.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro!
Evo jutros je stigla i prava m, temp. mi je bila 36,4 što je meni visoko pa me čudi što se nije spustila na 36,0 kako inače bude na prvi dan m.Vidjet ću sutra hoće li pasti. Ova m me nije deprimirala jer mi se smiješi posao pa je dobro za ovaj mjesec ovako.
Pozdrav svima!
Jutro! Što je sa tim m što su se zaredale ovih par tjedana! Poćela je poćela i mene hvatat panika pred dane m! Samo da ne dođe,! Do sad sam bila smirena, začudila sam se i sama sebi,al jučer i danas me pere nervoza! Ugl.sutra idem ginekologici pa ću znati dal je sve ok. ☺
Zabica25 nadam se da je sve ok. Nešto se sigurno dogadja kad ti je bazalna tem tako visoka. Neznam što bi ti savjetovala nisam baš iskusna. Al želim ti da je sve u redu! 😘😘
Dobro jutro cure
Meni danas 3.dan menge, nekako mi sporo prolaze dani kad imam mengu, nemogu docekat da mi vise prodje
Kako ste vi??
Jutro drage moje
Lei proci ce to brzo a onda akcijaaaa
Kod mene jos uvijek nista... Prekjucer navecer nasla neku rozu crticu krvi na papiru i ponadala se da mozda krece al jos uvijek nista... Jedino sto me tjesi jest da mi je jutros bazalna bila za 0,3 stupnja niza pa se nadam da to znaci da ce vjestica danas ili sutra
Hej curke
mene je m ovaj put satrala, glavobolja, trbuhobolja, nervoza totalno sam za ništa, leći u krevet i da me nitko ništa ne pita.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lei brzo će proći m,pa u akciju i u nove pobjede! 😊
Sanjarka onda odmaraj u krevetu i bit će bolje! Popi neku tabletu za bolove pa će brže proći! 😊 Očito nas je ove dane više nas zahvatio umor i bezvoljnost!
Sanjarka odmaraj. Evo mene samo glava boli,ostalo je ok.
Kako provodite ovo nedjeljno popodne? Mi se kuhamo na 33°C
Mimica ja bi najradije prespavala iduca 4 dana
Uzasno je vruce i samo se prebacujem sa kreveta na kauc i obratno
Paula moja O bila po LH trakicama 24 og bila, a dragi otputovao 23eg!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji