Paula eto bilo je vrijeme da krenem i nekako mi je sad pao kamen sa srca iako smo tek na samim pocecima pocetaka hahah, tko zna mozda bude bas ovaj mjesec dobitan kao sto kazes, a ako ne manje cu se sekirat jer znam da krecem u neke nove pobjede, probat cu s terapijom pa ce nadam se ona upalit, ako ne nesto sigurno hoce.
Sto se tice potpisa za cikluse klikni samo na ovu moju trakicu u potpisu i otvorit ce ti se link i tamo sve napravis kako ti pise. Izaberes najprije pracenje ciklusa, pa upises datume i na kraju ces samo morat dat mail i neku lozinku koju sama smislis i poslat ce ti jedan link u mail i to kliknes da potvrdis prijavu. Onda ides u my lilypie gore na onoj plavij crti i otvori ti tvoj ciklus, pa ispod te trakice kliknes get ticker code i ides na forum signatures i kliknes zadnji pseudoHTML.
Pojavit ce ti se link u plavom kvadratu i njega kopiras i zaljepis u potpis na svom forum profilu i to je to

To ce biti najjedostavnije.. jel ja to mogu napravit s moba? Ako ne s posla cu u pon. Vald cu uspjeti, vidim da je sanjarka lijepo objasnila kako se to radi..
Maja i moja O srijedu, cetvrtak.. samo da uspijem pokriti, jer mi muza cesto nema.. A i ti si nesto spominjala da tvog nece biti?
To ce biti najjedostavnije.. jel ja to mogu napravit s moba? Ako ne s posla cu u pon. Vald cu uspjeti, vidim da je sanjarka lijepo objasnila kako se to radi..
Maja i moja O srijedu, cetvrtak.. samo da uspijem pokriti, jer mi muza cesto nema.. A i ti si nesto spominjala da tvog nece biti?
Mozes s mob, ja sam isto s njega radila

I ja sam bila za da svaka stavi u potpis,tako je jednostavno i vidimo dokle je koja stigla.
Mene trbuh rastura danas,možda čak i urani pa dođe sutra na 26 DC, što mi se zna par puta godišnje dogoditi ako se intenzivnije krećem,a ovih dana sam u strci i poslu dosta. Ujutro ću izmjeriti temp. nakon nekoliko mjeseci pauze,ali čisto da vidim stiže li mi ili ipak ne još koji dan.

OhSoBoho nemoj se nervirati što drugi pričaju, nije vrijedno! Nek prvo pogledaju pred svoj prag a onda tuđi! Mene na sreću rjetko tko pita,ako pita velim polako pa tek smo se oženili! ne moraju znati da radimo na bebi,jer tek budu me ispitivali.. Btw. Vidim da si imala svadbu skoro pa isti dan kao i ja! Ti 5.6,a ja 6.6. 😊

Večer! Evo ja sam po svemu sudeći dobila. Krenuo je smeđi iscjedak,a sada se probija i m.Trbuh me boli,uranila mi je,izgleda su ovaj ciklus hormoni kod mene zbrkani totalno.

Uffff vec predugo ovdje nema plusica i ja muslim da je deveti mjesec krajnje vrijeme da se to popravi, stoga, mimica24 glavu gore i idemo zajedno u osvajanje 9 mj MOOOORAJU tada vise doci ti plusici

I ja sam ZA da stavimo u potpis naše dane, ali ja vam, drage moje, to nikako ne mogu.
Ne snalazim se. Treba se registrirati i na toj stranici (www.lilypie.com)? Traži me mail i lozinku, ali me ne prihvaća.
I još nešto, M još uvijek kasni :/

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji