Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    29. Kolovoz 2015. 16:37

I ja sam bila za da svaka stavi u potpis,tako je jednostavno i vidimo dokle je koja stigla.

Mene trbuh rastura danas,možda čak i urani pa dođe sutra na 26 DC, što mi se zna par puta godišnje dogoditi ako se intenzivnije krećem,a ovih dana sam u strci i poslu dosta. Ujutro ću izmjeriti temp. nakon nekoliko mjeseci pauze,ali čisto da vidim stiže li mi ili ipak ne još koji dan.

Minions
    29. Kolovoz 2015. 16:54

OhSoBoho nemoj se nervirati što drugi pričaju, nije vrijedno! Nek prvo pogledaju pred svoj prag a onda tuđi! Mene na sreću rjetko tko pita,ako pita velim polako pa tek smo se oženili! ne moraju znati da radimo na bebi,jer tek budu me ispitivali.. Btw. Vidim da si imala svadbu skoro pa isti dan kao i ja! Ti 5.6,a ja 6.6. 😊

mimica24
    29. Kolovoz 2015. 19:27

Večer! Evo ja sam po svemu sudeći dobila. Krenuo je smeđi iscjedak,a sada se probija i m.Trbuh me boli,uranila mi je,izgleda su ovaj ciklus hormoni kod mene zbrkani totalno.

Lelly
    29. Kolovoz 2015. 20:54

Uffff vec predugo ovdje nema plusica i ja muslim da je deveti mjesec krajnje vrijeme da se to popravi, stoga, mimica24 glavu gore i idemo zajedno u osvajanje 9 mj MOOOORAJU tada vise doci ti plusici  

zabica25
    29. Kolovoz 2015. 21:19

I ja sam ZA da stavimo u potpis naše dane, ali ja vam, drage moje, to nikako ne mogu.
    Ne snalazim se. Treba se registrirati i na toj stranici (www.lilypie.com)?  Traži me mail i lozinku, ali me ne prihvaća.

I još nešto, M još uvijek kasni :/

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Lei
    29. Kolovoz 2015. 22:03

Žabice, ja sam radila ovako i ne moraš se nigdje prijaviti ni ništa.. kopirala sam tekst od jedne naše forumašice, nadam se da se neće ljutiti :)

1. odite na http://lilypie.com/Maternity_step1.php [lilypie.com]
    2. odaberite sličicu i kliknite next
    3. odaberite sličicu i kliknite next
    4. u gornju kučicu upišite očekivani datum poroda, a u donju dan posljednje menstruacije i kliknite next
    5. na toj posljednjoj stranici pronađite Forum signatures i u ravnini njega kliknite na PseudoHTML, UBBCode and BB Code i vidjet ćete da se u kućici nekoliko redove niže promiienio link. Taj link napravite copy paste u postavkama Klokanice u kućici Moj potpis na forumu

Koliko ti dugo kasni :)?? držim fige da ju ne dobiješ u idućih 9mj 

zabica25
    29. Kolovoz 2015. 22:13

Hvala ti :)
    Shvatila sam sad ali nikako mi ne želi točno prikazati koliko smo mjeseci u braku. 
    To ne mogu složiti

zabica25
    29. Kolovoz 2015. 22:14

Kasni mi 6 dana. U nedjelju sam trebala dobiti,onda je bio 33. dc, a u srijedu sam bila na vađenju bete i rezultat: 0,1

Lei
    29. Kolovoz 2015. 22:53

Ajoj da, ti si vadila i betu...čudno mi da ti kasni toliko, a beta niska.. :///

evo na ovaj link klikni http://daisypath.com/Anniversary_step1.php i na zadnjem koraku stavi datum od kad ste u braku i dalje napravi sve kako si i do sad :))

Minions
    29. Kolovoz 2015. 22:57

Mimica24😞 žao mi je što je stigla m! Drž se,glavu gore! Idući mjesec je tvoj! Nek prođe m pa akcija! 😍😘😘
    Zabica25  kolki su ti inače ciklusi? Dal ti je kad bio  više od 33d ciklus? 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.