Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    frufi
    29. Kolovoz 2015. 09:16

Dobro jutro, ženskice 

Mimica, sretno na razgovoru za posao, najprije posao, pa mrvica, baš bi bilo lijepo 

Sanjarka, znači i ti mi se pridružuješ, idemo u pohod na slijedeći ciklus  glavu gore i hrabro dalje, happy thoughts 

Lei
    29. Kolovoz 2015. 11:26

Sanjarka nemoj biti tuzna, ak je vec morala doci bolje da je i sad dosla nego da ti je kasnila 7dana a nisi t...
    Prije ce zavrsiti pa ce te se prije baciti u akciju 

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2015. 11:46

Divne ste cure, divne!!!!! hvala svima na utjesi, stvarno je sve lakše uz vas 
    ma ok sam, tužna jesam al nije strašno,to kod mene kratkotrajno, bit ću malo loše volje danas, al proći će 
    Stvarno svima uključujući i sebi želim da se prebacimo u ljetne bebe 2016!  

nego s obzirom da ću ovaj ciklus stavit pod upitnik s obzirom da bazalnu nisam pratila od početka, no ajmo reć da je ff u pravu i da mi je o bila 18dc, to znači da mi je lutealna faza trajala samo 11 dana, zna  li tko da li je to prekratko? 

malalana žao mi je zbog m, idemo zajedno dalje 

lelly ajde držim fige da procuriš sutra pa da krene akcija, dobitna kombinacija 

mimica držim fige za posao do neba! i naravano da m ne dođe,   imaš li kakvih simptoma? Ti si nam slijedeća na redu 

Što mislite cure da napravimo neku listu kad koja treba tj ne treba dobiti pa da navijamo skupa? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lei
    29. Kolovoz 2015. 11:59

Sto se mene tice moze, ali onda bi ta lista trebala ici u neciji potpis (netko tko cesto komentira) pa da je uvijek vidimo, ili??

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2015. 12:13

Lei

Sto se mene tice moze, ali onda bi ta lista trebala ici u neciji potpis (netko tko cesto komentira) pa da je uvijek vidimo, ili??

pa da i ja se mislim potpis ili da je svako jutro kopira u novi post tako da svaki dan bude tu ha?

ohso a tu si  uživaj na go, i akcija akcijaaaaaaaaa 

OhSoBoho
    29. Kolovoz 2015. 12:11

Curice moje, pozdrav svima! 
    Nisam uz net zadnjih dana jer sam na go, no vidim da vas ima puno tu ;)

Sanjarka, za lutealnu je ok 11 dana, nije prekratko...nemoj bit u bedu zbog vjestice, iduci ciklus je nas! 
    Ja cekam O koja bi trebala bit u srijedu no sve ostalo ovaj mjesec steka...ne mjerim bazalnu, ne pijem vrkutu...jedino folnu uzimam...kaj bude bit ce ;)

Jedino me pocinju zivcirat ljudi kojima je bas okej ispitivati me kako to da jos nisam trudna I kad ce bebica...

Puse svima, zene moje slj ciklus ce bit sto plusica :* 

mimica24
    29. Kolovoz 2015. 12:31

Lelly, Frufi, Sanjarka hvala vam!

Bilo bi dobro da svaka stavi u potpis u kojoj je fazi ciklusa da znamo. Ja nemam nikakve simptome,osim što me cike bole za poludit,ali to je uobičajeno.

Lelly
    29. Kolovoz 2015. 12:49

Sanjarka super ideja! Tesko je cesto pohvatat tko je kada gdje i kako, puno nas ima a i razgovaramo dosta, ja ponekad dodjem ujutro pa onda tek drugi dan popodne ili predvecer i eto 4, 5 novih stranica.  I tako onda od siline podataka procitanih neku izostavim ili nesto zaboravim da je neka napisala. Ugl mislim da bi bilo super da se dnevno vodi nekakva evidencija koju ce jedna od nas svaki dan kopirati tu ujutro za svih. Npr: svakoj aktivnijoj curi prvi dan M, kada je detekitrana O i kada (ne) ocekujemo. Cisto da se pratimo. I ovo sa potpisima je ok i definitivno jednostavnije, al onda ih moramo sve postaviti. Sto vi mislite? Koju bi varijantu od te dvije? 

Paula5
    29. Kolovoz 2015. 14:33

Hej drage moje!!
    Sanjarka zao mi je zbog m. Vidim da si ti jaka zenica i nece to tebe sprijeciti da nam budes i dalje takva vesela i optimisticna.. 
    Malalana ja sam prosli ciklus uhvatila pik 13dc. Meni su te trakice super i piskim ih skoro svaki dan, kad su plodni dani 2-3 puta. Stvarno su jeftine, imam 4 vrste. Najbolje su mi one sa roza vrhom. Nema potrebe svaki dan, ali meni to nije problem, da mi slucajno ne promakne O 4dc 
    Miska bas si lijepo opisala kako se koriste. I super da obavljas to sve. Znam da ti je koma, ali sve ces znati. Nadam se da ce ovi dani uroditi plodom pa neces ni morati dalje ici. 

Dobro ste se toga sjetile za pracenje, ali ja nemam pojma kako bi to izvele.. i da li ima razlike ako tipkamo s moba ili kompa? Na vi sam s takvim stvarima... 
    Htjela sam jos pisati, al pogubila sam se...
    Pusa!!!

miska
    29. Kolovoz 2015. 14:37

Jednostavno da svaka napravi lilypie evidenciju u potpisu i svaki dan on sam prati i vidimo sve tko je gdje.. to je najjednostavnija varijanta, evo ja sam svoje jucer napravila 

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2015. 14:47

miska

Jednostavno da svaka napravi lilypie evidenciju u potpisu i svaki dan on sam prati i vidimo sve tko je gdje.. to je najjednostavnija varijanta, evo ja sam svoje jucer napravila 

Onda nek svaka napravi potpis, curke koje još niste ajmooooooooo

ako netko nije za to,nek kaže ja lako sastavim listu pa je samo kopiram svako jutro,nikakav problem 

Paula tnx draga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI