Lelly, Frufi, Sanjarka hvala vam!
Bilo bi dobro da svaka stavi u potpis u kojoj je fazi ciklusa da znamo. Ja nemam nikakve simptome,osim što me cike bole za poludit,ali to je uobičajeno.
Sanjarka super ideja! Tesko je cesto pohvatat tko je kada gdje i kako, puno nas ima a i razgovaramo dosta, ja ponekad dodjem ujutro pa onda tek drugi dan popodne ili predvecer i eto 4, 5 novih stranica. I tako onda od siline podataka procitanih neku izostavim ili nesto zaboravim da je neka napisala. Ugl mislim da bi bilo super da se dnevno vodi nekakva evidencija koju ce jedna od nas svaki dan kopirati tu ujutro za svih. Npr: svakoj aktivnijoj curi prvi dan M, kada je detekitrana O i kada (ne) ocekujemo. Cisto da se pratimo. I ovo sa potpisima je ok i definitivno jednostavnije, al onda ih moramo sve postaviti. Sto vi mislite? Koju bi varijantu od te dvije?
Hej drage moje!!
Sanjarka zao mi je zbog m. Vidim da si ti jaka zenica i nece to tebe sprijeciti da nam budes i dalje takva vesela i optimisticna..
Malalana ja sam prosli ciklus uhvatila pik 13dc. Meni su te trakice super i piskim ih skoro svaki dan, kad su plodni dani 2-3 puta. Stvarno su jeftine, imam 4 vrste. Najbolje su mi one sa roza vrhom. Nema potrebe svaki dan, ali meni to nije problem, da mi slucajno ne promakne O 4dc
Miska bas si lijepo opisala kako se koriste. I super da obavljas to sve. Znam da ti je koma, ali sve ces znati. Nadam se da ce ovi dani uroditi plodom pa neces ni morati dalje ici.
Dobro ste se toga sjetile za pracenje, ali ja nemam pojma kako bi to izvele.. i da li ima razlike ako tipkamo s moba ili kompa? Na vi sam s takvim stvarima...
Htjela sam jos pisati, al pogubila sam se...
Pusa!!!
Jednostavno da svaka napravi lilypie evidenciju u potpisu i svaki dan on sam prati i vidimo sve tko je gdje.. to je najjednostavnija varijanta, evo ja sam svoje jucer napravila
Paula eto bilo je vrijeme da krenem i nekako mi je sad pao kamen sa srca iako smo tek na samim pocecima pocetaka hahah, tko zna mozda bude bas ovaj mjesec dobitan kao sto kazes, a ako ne manje cu se sekirat jer znam da krecem u neke nove pobjede, probat cu s terapijom pa ce nadam se ona upalit, ako ne nesto sigurno hoce.
Sto se tice potpisa za cikluse klikni samo na ovu moju trakicu u potpisu i otvorit ce ti se link i tamo sve napravis kako ti pise. Izaberes najprije pracenje ciklusa, pa upises datume i na kraju ces samo morat dat mail i neku lozinku koju sama smislis i poslat ce ti jedan link u mail i to kliknes da potvrdis prijavu. Onda ides u my lilypie gore na onoj plavij crti i otvori ti tvoj ciklus, pa ispod te trakice kliknes get ticker code i ides na forum signatures i kliknes zadnji pseudoHTML.
Pojavit ce ti se link u plavom kvadratu i njega kopiras i zaljepis u potpis na svom forum profilu i to je to
To ce biti najjedostavnije.. jel ja to mogu napravit s moba? Ako ne s posla cu u pon. Vald cu uspjeti, vidim da je sanjarka lijepo objasnila kako se to radi..
Maja i moja O srijedu, cetvrtak.. samo da uspijem pokriti, jer mi muza cesto nema.. A i ti si nesto spominjala da tvog nece biti?
Sortiraj odgovore
Najstariji