Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    28. Kolovoz 2015. 17:50

Curee...davno sam poslala molbu za posao tehnologa,kad danas zovu da dođem u ponedjeljak na razgovor. Ajde držite mi palčeve da barem u poslovnom planu napredujem,kad već ne ide u roditeljskom

malalana
    28. Kolovoz 2015. 19:56

Drage moje, imam pitanje za vas, danas su mu stigle trakice za utvrđivanje ovulacija, naručene s ebaya, no nema bas nekih uputa a meni nije bas jasno kako se koriste i sto tocno pokazuju?
    I naravno dobila sam nakon tri dana kasnjenja :-(

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

zabica25
    28. Kolovoz 2015. 20:50

Danas mi je 37. dan ciklusa. ZM: 21.7.
    samo se nadam da nije opet cista..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    28. Kolovoz 2015. 22:20

Malalana da se I ja ukljucim u lh trakice.  Koristim tr s ebaya, vec 2 mj. Piskim u malu plasticnu casicu, one bas male I uronim na nekih 20sec....gledas tocno vidis kako stapic upija mokracu kad dodje do vrha izvadis polozis na ravno I malo sacekas....vvec u minut dva ti pokaze.  Ja ti to radim u vrijeme plodnih dana po kalendaru znaci prvi put sam cijeli ciklus, a sad drugi put u plodne dane samo. piskim kad mi padne na pamet, nikad prvi urin, vec popodne, ono kad skontam da vec neko vrijeme nisam piskila...oonda odem s trakicom. Skuzis kad krenu plodni dani kako druga crtica postaje postupno sve tamnija, ali ja nikad nisam uhvatila pik, tj. Da je testna crta ista ili tamnija od kontrolne. Prvi put kad je testna bila tamna ali nedovoljno sacekala sam 24h I ponovila a tada je vec nije biloo, sad drugi put sacekala 12h pa ponovila al ista prica. Tako da slijedeci put ponavljam za 6h!
    Nadam se da si me bar nesto razumjela!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2015. 06:51

Jutro cureee 

29Dc, 11dpo temp se srusila na 36.5 ja u wc vjestica stigla. Bez najave i bolova. Tuzna jesam to je valjda prirodno... Proci ce me 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.