Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    29. Kolovoz 2015. 06:56

Mimica24 Super, želim ti puno sreće na razgovoru! 

Sanjarka88 aa😞 ah ta m, drugi mjesec neće gotovo. Idući ciklus je tvoj! 😘😘

Bambola
    29. Kolovoz 2015. 07:46

Jutro zene, kava anybody? 😳
    Mimica, zelim ti posao, a kako to vec biva- dobis posao koji zelis i odma potom ostanes trudna! 
    Sanjarka bit ce! Mora bit! Znam da je glupo i tuzno, al bit ce!

mimica24
    29. Kolovoz 2015. 08:54

Dobro jutro!
    Minions i Bambola hvala vam! Voljela bih dobiti posao da mi brže vrijeme ide u čekanju +
    Sanjarka bez bediranja,mi smo žene od akcije tak da sve to mora jednom uroditi plodom

Lelly
    29. Kolovoz 2015. 09:11

Mimica24 sretno na razgovoru!!!! 
    Sanjarka nemoj se bedirat sad cemo mi u osvajanje 9 mj tajedno pa onda u ljetne bebe  
    Ja stalno idem na wc iscekivajuci vjesticu a nje nema i neeeema... Sada kad ju trebam. Kad nisam htjela onda je dosla heheh ugl jutros opet 37,2 tako da danas nista. Nadam se da sutra dodje pa da budemo opet tu negdje s danima 

frufi
    29. Kolovoz 2015. 09:16

Dobro jutro, ženskice 

Mimica, sretno na razgovoru za posao, najprije posao, pa mrvica, baš bi bilo lijepo 

Sanjarka, znači i ti mi se pridružuješ, idemo u pohod na slijedeći ciklus  glavu gore i hrabro dalje, happy thoughts 

Lei
    29. Kolovoz 2015. 11:26

Sanjarka nemoj biti tuzna, ak je vec morala doci bolje da je i sad dosla nego da ti je kasnila 7dana a nisi t...
    Prije ce zavrsiti pa ce te se prije baciti u akciju 

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2015. 11:46

Divne ste cure, divne!!!!! hvala svima na utjesi, stvarno je sve lakše uz vas 
    ma ok sam, tužna jesam al nije strašno,to kod mene kratkotrajno, bit ću malo loše volje danas, al proći će 
    Stvarno svima uključujući i sebi želim da se prebacimo u ljetne bebe 2016!  

nego s obzirom da ću ovaj ciklus stavit pod upitnik s obzirom da bazalnu nisam pratila od početka, no ajmo reć da je ff u pravu i da mi je o bila 18dc, to znači da mi je lutealna faza trajala samo 11 dana, zna  li tko da li je to prekratko? 

malalana žao mi je zbog m, idemo zajedno dalje 

lelly ajde držim fige da procuriš sutra pa da krene akcija, dobitna kombinacija 

mimica držim fige za posao do neba! i naravano da m ne dođe,   imaš li kakvih simptoma? Ti si nam slijedeća na redu 

Što mislite cure da napravimo neku listu kad koja treba tj ne treba dobiti pa da navijamo skupa? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lei
    29. Kolovoz 2015. 11:59

Sto se mene tice moze, ali onda bi ta lista trebala ici u neciji potpis (netko tko cesto komentira) pa da je uvijek vidimo, ili??

OhSoBoho
    29. Kolovoz 2015. 12:11

Curice moje, pozdrav svima! 
    Nisam uz net zadnjih dana jer sam na go, no vidim da vas ima puno tu ;)

Sanjarka, za lutealnu je ok 11 dana, nije prekratko...nemoj bit u bedu zbog vjestice, iduci ciklus je nas! 
    Ja cekam O koja bi trebala bit u srijedu no sve ostalo ovaj mjesec steka...ne mjerim bazalnu, ne pijem vrkutu...jedino folnu uzimam...kaj bude bit ce ;)

Jedino me pocinju zivcirat ljudi kojima je bas okej ispitivati me kako to da jos nisam trudna I kad ce bebica...

Puse svima, zene moje slj ciklus ce bit sto plusica :* 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.