Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    26. Kolovoz 2015. 12:50

Hvala vam cure. Bazalna je bila 36,8, a sad je 37,1
    Platila sam 140 kn i mirna mi duša

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    26. Kolovoz 2015. 12:51

Apetit mi se tak povećao, po 5-6 puta dnevno jedem, a od slatkom da i ne govorim.
    Čokoladice su upravo kraj mene :=

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 12:54

Zabice ajde javi nam pozitivne vijesti popodne 

Lelly si ti 88 ili 89.? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    26. Kolovoz 2015. 12:56

89 
    Zabice mi ovdje navijamo za plusic 

Lelly
    26. Kolovoz 2015. 12:58

Hocu reci betu 

Minions
    26. Kolovoz 2015. 13:40

Zabica25 i ja navijam za tvoju betu! 😊 

Evo stigla doma nakon probnih par sati, još ništa neznam javit će mi se(valjda),a sad mogu čekat kao i svoj plusić! 😉  
    Danas me ništa ne probada u jajniku, jučer me je još popodne par puta i to slabo! Poslušala sam tvoj savjet sanjarka88 i bacili se na akciju i uživali! 😉 
    Sve vas lijepo pozdravljam! 😊

Bambola
    26. Kolovoz 2015. 13:42

Ajme MiniMi sta ima taj u ljekarni mudrovat... Ja kad sam dosla u gin da potvrdim trudnocu me pitala da li sam kao pripremu pila folnu, odma mi dala Folacin (nisam pila, pila sam te sportske multivitamine i c vitamin na kojima sam kasnije citala da se ne preporucuju trudnicama, ups, odma sam prestala). Folnu je pila i moja mama radi problema sa zeljezom i nekih lijekova koje je morala uzimat radi srca (a zena sigurno ne planira trudnocu), tako da folna nije na odmet. Sta se tice lokalnih anestezija i ostalo, dok se ne utvrdi trudnoca, ne smeta. To malo cudo je prilicno zilavo i stiti samo sebe. Pobogu, ja sam, dok jos nisam znala za trudnocu, teglila sa ekipom ozlijedjenog covika sa brda na miljun stupnjeva i kasnije uredno drmnila dvi pive! A sta? Kad sam saznala, naravno da sam prestala, iako sam jos pjesacila (bez fizickih opterecenja). Doktorica mi udrila veto i na to! Sad sam na čeki do kraja kriznog razdoblja da pocnem sa prenatal pilatesom 😩 
    Nessah, Stella gdi ste? 
    Cure zelim vam stvarno Pluseve i saljem puno zagrljaja!

frufi
    26. Kolovoz 2015. 14:13

Pozdrav svima, evo mene natrag, bila na go, malo odmora od svega, nisam prilazila kompu, baš ono mozak na pašu. Preletila sam sve postove i vidim da je puno novih trudilica  sretno i baš bi mi trebao koji vaš plusić da me razveseli, ajmoooooo 

Ja sutra očekujem M, ovaj mjesec nismo baš pokrili kako treba, bili smo jako aktivni, ali ne u horizontali . Iako nekako uvijek postoji zrnce nade da se nešto upecalo. Ovo nam je 7. ciklus, ako sam dobro zbrojila. I pokušavam se oduprijet panici da li ćemo uspijet, da nismo prestari, da li je sve u redu i tako sto gluposti. Još uvijek nismo krenuli po doktorima, mislim da mi strah ne da. Dosta o tome...

Čitala sam vaše postove o folnoj i pročitala da je netko platio Prenatal od Natural Wealtha 40 kn? Jesam krivo vidjela? Ja sam ga platila 140 kn, znači 100 tableta.

I ako ste još uvijek u dilemi folna se može piti bez problema jer su to vitamini i ne može štetiti. Čak i piše da je i za one koji planiraju trudnoću. Žena u ljekarni mi je to toplo preporučila, rekla da će mi od toga kosa biti super i da Prenatal od NW nema taj neki B vitamin koji jako otvara apetit, tako da je super, a da folna inače jako potiče apetit. Prenatal pijem već dva i pol mjeseca.

Eto toliko od mene, pusa svim trudnicama, svima koje očekuju + da se to i dogodi jer ću se onda i ja proveseliti, trudilice hrabro naprijed 

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 14:27

Minions bravo za akciju  neka da i nekog rezultata 

Bambola trudniceeee 

Frufi da m ne stigne sutra, pa da nam i ti nakon zabice objaviš plusić 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.