Hvala vam cure. Bazalna je bila 36,8, a sad je 37,1
Platila sam 140 kn i mirna mi duša
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Apetit mi se tak povećao, po 5-6 puta dnevno jedem, a od slatkom da i ne govorim.
Čokoladice su upravo kraj mene :=
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice ajde javi nam pozitivne vijesti popodne
Lelly si ti 88 ili 89.?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabica25 i ja navijam za tvoju betu! 😊
Evo stigla doma nakon probnih par sati, još ništa neznam javit će mi se(valjda),a sad mogu čekat kao i svoj plusić! 😉
Danas me ništa ne probada u jajniku, jučer me je još popodne par puta i to slabo! Poslušala sam tvoj savjet sanjarka88 i bacili se na akciju i uživali! 😉
Sve vas lijepo pozdravljam! 😊
Ajme MiniMi sta ima taj u ljekarni mudrovat... Ja kad sam dosla u gin da potvrdim trudnocu me pitala da li sam kao pripremu pila folnu, odma mi dala Folacin (nisam pila, pila sam te sportske multivitamine i c vitamin na kojima sam kasnije citala da se ne preporucuju trudnicama, ups, odma sam prestala). Folnu je pila i moja mama radi problema sa zeljezom i nekih lijekova koje je morala uzimat radi srca (a zena sigurno ne planira trudnocu), tako da folna nije na odmet. Sta se tice lokalnih anestezija i ostalo, dok se ne utvrdi trudnoca, ne smeta. To malo cudo je prilicno zilavo i stiti samo sebe. Pobogu, ja sam, dok jos nisam znala za trudnocu, teglila sa ekipom ozlijedjenog covika sa brda na miljun stupnjeva i kasnije uredno drmnila dvi pive! A sta? Kad sam saznala, naravno da sam prestala, iako sam jos pjesacila (bez fizickih opterecenja). Doktorica mi udrila veto i na to! Sad sam na čeki do kraja kriznog razdoblja da pocnem sa prenatal pilatesom 😩
Nessah, Stella gdi ste?
Cure zelim vam stvarno Pluseve i saljem puno zagrljaja!
Pozdrav svima, evo mene natrag, bila na go, malo odmora od svega, nisam prilazila kompu, baš ono mozak na pašu. Preletila sam sve postove i vidim da je puno novih trudilica sretno i baš bi mi trebao koji vaš plusić da me razveseli, ajmoooooo
Ja sutra očekujem M, ovaj mjesec nismo baš pokrili kako treba, bili smo jako aktivni, ali ne u horizontali . Iako nekako uvijek postoji zrnce nade da se nešto upecalo. Ovo nam je 7. ciklus, ako sam dobro zbrojila. I pokušavam se oduprijet panici da li ćemo uspijet, da nismo prestari, da li je sve u redu i tako sto gluposti. Još uvijek nismo krenuli po doktorima, mislim da mi strah ne da. Dosta o tome...
Čitala sam vaše postove o folnoj i pročitala da je netko platio Prenatal od Natural Wealtha 40 kn? Jesam krivo vidjela? Ja sam ga platila 140 kn, znači 100 tableta.
I ako ste još uvijek u dilemi folna se može piti bez problema jer su to vitamini i ne može štetiti. Čak i piše da je i za one koji planiraju trudnoću. Žena u ljekarni mi je to toplo preporučila, rekla da će mi od toga kosa biti super i da Prenatal od NW nema taj neki B vitamin koji jako otvara apetit, tako da je super, a da folna inače jako potiče apetit. Prenatal pijem već dva i pol mjeseca.
Eto toliko od mene, pusa svim trudnicama, svima koje očekuju + da se to i dogodi jer ću se onda i ja proveseliti, trudilice hrabro naprijed
Minions bravo za akciju neka da i nekog rezultata
Bambola trudniceeee
Frufi da m ne stigne sutra, pa da nam i ti nakon zabice objaviš plusić
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji